Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בבעלותי מאזדה לאנטיס 2003, 1.6, הרכב עבר 245,000 ק״מ.

הרכב מטופל רק במוסך מורשה, עד היום השתמשתי בשמן 5-30 של מוטוקראפט, התלוננתי שהרכב מתחיל לצרוך מעט שמן, המוסכניק המליץ לעבור ל-10-40 גם של מוטוקראפט.

לאחר ההחלפה המנוע לא שקט, יש רעש של המרימים.

ברצוני לדעת איזה שמן ואיזה צמיגות מומלץ לשים ?

כמו כן, האם כדי לבצע פלאשינג למנוע?

תודה,

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

למה דווקא מוטוקראפט?יש לפחות שתי סוגי צמיגות בין 5w30 ל10w40,כל עוד תקן השמן מתאים הכל אפשרי.

באיזה צריכת שמן מדובר?

בכללי מוטוקראפט זה חצי סינטטי ואין לא שום קשר למאזדה.

פורסם (נערך)

היי,

מוטוקראפט כי זה השמן שמשתמשים במורשה.

בערך 0.5-1 קילו , אני לא מעוניין להישאר עם השמן שיש כרגע, איזה צמיגות ואיזה שמן מומלץ? ( גם לשמור על המנוע וגם שהתקתוקים יעלמו(?) )

תודה,

עריכה אחרונה על ידי edan839

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם (נערך)

עדן שלום רב !

חזור בחזרה לשמן מתוצרת מוטוקרפט בצמיגות 5/30(שהוא סינטטי מלא), והרעשים מהמרימים יעברו.

צריכת השמן שלך סבירה בהחלט בהתאם לגיל ובכלל.

המנע מלבצע פלשינג!!

בברכה

צביקה

עריכה אחרונה על ידי צביקה.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עדכון : הרעש היה מהמשאבת מים, טופל.

אך עדיין אני לא יודע מה לעשות עם השמן, לחזור למוטוקראפט 5-30, להישאר עם ה-10-40. לעבור לחברה אחרת?

תודה

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

רבע מליון ק"מ זה קילומטרז' מכובד, גם אם המנוע טופל כיאות כל חייו לא ניתן להתחמק מבלאי טבעי שמגיע בשלב זה או אחר.

לא ציינת מה צריכת השמן, ובמנוע מטופל לא הייתי ממהר לרדת להעלות צמיגות או לעבור לשמן חצי סינטטי, זה אולי יפחית את צריכת השמן אך יגן פחות טוב על המנוע לאורך זמן בהשוואה לשמן סינטטי מלא.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
היי,

מוטוקראפט כי זה השמן שמשתמשים במורשה.

בערך 0.5-1 קילו , אני לא מעוניין להישאר עם השמן שיש כרגע, איזה צמיגות ואיזה שמן מומלץ? ( גם לשמור על המנוע וגם שהתקתוקים יעלמו(?) )

תודה,

רבע מליון ק"מ זה קילומטרז' מכובד, גם אם המנוע טופל כיאות כל חייו לא ניתן להתחמק מבלאי טבעי שמגיע בשלב זה או אחר.

לא ציינת מה צריכת השמן, ובמנוע מטופל לא הייתי ממהר לרדת להעלות צמיגות או לעבור לשמן חצי סינטטי, זה אולי יפחית את צריכת השמן אך יגן פחות טוב על המנוע לאורך זמן בהשוואה לשמן סינטטי מלא.

איתמר

איתמר שלום רב, הבחור מתלונן על צריכת שמן שבין חצי ליטר לליטר, אך לא ציין לאורך כמה קילומטר, בכל מקרה לדעתי הצריכה שולית עד סבירה.

בשאר הפרמטרים שציינת, אתה אכן צודק בהחלט.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...