Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגת אותי, איך יהיו שריטות וקילופים בצבע של מכונית ועוד אחרי 3 שנים. צבע מכונית הוא די עמיד ולא מתקלף כל כך מהר.

לחברת הליסינג לא אכפת כל כך על סווירלים ומכות עדינות של פתיחת דלתות, זה נחשב בלאי טבעי.

שהיה לי אוטו ליסינג, שטפתי לפעמים במכונות, כי זה היה בפזומט(בחינם+פנימי), והעדפתי לפעמים לשטוף בעצמי, כי זה היה אותו זמן לשטוף לבד או לחכות בשטיפה. (וגם זה פעם בחודש-חודשיים).

פעם בשנה עשיתי ווקס לא יקר(סונקס) , הסיבה לווקס כי היו הרבה ציפורים בחניה וקל לנקות לשלשת מהר שיש וקס.

מה שהקפדתי שבפנים יהיה נקי, מגן שמש בחלון, והסרה של לשלשת ברגע שראיתי.

שהחזרתי את האוטו הוא היה מדוגם, חוץ מכמה שריטות קלות של דלתות וממכה בסף דלת, מאבן שנזרקה על האוטו, שלקחו קנס (200 שקל).

עם האוטו הפרטי שלי היום השוני שאני שוטף רק לבד, פעם בחודש-חודשיים ואני עושה ווקס כל 4-5 חודשים.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

לא קראתי את כל ההודעות בשרשור, בכל זאת אכתוב את דעתי בנושא.

לא רוצה להשקיע יותר מדי ובכל זאת לנסוע ברכב נקי?

אוטודיפו !

שמפו רכב זול, כפפה פשוטה, ג'ילדה, 2 דליים, צינור גינה.

לא צריך ווקס, קנה שמפו עם ווקס רק בשביל העקרון.

שטוף פעם בחודש. הרכב יהיה הרבה יותר נקי ושמור משטיפה אוטומטית פעם בשבוע וחוץ מזה ספארק רכב קטן אז זה לא יקח הרבה זמן.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

גם אני לא קראתי את כל השרשור אבל הייתי שמח להגיב.

אני לא הייתי משקיע בשעות של דיטיילינג על רכב ליסינג, ואפילו לא בשטיפה חיצונית בביצוע עצמי, עם כל האהבה לדבר.

זרוק אותו בשטיפות החיצוניות החינמיות של תחנות הדלק, את הניקיון הפנימי בצע לבד עם החומרים שמומלצים פה בפורום, ושם תשקיע כמו שצריך.

"יאללה בירי".

פורסם

דווקא רכב ליסינג זה אחלה פלטפורמה להתאמן, במיוחד בדברים שמסוכנים אישית הייתי מנסה עליו הכל פוליש עם מכונה ניסיון לשים ציפוי שלא יורד שלייף סבון וכו הכל לשם הלמידה, אפילו הייתי מציע את הרכב לשפן נסיונות לחברים פה שלומדים להיות מקצוענים.

פורסם

אתה היית מציע את הרכב לניסויים?

אני לא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...