Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבאר שבע (ונמצא רוב השבוע בצאלים),

והחלום שלי עד כמה שזה הזוי, זה לנהוג בכביש בין אורים לצאלים ברכב ספורטיבי. אחרי שנתיים שם נמאס לי מהסופר מיני שלי. :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גר בפ"ת אבל מוכן לצאת מהחור הזה בשביל לנהוג ברכב מעניין.

יש פה גם סוכנות של צ'מפיון ככה שלא צריך לגרור את הרכב רחוק מידי כשהמנוע או תיבת ההילוכים יתפרקו. ;)

אני לא מתכוון כרגע לקנות את הרכב (או כל רכב למען האמת) ככה שאני יהיה אובייקטיבי וייצג את רוב האנשים שיקו את הרכב כחדש.

פורסם

כי למרות שאני כבר נורא ותיק בפורום, מאז האישה והילדים המרתי את הצמיגים בחתך נמוך ואת כוחות הג'י בסיבובים בכריות אויר, כוכבי בטיחות, והתקני איזופיקס.

יאללה, תגיעו כבר.

פורסם

אני חייל שמשרת ברמת הגולן ואין מישהו מהפלוגה שלי שלא יודע שאני חולה וחיי על רכבים.. חוץ מיזה בדרך אלי יהיה לכם אחלה של כבישים ;)

בסיס קלע נ"מ בצפון רמת הגולן.

(והרגע שלי בשולחן עבודה זה אוקטביה RS)

פורסם
לא תפניקו אותי במתנת גיוס ? :-D

חיפה כמובן.

אם יש הגבלת גיל (ואני מאמין שיש) אני מוכן לשבת ליד הנהג, רגע ליד הנהג אתם יושבים ? טוב אז מאחורה, אה, גם מאחורה יושבים, טוב אז אפשר גם בבגאז', בכל זאת אוקטביה, יש מספיק מקום.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הנוף באוניברסיטת חיפה הכי יפה וגם אף פעם לא נהגתי בספורטיבית (לימודי נהיגה על לאון FR לא נחשב).

ביניינו, כמה בנות כבר יבקשו סיבוב על דבר כזה? :wink:

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יוזמה מעניינת, כל הכבוד! :)

אם זה באמצע יום רגיל, אז תבואו לאיזור תעשיה עטרות (כן, זה ליד סוף העולם), אפשר לצלם את הרכב במקום שהוא כבר כמו אחרי הפצצה אירנית. :lol:

פורסם

אני נוהג במרצדס מונית לשעבר. זה יהיה נחמד לנהוג בגרסה חמה של אחת המוניות הנפוצות בארץ :)

מחכה לטקסי ברחובות (פארק המדע)...

פורסם

כירושלמי כדאי שנבדוק איך היא בעליות של ירושלים.

ואם אתם כבר פה שנצא לסיבוב בנס הרים :twisted:?

Oh Lord, won't you Buy me a Mercedes Benz.

פורסם
כבישי נהיגה למכביר ברדיוס רבע שעה מהמשרד (חיפה) - יותר טוב מזה לבחינת רכב ספורטיבי?

מאחר והמשרד שאני עובד בו ממוקם 3 דקות הליכה ממשרדו של רומן, הטיעון שלו תקף גם לגבי :lol:

חוצמזה, יש ברדיוס 50 מטר לכאן ולשם מספר מקומות ראויים ביותר לצהריים(אחרי הסיבוב, כמובן...).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שלום אני גר בירושלים

סקודה אוקטביה rs היא בהחלט אופציה שאני שוקל אך בידנית. אני מוזמן להשקה.

אני בכל מקרה אעשה נסיעת מבחן עליה ברגע שאוכל.

בואו לעיר הבירה דרך כביש 443 ותעלו את העליות לירושלים.

בשעות מסוימות שאין פקקים הכבישים הירושלמים עם העליות הן חגיגה.

שנהיה רעבים נרד את הקסטל לנגב חומוס באבו גוש .

כמו כן זוהי העיר הכי יפה בארץ ובייחוד לצילומים.

פורסם

שאפו על המיזם.

אני מוותר. חס וחלילה אני אגלה שהיא מוצאת חן בעיני. רק קניתי מכונית ואנחנו עובדים חזק על הזוגיות. חסר לי שהיא תגלה שכבר בשלב הזה אני מתרועע עם אחרות.

תל אביב

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...