Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג.

ldnz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי הולך על הפלואנס דיזל שחוץ מהיותה מרווחת מאוד וחזקה, רמת האבזור שלה גבוה כמעט מכל אחת שהוזכרה ברשימה. ההתלבטות שלי היא מול האוקטביה טורבו. כל השאר משעממות.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם נשים בצד את האמינות המפוקפקת (שפחות רלוונטית לליסינג) - האוקטביה החדשה תענה על הדרישות שלכם על הצד הטוב ביותר.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

דווקא ממליץ על המאזדה, כבחור 1.85 מסיבוב שעשיתי עליה מאוד נוחה לנסיעה, אני אישית חושב שאם אתה לא מחפש להתגרזן ( כי מבחינת מנוע היא אכזבה, לטעמי לפחו) היא אחלה רכב מה גם שהיא לא המונית כמו המאזדות הקודמות!

אוקטביה גם תהיה אחלה בחירה

בהצלחה

ושייתחדש

פורסם

איפה ברשימה הזאת יש רכב מרגש?

סוזוקי 2x4 GLX אוטו' 1.6 (אופציה נחמדה, השאלה אם הוא באמת שווה משהו או שהוא צעצוע כמו הג'וק)

טויוטה קורולה סאן (+) 1.6 אוט'

אופל אסטרה 1.4 טורבו 5 דלי 140 כ"ס אוט'

יונדאי I35 Inspire בנזין 1.6 אוט'

סיטרואן C4 קומפורט 1.6 בנזין

סקודה אוקטביה TSI 1.2 FL אמביינט אוט'

פולסוואגן ג'טה 1.2 טרנדליין אוט'.

פורד פוקוס טרנד 1.6 Tourer אוט'

אופל אסטרה ברלינה 4 דל' 1.4 1.4 טורבו אוט'

פורד פוקוס טרנד החדשה 5 דל' 1.6 אוט'

מאזדה 3 אקטיב 1.5 (החדשה)

לכל אחד מהרכבים האלה אולי יש כמה יתרונות על פני האחרים אבל אף אחד מהם לא באמת מרגש -

המאזדה - עיצוב פנים שהוא העתקה ברורה מאוד של BMW סדרה 3 - לא רואה בזה משהו רע, רק טוב. כל השאר - לא מעניין במיוחד אולי למעט התנהגות טובה.

הפורד - פחות או יותר מה שאני חושב על המאזדה.

הסיטרואן צפויה להיות נוחה מאוד ומאובזרת מאוד וגם בטיחותית (בעיני גם יפה מאוד)

הסוזוקי - סוג של רכב ברירת מחדל כמו גם היונדאי בעיניי אם כי היונדאי שקטה, נוחה, חלקה, אמינה אבל מרגשת? אפילו הייתי אומר מרגישה חלשה מידי ביחס לחלק מהמתחרות.

בעיני היחידות שמצליחות לעורר עניין הן הגודשות - האוקטביה, פלואנס והאסטרה ברלינה (לא אוהב את ה5 דלתות אבל היא עדיפה ליושבים מאחור ולמשפחות) ומנגד אליהן האטמוספרית של טויוטה שהיא גם מאוד מרווחת ונוחה עם מנוע אופייני לטויוטה שנותן כוח יפה בנפח סטנדרטי.

הגודשות בגלל המומנט - ראיתי היום אסטרא ברלינה מתרחקת ממני בעליה חדה - נראה לי שהגדישה פשוט גורמת למנוע לקחת שיפוע כזה בלי להזיע.

הקורולה בגלל שיש לה הכל מהכל ואולי אם אפשר להוסיף קצת מהכיס הפרטי - לקחת את הגרסא המאובזרת (בייחוד אם אתה שוקל לאחר תקופת הליסינג לרכוש אותה)

אבל הבחירה שלי היא בסופו של דבר הפלואנס!

ללא ספק זה הרכב שנותן היום הכי הרבה תמורה וזה כמעט בכל פרמטר

חיסכון בדלק - בוודאי! אין בכלל מה להוסיף כאן.

אמינות? - מכלולים משותפים עם ניסאן וגיר רובוטי דו מצמדי מאוד מוצלח בניגוד לכל הזוועות ששמענו עליהן מבית VAG

מרווח פנימי ונוחות - מספר אחת ברשימה

תא מטען - אם לא היה ריפוד - בה ובאוקטיבה כנראה היה הד אם היינו צועקים פנימה.

כוח - יש בהחלט מספיק ממנו לנהג השפוי וכשאני אומר כוח אני מתכוון הרבה יותר למומנט מאשר למספר הסוסים.

אבזור ואיכות פנים - הגרסאות המאובזרות פשוט טובות, אין לי דרך אחרת לאמר זאת.

