Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין שתי מכוניות :

דייטסו שרייד אוטומט שנתון 97 ומעלה

סוזוקי בלנו אוטומט 97 ומעלה

קראתי המון על שתי המכוניות וכמעט כל הביקורות טובות.

מה אתם ממליצים?

מה יותר חסכוני? מה יותר אמין?

בתודה מראש :)

פורסם

שתיהם אמינות,עם צריכה שצריכה להיות דומה בערך,אם אתה צריך תא מטען גדול הבלנו עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי אם תגדילי טיפה את התקציב תוכלי לקנות יונדאי גטס קצת יותר חדישה.

אמינות טובה רק בדלק קצת פחות חסכונית.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אולי אם תגדילי טיפה את התקציב תוכלי לקנות יונדאי גטס קצת יותר חדישה.

אמינות טובה רק בדלק קצת פחות חסכונית.

לא יכול בגלל הביטוח והטסט..

בכל מקרה מה דעתך על ההצעות שלי? מה היית לוקח מבין השתיים?

פורסם

אתה חופשי יכול למצא בלנו אפילו שנת 1999-2000 ברמת אבזור גבוהה עד 10 אלף עם ABS, ארבע חלונות חשמל, נעילה מרכזית, שתי כריות אוויר.

אני הייתי הולך על הבלנו מבין שתיהן.

פורסם

זה תלוי מה הצרכים שלך.

בלנו יותר אוטו משפחתי והשרייד רכב מיני.

אני אישית אוהב יותר את השרייד.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

שרייד יותר חסכונית, היא קלה יותר ויש לה מנוע 1.3. ממליץ לחפש שרייד ידנית שמורה. אגב, בתקציב כזה אפשר גם למצוא שרייד שנת 1999 עם מנוע 1.5 סדאן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמו שצביפר אמר יש גם גרסת 1.5 לדייהטסו.

לגבי הבלנו היא יחסיצ חסוכונית בנהיגה רגועה ניתן להגיע איתה קרוב ל15 קילומטר לליטר.

אם אתה מצריך תא מטען יחסית גדול יש מאזדה דמיו תצרוכת דלק קצת יותר נמוכה אבל איתה לפחות ניתן לחנות בכל חור.

• תוכן חדש...