Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת דירה לזוג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שאפשר לקרוא לזה חוצפה. יש כסף מוגבל וצריך לחלק אותו באופן צודק ככל האפשר.

אני מתאר לעצמי שההגיון אומר שרווק צעיר לא אמור להיות בעל דירה, ואין סיבה לעזור לו בזה, יש לו זמן לחסוך ולצבור הון

עד לרגע שיקים משפחה ואז בכוחות משותפים עם האישה יוכלו לרכוש דירה, או שיהיה להם ילד ואז יקבלו גם את ההנחה במע"מ.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לא חושב שאפשר לקרוא לזה חוצפה. יש כסף מוגבל וצריך לחלק אותו באופן צודק ככל האפשר.

אני מתאר לעצמי שההגיון אומר שרווק צעיר לא אמור להיות בעל דירה, ואין סיבה לעזור לו בזה, יש לו זמן לחסוך ולצבור הון

עד לרגע שיקים משפחה ואז בכוחות משותפים עם האישה יוכלו לרכוש דירה, או שיהיה להם ילד ואז יקבלו גם את ההנחה במע"מ.

אתה מודע לזה שיש אנשים שלא יכולים להתחתן במדינה הזו - נכון?

אני מתארת לעצמי שההיגיון אומר שפיתוח של הכלכלה במדינתנו הקטנה מאוד ייעזר בכך שבעיקר לצעירים יהיו דירות (כהתחלה). מעמד הביניים כרגע בירידה מה שאומר שיש לו פחות כסף לשלם את המיסים ש-40% מהמדינה שלנו חיים עליה. הם צריכים יותר עזרה מרווק בן 35 שכבר היה לו מספיק זמן לסבור הון - ואם לא הצליח, כנראה שהוא לא מסוגל.

פורסם

מה זה לא יכולים להתחתן ? החוק מכיר גם בידועים בציבור ובנישואים חד מיניים לצורך הפטור.

אני אישית באמת לא רואה למה לרווק צעיר צריכה להיות דירה בבעלותו, זה בתחתית סדר העדיפויות במדינה, לדעתי.

את צעירה ונראה לך ש-35 זה ממש רחוק, ואפשר לצבור הון בקלות. אבל בפועל רוב האנשים מתחילים להרוויח שכר סביר

לקראת סוף שנות ה-20 שלהם, תחילת שנות ה-30. מה שאומר שיש להם כמה שנים בודדות לחסוך, וגם זה לא קל עם יוקר המחייה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

Eowyn,

הסיוע לא אמור לעזור לך להתעשר. גם לא אמור לעזור לכל אחד לקנות דירה.

ההטבה נועדה לקבוצה מאוד קטנה וספציפת של אוכלוסיה שזקוקה לכסף ע"מ לשרוד או לפחות להוריד מהנטל הגם-ככה-גדול שלה.

רווק בגיל 30~ שהוא בעל נכס כנראה שנמצא במצב טוב יותר מ-70% מהאכולוסיה במדינה הזאת. אין שום תקנה בלעזור להם להתעשר עוד יותר.

ואכן, ישנה בעיה של נישואים במדינה. אבל תעשי את ההפרדה - את החוק האידיוטי הזה יש דרכים לתקן, והן בעזרת מערכת החקיקה.

לעומת זאת, ההטבה לא צריכה לתקן בעצמה את החוק.

אני אתן לך דוגמה - יש צורך להגביל את הבישול בכלי אלומיניום. את חושבת שאם המדינה תתן הטבה בסך 15% הנחה על קוטג' שבושל בכלים שאינם עושיים מאלומיניום - זה יפתור את הבעיה?

או שאולי יותר קל לחוקק חוק שאוסר על בישול בכלי אלומיניום. תחשבי על זה.

צעד מבורך של יאיר לפיד כמו צעדים רבים שעשה, מי יתן ונראה את זה קורם עור וגידים בימינו.

פורסם
חוצפה. דווקא רווקים מתחת לגיל 35 צריכים את כל הסיוע שהם יכולים לקבל...

אין שום סיבה שרווק צריך לאונן בדירה משלו כל היום, דווקא משפחות צעירות עם ילד אחד ומעלה זקוקות להרבה אויר לנשימה - ולסייע להם יהיה הרבה יותר טוב מלסייע לרווק מתחת לגיל 35.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...