Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ברשותי רנו קנגו 2008 שקניתי לפני שבוע וחצי יד שנייה.

הרכב משמש אותנו גם לעסק וגם כרכב משפחתי, העסק הוא לשילוח שקי מזון וציוד של בע״ח, לא משהו שאמור לגרום לרכב להיות לא נעים מבפנים.

 

אני רוצה מחר ״להכשיר״ את הרכב, יותר נכון לחטא את הכל מבפנים כולל שטיחים, ריפודים וכל חלקי הפלסטיקה והמתכת ברכב, הכוונה שבהרגשה וגם מבחינה פיזית הרכב יהיה שלנו ושלא נרגיש שאנשים זרים ישבו בו לפני.

 

החומר היחיד שברשותי הוא ספריי סקאי של סאן אוף הגאן.

אשמח להדרכה ויעוץ בקנייה לחומרים בסיסיים ולא יקרים, אמורים לשמש אותי חד פעמי לניקוי מסיבי למחר ובהמשך לניקוי של פעם ב..

כמו כן אשמח להצעות לדרכי פעולה

פורסם

לפני קצת יותר משנה קניתי רכב שסבל מבעיות ריח (תחפש בשרשורים שפתחתי) ופה בפורום מישהו הפנה אותי ל steam me שיושבים בת"א, זה מדהים אבל אחרי שעתיים אצלם המושבים מבריקים, אין יותר ריח שנדבק לבגדים, כל מה שאפשר היה להוריד/לחטא/לנקות הם עשו.

 

אני לא אומר שלא כדאי לעשות את זה לבד, אבל אם זה חשוב לך לעסק כדאי לתת למקצועים לעשות את זה ואחרי זה לתחזק לבד. אם אתה לא מהמרכז אני בטוח שימצאו המלצות לעסקי ניקוי לא פחות טובים בשאר חלקי הארץ.

 

בהצלחה!

פורסם

אני פחות רוצה לשלוח את האוטו למקום חיצוני, האוטו במצב מעולה מבפנים והגיע נקי מאוד אחרי שטיפה, זה יותר בכיוון של טיפול איפוס, כדי שאוכל לדעת שהכל מבפנים במצב נקי ומחוטא

פורסם

בשרשור הזה מתואר ניקוי רכב בצורה יסודית בחומרים בסיסים,במקרה גם מדובר בקנגו :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני אספר לך על תהליך די בסיסי, פשוט וזול שיצא לי לנסות באוטו שלי.

אם יש משקעים על הפלסטקים, הייתי ממליצה קודם כל לקנות ספוגית הפלא (מוכרים בכל סופר חבילה של 6 יחידות ב10-12 ש"ח), קצת מים על הספוגית והיא מורידה הכל ממש בקלות (מה שנשאר יהיה שימושי בתוך הבית).

בנוסף APC מדולל (על רמות הדילול אפשר לקרוא בפורום, 1:10 הכי בטוח). בשופרסל אפשר לקנות בקבוק יחסית בזול (עד 20 ש"ח) לדלל בשפריצר פשוט.e_7296073088509.PNG

 

לשאוב טוב טוב את כל הריפודים והשטיחים, לנקות עם מברשת רכה ושפיצר שמכיל APC מדולל, לאחר מכן לעבור עם מטלית לחה.

אתה יכול גם לעבור עם החומר הזה ומטלית פשוטה על הפלסטיקים באוטו.

אם אתה אוהב את הספריי שברשותך, אתה יכול לעבור איתו על הפלסטיקים בסוף, לטעמי, הוא שומני מידי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

 

פורסם

מציע לך לעשות מראש הפרדה בין איזור ההעמסה לאיזור הנוסעים, מזון לחיות מטבעו נוטה לפעמים להשאיר ריח, שקים נקרעים מפעם לפעם ואין דרך למנוע מתערובות למינהן להתפזר בתוך הרכב. אני לא יודע עם איזה מזון לבע"ח אתם עובדים, אבל גם שקי אוכל לכלבים הם גורם לכלוך וריח שהוא לא נורא, אבל קשה להמנע ממנו.

מציע באופן קבוע לשים איזשהוא כיסוי על משטח ההעמסה שאפשר להוציא ולנקות אם יש צורך במקום לנקות את רצפת הרכב עצמו ולהוסיף ריחן או שניים או שקית קפה מתחלפת כדי לספוג את הריחות ולמנוע אי נעימות.

אני לא יודע אם הוא נמצא בפורום הזה ספציפית, אבל שווה לך אולי להתייעץ עם bagira שעוסק בתחום.

×
×
  • תוכן חדש...