ובנוסף לכך מנוע הדיזל הזה לא רועש, למעט עמידה ברמזור הוא באמת לא מייצר רעש כלשהוא ששווה להתייחס אליו.

וגם שמירת הערך של הרכב הזה בעיניי צריכה להיות טובה.

רנו זה לא הסטיגמה שאנחנו רגילים אליה מלפני 2011

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי תוריד את הסוזוקי קרוסאובר. היא אמנם יחסית נוחה, מרווחת ויש לה פוזה של ג'יפון וזה מאוד נחמד לאנשים שחובבים את הישיבה הגבוהה. היא אלטרנטיבה טובה למשפחתומטית "וקצת מעניינת", אבל עדיין לא מדובר על מכונית ברמה של רוב המשפחתיות. היא לא איכותית, לא מתנהגת, רועשת, מכוערת (לדעתי) ואין לה שום יתרון על פני שאר המשפחתיות למעט הישיבה הגבוהה.

יונדאי I35, לדעתי גם תוריד. יונדאי הלכו בכיוון הגישה של הקורולה, כלומר מכונית משעממת, אמינה שעושה הכל בצורה סבירה ללא שום יתרונות מיוחדים. למה בכל זאת להוריד אותה? כי המקור (טויוטה קורולה החדשה) עושה את אותו הדבר בדיוק, בצורה טובה יותר.

סיטרואן C4 בהחלט אפשרות מעניינת. היא מציעה אבזור טוב, איכות חומרים טובה, היא מרווחת, נראית טוב מאוד לדעתי, שקטה, בטיחותית ויציבה. גם המנועים שלה טובים ומעודנים (גם האטמוספרי עם ה-120 כ"ס וגם המוגדש עם ה-156 כ"ס). לדעתי היא מציעה אופי אירופאי וייחוד ביחס להרבה מהמתחרות. לרעה נציין שהיא לא מהנה לנהיגה (אם זה מה שאתה מחפש), התנהגות הכביש שלה לא יותר מבסדר, היא מרגישה מעט כבדה, היא לא ממש נוחה לדעתי והגירים פשוט הורסים לה (גם האוטומטי AT-8 שזו בעצם אותה תיבת הילוכים כמו ה-AL-4 המעצבנת והאיטית ויש לה רק 4 הילוכים. הרובוטית גם מציקה, איטית, מטלטלת ולא תמיד מובנת). הייתי ממליץ לך לנסות אותה לפני, לדעתי למרות החסרונות היא מכונית טובה.

פולקסווגן ג'טה - תוריד. איכות פנים מאכזבת גם ביחס למתחרות ולא רק בהשוואה לוואגית, רמת אבזור נמוכה, התנהגות כביש לא טובה ובידוד רעשים לא מהטובים. אחותה התאומה (האוקטביה) עושה הכל פשוט הרבה יותר טוב.

פורד פוקוס - מיושנת, צפופה, לא הכי נוחה, תא מטען קטן. לטובתה היא מהנה לנהיגה, איכותית יחסית, נראית טוב מבפנים והנסיעה בה שקטה יחסית. בנוסף תיבת ההילוכים לא הכי אהובה והשמועות מספרות שהיא לא חפה מתקלות.

רנו פלואנס - לא יודע איך כ"כ אוהבים אותה כאן. לדעתי היא מיושנת, לא איכותית, לא כ"כ נוחה כמו שמתארים אותה, כבדה, בעלת היגוי לא טוב, לא בטיחותית ברמה של המתחרות ולא מאובזרת. בגרסת ה-1.6 היא פשוט עגלה רועשת ובזבזנית. גרסת הדיזל דווקא נחמדה, אך גם היא השאירה אותי מעט מאוכזב, בגלל שהמנוע לא הכי מעודן שיש והוא די רועש. מה שכן, לפחות בידוד הרעשים הטוב מכפר על זה. בכללי לא רואה סיבה להעדיף אותה אלא אם כן צריכת דלק היא בראש מענייניך (מה שציינת מראש שלא).

האופציות הכי טובות לדעתי בקטגוריה הם:

טויוטה קורולה 1.6 - היא נוחה, מרווחת, מאובזרת, בטיחותית, זריזה, בעלת תא מטען שימושי ותאי אכסון רבים ומציעה התנהגות כביש טובה בהשוואה לדורות הקודמים. לרעה היא רועשת, הגיר הרציף מסרס קצת את יכולות המנוע וגורם לו להרעיש וליבב בתאוצות והיא לא הכי איכותית מבחינת איכות חומרים, הרכבה או איכות נסיעה (מתלים קצת רופסים ורועשים).

