Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).  

185 הצבעות

1. 1. כמה צריכה לעלות האוקטביה RS החדשה (גירסת הבנזין).

• 190-200 אלף ש"ח
      71
    • 200-210 אלף ש"ח
      19
    • 210-220 אלף ש"ח
      8
    • 220-230 אלף ש"ח
      5
    • פחות מ-180 אלף ש"ח זה מחיר הגיוני.
      82

פוסטים מומלצים

פורסם

הצבעתי כבר 190-200

לאור תשובתך אני מהמר על 215

גם אם אני מכבד אותה ואשמח שתיובא היא לא מעניינת אותי

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 340
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בהתחשב בכך שמחירון אוקטביה 2 ליטר דיזל אלגנס הנו 209k...

ההימור שלי עולה

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם

אני לא ממש מבין את המשחק הזה, כשצ'מפיון פה בפורום. אבל ניחא. זרמתי ;-)

הצבעתי 190-200 כי אני מאמין שכך היא תימכר בסופו של דבר, אף שכנראה יבקשו יותר. אבל בהתחשב במחיר של המאליבו, זה לא יהיה פשוט. אין לי כל ספק שהיא תגיע מאובזרת. כרגע לא רלבנטי עבורי משום שכבר רכשתי רכבים לשנתיים הקרובות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה בטוח שאוקטביה 2 דיזל עולה 209? אני בטוח שחלה פה טעות.

בכל אופן, מהמהר על סביבות ה215.

בלי קשר למחיר, הרכב נראה פצצה! במיוחד עם הג'אנט הגדול.

פורסם (נערך)

אני מהמר שמחיר התחלתי יהיה 210 , אגב ראיתי כבר אחת בארץ .

5a2eruhy.jpg

עריכה אחרונה על ידי abdsamara911

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

ינסו למכור אותה ב210K. ימכרו בדיוק מה שמכרו באוקטביה RS הקודמת (וחבל, כזה רכב נהדר). הפוקוס ST סטיישן (דרך איילון, שבטוח לא מקבלים עסקאות טובות יותר מצ'מפיון) מתומחרת ב199K. ריאלית הסקודה הזו תתן עסקה מעולה ויחודית ב185K +-. אין לה מתחרות שם והיא תמכור, במיוחד כיום כשרבים החזירו את מכוניות הליסינג שלהם ופתוחים לדברים קצת שונים. על הדרך המותג של סקודה יקבל חיזוק נהדר. ואני מקווה שלא יוותרו על הסטיישן. כי אתם יודעים, כשמכוניות ספורטיביות עממיות יתומחרו בצורה יותר עממית ופחות ספורטיבית, פתאום יקנו אותן אנשים אמיתיים עם צרכים נורמליים, ולא רק גרושים במשבר גיל 50 או פלייבויז במשבר (רוב אלו שאני רואה בGT86\BRZ, נגיד).

אבל זה לא יקרה, כי יש להם את סיאט בשביל רמות המחירים האלו והמיתוג הספורטיבי. את סקודה הם משאירים למוניות, ציי רכב וקצת סופרבים.

אז אני אומר 210K, כמכונית נישה לקשט את האולם. ימכרו כמה כאלו למקורבים בשנה הראשונה, יקחו אחת למכונית מבחן בשביל לעשות דאווין על הציבור, ומהשנה השניה היא תהיה הזמנה מיוחדת בלבד, אחרי שנתיים כבר אף אחד לא יטרח לחזור אליך בטלפון גם אם אתה ממש מעוניין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם (נערך)
אתה בטוח שאוקטביה 2 דיזל עולה 209? אני בטוח שחלה פה טעות.

בכל אופן, מהמהר על סביבות ה215.

בבקשה מחירון http://www.skoda.co.il/sites/default/files/New%20Octavia_0.pdf

קשה להאמין שמכרו את ה 2 ליטר דיזל במחיר הזה.

על הכביש עם רישוי ומיגון זה מגיע ל 215...

ההימור המעודכן שלי - 220K. מחירון. לא מכירות. לפני רישוי ומיגון.

פורסם

Shayy,האוקטביה דיזל,שאם נתעלם לרגע מהיבואן שלו,אמור להיות רכב מצויין,עם150כס ומומנט שופע,אך כמו כל רכבי הדיזל הוא סובל ממדיניות המיסוי של הממשלה על דיזלים וזה מה שגורם למחירו להאמיר.דרך אגב הדיזל מאובזר בנדיבות יחסית לסטנדרט שהורגלנו אליו בצ'מפיון.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם (נערך)
עם מכרו פוקוס ST ב 180 זה גם יהיה המכיר של הסקודה בסופו של דבר 8)

כמה כאלה אתה מכיר? יש לך הוכחה שזה נכון?

הרי אם זה היה נכון, היו קצת יותר מ 8 ST שמסתובבות על הכביש...

פורסם

הצבעתי למחיר בין 200-210, אבל היא תעלה לא פחות מ- 230 אלף ש"ח. (מחיר המחירון ל ה- 1.8 הוא 150 אלף ש"ח. ברור לכולם שמישהו ינסה לגזור פה קופון גדול.)

פורסם
Shayy,האוקטביה דיזל,שאם נתעלם לרגע מהיבואן שלו,אמור להיות רכב מצויין,עם150כס ומומנט שופע,אך כמו כל רכבי הדיזל הוא סובל ממדיניות המיסוי של הממשלה על דיזלים וזה מה שגורם למחירו להאמיר.דרך אגב הדיזל מאובזר בנדיבות יחסית לסטנדרט שהורגלנו אליו בצ'מפיון.
איך אתה מסביר את הפער בתמחור הדיזלים של VAG לעומת אלו של רנו למשל?בעיני זאת הוכחה לכך שהמניע לתמחור ההזוי בצ'מפיון לא קשור למיסוי הגבוה על מנועי דיזל

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
איך אתה מסביר את הפער בתמחור הדיזלים של VAG לעומת אלו של רנו למשל?בעיני זאת הוכחה לכך שהמניע לתמחור ההזוי בצ'מפיון לא קשור למיסוי הגבוה על מנועי דיזל

אני חושב שהתמחור בצ'מפיון עובד אחרת, הם מניחים שלא ימכרו דיזלים לפרטיים ולכן עושים חשבון שלהם בנוגע לציי רכב. אולי מתמחרים גבוה בשביל לתת הנחה מהמחירון ולהפוך את העסקה לאטרקטיבית בשבילם (בגלל מחירי היד השניה). אולי הם כלל לא מעוניינים למכור דיזל לפרטיים? מי יודע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הצבעתי עד 210 וזה אם יהיה אבזור נדיב מאוד. ללא אבזור נדיב מאוד צריכה לרדת עד 180 אלף אבל לרמת גימור בינונית יהיה בסביבות 190 לדעתי.

• תוכן חדש...