Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על טויוטה יאריס אם יש למישהו עוד המלצות טובות בסכום הזה אשמח לעזרה ואם מישהו מכיר את היאריס איך היא בשנת 2001?

פורסם

לא תמצא יאריס במחיר הזה שבמצב הסתכלות מה שכן ב20 תחפש YRV זה אותו מנוע וגיר והאוטו גם גבוה תנוחת ישיבה כמו ג'יפון

אני מטר 84 ולא היה לי צפוף לנהוג עליו והוא יחסית נוח חסכוני ומתאים לאישה בול אה ... ותבדוק מחירון לוי יצחק משום מה אנשים מנסים למכור

לפי מחירון יד 2 כי הוא יותר גבוה בהצלחה

פורסם

למה לחפש רכב בן 13 כשבאותו הכסף תוכל לקנות משהו אירופאי\קוריאני בן 6~7?

מה, כי זה יפני?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ואללה אני לא מקובע על היאריס ספציפית החברה אמרה שהיא אוהבת אותו רציתי לשאול איך הוא יש לך הצעות טובות בשנתונים גבוההים יותר לרכבים אמינים אני ממש אשמח

פורסם

אמרת משהו קטן - חפש פנדה.

פחות-קטן? יונדאי גטס או פיאט פונטו / גרנדה.

תוסיף 5K לתקציב ותוכל בכיף לקנות שנת 2008/9.

אין סיבה לקנות רכב כל כך ישן כשאפשר בכיף למצוא משהו חדש, מודרני, מאובזר, בטיחותי הרבה יותר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דגם של מכונית. בצע חיפוש בבקשה ותחזור עם שאלות יותר קונקרטיות.

קיבלת תשובות וכיוונים טובים למעלה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...