אופל אסטרה 1.4 טורבו (האצ' או ברלינה זה כבר לפי איך שאתה אוהב) - נוחה, יציבה, מהנה יחסית, חזקה, איכותית, נראית טוב, שימושית, שקטה, מאובזרת יחסית ובטיחותית. לשלילה - הגיר שלה מסרס מאוד את המנוע, היא קצת מיושנת, ההיגוי מנותק מדי והיא גם לא כ"כ מרווחת.

סקודה אוקטביה 1.2 טורבו- אחת המשפחתיות הכי טובות שיש היום. שימושית, איכותית, מרווחת, בעלת תא מטען ענק ושימושי, נראית מכובדת, יציבה, בטיחותית ושילוב המנוע-גיר שלה טוב. אבל היא נוקשה מדי, לא כ"כ נוחה, לא מאובזרת, לדעתי היא גם מכוערת והאמינות מפוקפקת.

מאזדה 3 1.5 - מהנה, בעלת היגוי מצוין, מאובזרת, שלדה טובה, הנדסת אנוש מעולה, נוחה יחסית, נראית מצוין, תיבת הילוכים מעולה, זריזה, חדה וחלקה, היא מרגישה נטועה ובטוחה על הכביש, מרווחת בצורה מספקת, בטיחותית ומרגישה מאוד איכותית מבחינת איכות חומר, הרכבה ונסיעה. לרעה היא לא מרווחת כמו הקורולה או האוקטביה, בידוד הרעשים לא הכי טוב שיש והביצועים פושרים למדי (אבל לדעתי הגיר, התגובות והתחושת זריזות היחסית משפרות את המצב).

מבין אלה תחליט אתה למי אתה מתחבר יותר (או יותר נכון אבא שלך :wink:).

בהצלחה.

פורסם

אז ככה חבר'ה, אחרי שהלכתי לאולמות תצוגה ובחנתי את כל הדגמים הגעתי להחלטה

שה3 דגמים שנשארו הם

יונדאי I35 החדשה 2014 1600 סמ"ק

מאזדה 3 החדשה 2014 1500 סמ"ק

סקודה אוקטביה החדשה 2014 1200 סמ"ק טורבו.

פורסם

למי מהן השווי שימוש הנמוך ביותר?

הבנת את התשובה שלי.

אבל משהו באוקטיבה (ובמנוע גודש) מדבר אליי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
אז ככה חבר'ה, אחרי שהלכתי לאולמות תצוגה ובחנתי את כל הדגמים הגעתי להחלטה

שה3 דגמים שנשארו הם

יונדאי I35 החדשה 2014 1600 סמ"ק

מאזדה 3 החדשה 2014 1500 סמ"ק

סקודה אוקטביה החדשה 2014 1200 סמ"ק טורבו.

אני שב וממליץ לך להזמין נסיעת מבחן ברכבים הללו ובפרט באוקטביה. לבחור רכב רק על בסיס התרשמות בסוכנות זה כמעט כמו להתחתן רק על פי הפרופיל של ה-FACEBOOK.

בכל הקשור ליכולת דינמית האוקטביה לא רואה את המאזדה ובטח לא את היונדאי ומשאירה אותן הרחק מאחור, הן פשוט לא ברות השוואה. אם אתה מחפש כיף ומעט ריגוש בנהיגה אז אין לך פה כל התלבטות.

גם בהיבט הפרקטי, האוקטביה עם תא המטען הגדול בקטגוריה ותצורת 5 הדלתות עדיפה.

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם
אני שב וממליץ לך להזמין נסיעת מבחן ברכבים הללו ובפרט באוקטביה. לבחור רכב רק על בסיס התרשמות בסוכנות זה כמעט כמו להתחתן רק על פי הפרופיל של ה-FACEBOOK.

בכל הקשור ליכולת דינמית האוקטביה לא רואה את המאזדה ובטח לא את היונדאי ומשאירה אותן הרחק מאחור, הן פשוט לא ברות השוואה. אם אתה מחפש כיף ומעט ריגוש בנהיגה אז אין לך פה כל התלבטות.

גם בהיבט הפרקטי, האוקטביה עם תא המטען הגדול בקטגוריה ותצורת 5 הדלתות עדיפה.

אחת הבדיחות החזקות! ריגוש וכיף באוקטביה? רכב משעמם!

אם כבר הצד המרגש כאן הוא אצל ה3 והפוקוס, ששמות את האוקטביה המשעממת (לנהיגה ומראה) בכיס הקטנטן.

ממליץ לך לעשות קצת נסיעות מבחן ולקרוא מבחני דרכים לפני שאתה פולט כאלה בדיחות.

אני נותן את הקול שלי ל3 החדשה.

• תוכן חדש...