Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

יש למישהו ניסיון עם סירי הטיגון (כמעט) ללא שמן?


kramerica
שימו לב! השרשור הזה בן 3934 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני יודע שיש כל מיני של טפאל, פיליפס וכו'.. השאלה העיקרית היא עד כמה דומה לטיגון עמוק זה יוצא, או שזה בכלל מזכיר אפייה בתנור?

 

יש למישהו ניסיון בהכנת צ'יפס עם כזה דבר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני גם מתעניין. קראתי ביקורות שהסיר של טפאל המומלץ הינו בעל קיבולת 1.5 ק"ג, הסירים עם 1 ק"ג קיבולת, קטנים מידי

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי קשר לכלי הבישול אתה לא יכול לבצע טיגון עמוק ללא שהמזון טבול בשמן

 

כל כלי בעל ציפוי סופו להתקלף ולא משנה איכותו והרכבו (זו הסיבה שבבתי אוכל ציבורים כגון מלונות/מסעדות/צהל וכו׳ כלים מצופים אסורים בשימוש)

 

כדי לטגן עם מעט/בלי על כלי ללא ציפוי צריך כלי איכותי וללמוד את השיטה (לחמם את הכלי ולבשל על אש בינונית - כלי איכותי על אש בינונית אוגר חום ומפזר אותו טוב יותר מכלי פשוט על אש גבוהה)

ניתן להשתמש בכלי אלומיניום עבה וחשוב שיהיה בעל תקן nsf אחרת אתה עלול להסתכן באלומיניום שיעבור למזון. (ועל זה אין החוק בבתי אוכל ציבוריים - אבסורד)

כלי אלומיניום תקינים מתוצרת eagleware ניתן להשיג ב chef depot

 

כלים יותר נפוצים (ויקרים) הם נירוסטה (עם או בלי נחושת)

יש לנעמן סדרה חדשה כזו והיא מעולה, 3 שכבות נירוסטה בתחתית ודופן ממש עבה

 

יש גם לארקוסטיל כלי נירוסטה ללא ציפוי

יש את הסדרה החדשה רק שהדופן שלה ממש דקה ואני מצאתי שהמזון נדבק לדופן, בסדרה הישנה עם הדופן העבה זה לא היה קורה.

יש להם גם סדרה עם ציפוי נחושת חיצוני, יותר יקר, כלים מעולים ללא ספק

 

יש בשף דיפו עוד מבחר כלים שמיועדים למסעדות והינם ללא ציפוי, כמו כן המחירים נמוכים משמעותית מהרשתות הפלצניות וגם ניתנים למיקוח

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קניתי לפני שנתיים את הטפאל מדגם FZ7002, מאז כמעט כל יום אני אוכל צ'יפס מאוד טעים (אמא שלי מכינה). הצ'יפס לדעתי יוצא הרבה יותר טעים מצ'יפס בטיגון עמוק או צ'יפס של מקדונלדס. ניתן גם להכין בשר וכו', יוצא מאוד טעים. הכל פשוט ובלי יותר מדי לכלוך.

 

חשוב לקחת בחשבון שלצ'יפס לוקח בממוצע כחצי שעה להיות מוכן (תלוי בכמות).

 

012a070.jpg

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, יש מבצע השבוע בא.ל.מ. ב-990 ש"ח במזומן, האקטיפריי הדגם של ה-1 ק"ג דגם

FZ706028



 

האם כדאי ?

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

FreakMiki - תודה. מדאיג אותי שאתה אומר שזה יותר טעים מצ'יפס מטוגן, כי המשמעות היא שזה שונה, וקיוויתי שזה יהיה דומה אם לא זהה. האם הוא קריספי מבחוץ ורך מבפנים כמו צ'יפס "אמיתי"?

 

חצי שעה לאיזו כמות?

 

שוב, המון תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצ׳יפס יוצא אמיתי למדי.

 

בהחלט מוצר מוצלח לטעמי.

