Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

מחיפוש בפורום ,מצאתי שפונטו איבו תוכל להתאים לכל דרישותיי, רכב חסכוני ,שנתון מתקדם במחיר טוב .

הבנתי שהרכב מגיע עם גיר רובוטי בעל מצמד אחד בלבד, קודם כל צריך לבדוק שהגיר תקין ולאחר מכן עם מבחינה מכנית הכל תקין ,צריך להתרגל אליו .

נקודה נוספת היא מכלולי הבטיחות של האיבו , לשוק הפרטי הרכב נמכר עם 7 כריות אוויר ולליסינג רק עם 3 .

הבעיה שיש לי רכב שצריך למכור ,כלומר אני מחליף רכב ברכב מכאן העדיפות לעסקה דרך מגרש .

ברכב הנוכחי אני יד 2 ובעבר הוא היה באוויס .

אם אוכל למצוא במגרש רכב מאדם פרטי ,אצא מורווח משני הצדדים .

תודה לכל תגובה הערה והארה בנושא

פורסם

יצא לי לראות פונטו איבו רמת גימור אקטיב (הנמוכה ביותר) גם עבר פרטי וגם ליסינג וכולן היו עם לפחות 6 כריות אוויר. ייתכן ואתה מתבלבל עם גרנדה שהגיעה עם 2 כ"א בלבד?

איזה רכב נמצא ברשותך כרגע?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אם אוכל למצוא במגרש רכב מאדם פרטי ,אצא מורווח משני הצדדים .

תצא מורווח בהיבט של זמן ותזמון (לא תהיה ללא רכב ולא תהיה עם 2...)

בהיבט הקניה תשלם כנראה קצת יותר מרכב דומה ביד 2. למרות שאם כך אתה משיג את הרכב שאתה רוצה אז לעיתים זה שווה את זה.

בצד של המכירה צפה פגיעה בתמורה.

• תוכן חדש...