Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי הזמין קיט אנג'ל אייז (העיגולים שסובבים סביב הנורה הראשית) והם פשוט חזקים מדיי, מאוד מסנוורים והוא רוצה להחליש את העוצמה שלהם.

האם דבר כזה אפשרי בכלל? המליצו לו להשתמש בראוסטט או נגד משתנה.

מישהו מכיר דרך להחליש אותם? האם חשמלאי רכב ממוצע מתאים למשימה? תודה!

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

ראשית תודה על התגובה, זה הלינק לאנג'ל אייז עצמם

http://www.umnitza.com/predator-orion-v4-led-angel-eyes-for-e92e60-p-6141.html

העניין הוא שהם מורכבים בתוך הפנס כך שהגישה היחידה היא לחיווט שיוצא מהם בחלק האחורי של הפנס.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

צריך למדוד את צריכת הזרם של נורות הלד בזמן שהמנוע עובד בכדי להתאים נגד מתאים.

לבנתיים אתם יכולים לנסות לחבר בטור ללדים דיודה או שניים לזרם של 10A ולבדוק האם עוצמת התאורה נחלשה לשביעות רצונכם.

קנה 4 דיודות מסוג BYC10D-600 או שוות ערך ובדוק.

[h=1][/h]שים לב

הדיודות עלולות להתחמם מאוד לכן במקרים מסויימים רצוי לחבר גוף קירור לדיודה.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

לא צריך לסבך את הדברים. בשביל הורדת עוצמת התאורה מספיק להוריד את זרם העבודה של הלד.

במקרים שאתה רוצה fade in fade out אפשר לשקול לבנות מעגל תאורה עם שליטה PWM.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

היי, ללדים יש FADEIN וFADEOUT כהוראה ממחשב הרכב, לי אין נסיון בחשמל כלל ואני מעוניין לגשת לבעל מקצוע שיבצע את ההתאמה, עדיפות לאזור המרכז, יש הצעות?

פורסם
לא צריך לסבך את הדברים. בשביל הורדת עוצמת התאורה מספיק להוריד את זרם העבודה של הלד.

זה דוקא לפשט את הדברים, לא להתעסק עם פיזור חום, יעילות אנרגטית טובה יותר, וכו'. כמו כן, השליטה בעוצמה טובה יותר (עוצמת התאורה איננה לינארית לזרם אבל כן ל- duty cycle).

הנה להמחשה (לא התעמקתי אם מתאים):

http://www.ebay.com/itm/Brightness-PWM-Switch-Controller-Dimmer-for-LED-Strip-Light-12-V-to-24V-8A-/331063709871

:turn-l:
פורסם

אני מאוד אשמח אם מישהו שמבין בחשמל יהיה מוכן להרתם לעניין ולעזור, החבר במצב שהוא פשוט מתכנן לנתק את החיבורים של האנג'ל אייזה ושלא יעבדו.

פורסם

למה לא לחבר פשוט נגד במקביל וכך הזרם יתחלק בין הנגד לאנג׳ל ובכך תקבל החלשת זרם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היי גבי, אתה יכול לפרט יותר? תודה!

פורסם (נערך)

אני פשוט קצת הלכתי פה לאיבוד בהצעות של האנשים ואני יודע שהרי זרם במקביל מתפצל,המתח שווה.

אם להלחים נגד במקביל לאנג'ל אז הזרם בינהם יתפצל ובכך תיחלש עוצמת ההארה,הכל יהיה תלוי בערך הנגד,ככל שהנגד יהיה גבוהה יותר כך עוצמת הזרם באנג'ל תהיה גבוהה יותר וככל שהוא יהיה קטן יותר העוצמה של האנג'ל תהיה נמוכה יותר כי זרם זורם דרך הנתיב הכי קל,כלומר דרך הצרכן בעל ההתנגדות הנמוכה ביותר זורם יותר זרם.

אתה צריך לבדוק את התנגדות האנג'ל אייז,אני חושב שעם רב מודד ניתן למדוד התנגדות ואם לא אז תמדוד זרם ואז תחלק את המתח בזרם ותקבל את ערך ההתנגדות.

תתאים את ערך הנגד כך שיהיה נמוך יותר מהתנגדות האנג'ל ותקבל באנג'ל פחות זרם.

זה רק הידע שלי באופן תאורתי,באופן מעשי עבדתי רק בתנאי מעבדה עם מכשירים.

עריכה: עוד מעט אני אבנה סימולציה של מה שכתבתי פה כדי שתבין טוב יותר.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא אתה טועה.

חיבור נגד במקביל לתאורה הינו פשוט תוספת עומס קרי צרכן נוסף ועוצמת התאורה של פס הלדים לא השתנה.

תחשוב...גם הפנסים מחוברים במקביל למצבר.

פורסם

אני גם הזמנתי כאלה לרכב שלי, אני מקווה שהם לא יהיו חזקים מידי כמו שאתה אומר.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תוכן חדש...