(and yet אני מתפשר מעבר לזה ומכין קפואים בתנור ללא שמן בכלל , התוצאה סבירה)

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור קריספי מבחוץ ורך מבפנים, זה תלוי בזמן ובעובי הצ'יפס. יוצא צ'יפס אמיתי אל תדאג.

 

אני לא מהאנשים שיש להם כוח לעשות הכנות של אוכל, מצד שני אוהב לאכול טעים אז הפתרון מעולה.

 

הבעיה זה המחיר, לא פחות מ-1000 ש"ח אבל אין מה לעשות וזה לא המוצר היחיד שזרקתי עליו כסף.

 

בהזדמנות זו אני רוצה להמליץ על מוצר נוסף שקניתי השבוע - מכשיר להכנת וופל בלגי Krups FDK251.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצ׳יפס יוצא אמיתי למדי.

 

בהחלט מוצר מוצלח לטעמי.

(and yet אני מתפשר מעבר לזה ומכין קפואים בתנור ללא שמן בכלל , התוצאה סבירה)

 

ליביו

 

הצ'יפס הקפוא שאתה קונה מגיע כבר עם שמן וחצי מוכן בחלק מהמקרים.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאחד שאוכל בעיקר דברים מטוגנים

בבית ההורים שלי יש ACTIFRY שמדי פעם אני משתעשע בהכנה איתו

מכין בו נקניקיות, שניצלים, צ'יפסים וכל מיני דברים שבד"כ אני אוכל מטוגנים בשמן.

 

ברגע שמבינים את התזמון שצריך לכל מאכל - אני חייב להודות שזה 95 זהה לטיגון בשמן עמוק.

הצעה שלי, לשפוך כפית בודדת של שמן כלשהו [לא שמן מנוע] לתוך המיכל לפני ההכנה, הטעם משתפר בכמה מונים :)

 

דיעה אישית שלי, אין כמו לאכול מאכלים עם שמן נוטף, אבל מצד שני, אני לא רואה שומדבר רע בACTIFRY חוץ מהעובדה שלוקח שנה ורבע להכין חבילת שניצלים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

 טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מוצר מדהים, אנחנו משתמשים באקטיפרי של טפאל לעשות ציפס,

לקלות בוטנים ושאר פיצוחים ואין ספור שימושים אחרים.

הדבר הכי כיפי בשבילי זה לעשות תפוחי אדמה עם נקניקיות בתנור, 0 לכלוך רק צריך לחתוך את התפוח אדמה וזה אחלה ארוחה עם פחות מכפית שמן לשני אנשים!

 

אצל המשפחה של ארוסתי כבר הספיקו להרוס אחד (עבד במשך שנתיים יום יום מספר פעמים) ולקנות עוד אחד חדש, ולא מדובר בצרכנים שזורקים כסף, להפך.

 

אני יכול ממש להמליץ עליו ב״פה מלא״, אבל תזמין לטעימות ;)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצ'יפס הקפוא שאתה קונה מגיע כבר עם שמן וחצי מוכן בחלק מהמקרים.

אני מקפיד לקנות את אלו שהם רק תפוחי אדמה בדיוק מהסיבה הזו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אתם עושים בזה שניצלים ?

הכף שמערבבת לא מחרבשת לכם אותם?

 

אני גם קניתי כזה אבל לא כלכך משתמש בו.

הצ'יפס יוצא טעים אבל לא ממש צ'יפס אמיתי. בשביל להתקרב לתוצאה של הצ'יפס האמיתי צריך זן מסויים של תפוח אדמה שיותר מתאים(לא זוכר אם זה האדום או הלבן).

מה גם שהכמות שאפשר לעשות בכל פעם היא קטנה יחסית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם על התגובות, נרכש Actifry ובאץ׳ ראשון של צ׳יפס הוכן.

 

אז כפי שפחות או יותר נאמר - רמה של טיגון עמוק זה לא, אבל זה מאוד מאוד קרוב ובהחלט שווה את החסכון בקלוריות. פיתרון טוב לצ׳יפס, ננסה מתישהו שניצלונים נראה איך יצא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...