Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף CL 1800 שנת 95' + בדיקה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רדרוז, אני לא מסכים. תוצאות הבדיקה טובות מאוד לרכב שנת 99. אם לא נעשה טיימינג בטיפול 60000 וצריך היה לעשות - באמת צריך להוריד על זה מהמחיר. תושבות מנוע כתוב רק לבדוק, לא כתוב שהן פגומות. כל השאר זה כסת"ח ותו לא. כיוון פרונט, להוריד איזה 1000 ש"ח על הצמיגים, בטיפול לעשות גם בדיקה וטיפול לתיבת ההילוכים וזהו. (מומלץ לבדוק אם יש ספר טיפולים מלא במוסכי היבואן, גם בשביל לבדוק את הק"מ - 60000 לשנת 99 זה לא הרבה בכלל). פגיעות הפח ותיקוני הצבע זה ברוב המקרים נגיעות קטנטנות ובקושי מורגשות. נורמלי לחלוטין לשנת 99.

רוני

אם אלו תוצאות מצויינות לרכב בן 5 שנים אז היית צריך לבוא לראות את התוצאות של הקורולה בת ה-9 שהייתה לנו.

אני הערכתי את התיקונים ב-3K מכיוון שצמיגים וכיוון פרונט זה 1.5K ש"ח וטיימינג גם באיזור של 1.5K ש"ח. מכיוון שהטיימינג כבר נעשה אז נשארנו רק עם צמיגים ...

אני עדיין חושב שצריך לבדוק לעומק את המעיכות, אם תסתכל על ההודעה הקודמת שלי תראה שרשמתי שזה בד"כ שום דבר אבל יכול להיות שעשו תיקון חאפרי שבעתיד יכול לגרום להתפתחות חלודה באזור !!!

לסיכום, לפי דעתי אכן מדובר ברכב ששווה כל שקל מהמחירון וגם הנתונים של הרכב הזה טובים מאוד. אני רק אוסיף שאני לא הייתי מתלהב לקנות רכב ממישהו שהוא מוסכניק או מקורב של מוסכניק, יש לי סיפורים מפה ועד עזה על הקומבינות שהולכות שם ...

נ.ב. תתחדש ומזל טוב !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...