Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי נראית מגובשת ביותר ואם המחיר יהיה נכון היא תכבוש את כבישי הארץ. כך גם מסכים עם מי שמחזיק בדעה שהיא בעלת דימיון מסויים למיטו (רק אמינה ;).... טוב, טוב - הייתי חייב! בלי הגרזן! :))) ).

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מרשימה. חבל שכל האלמנטים "המגניבים" כנראה יוסרו מגרסת הייצור הסדרתי: הספוילר, הדיפיוזר והג'אנטים הגדולים.

אתה מגיב על שרשור שכבר חגג יום-הולדת. גרסת הייצור הוצגה מזמן.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
היא כבר כאן (לפחות לצורך צילומי פרסומת):

11377352_893058887431202_1024165849180430000_n.jpg?oh=a038bcf38314cded9ba5cd4701492142&oe=55F8CD5A

היתי במזדה ביום חמישי,הסוכן אמר לי שבחמישי הבא כבר יתחיל המכירות,אבל לא יגיע גירסה ידני רק אוטומת!

פורסם

אני התעניינתי לגבי הרכב באחת הסוכניות והסוכן אמר לי שבשבוע הבא הרכב יגיע לסוכניות המחיר יהיה באזור 105,000 - 108,000 ויכלול ריפודי עור כולל עור על הדשבורד בדגם המפואר. נחכה ונראה אם זה באמת נכון.

פורסם

ראיתי אותה היום באזור בית שמש, בצבע בורדו ועם ריפודי עור בצבע קרם.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

זהו לא הדגם שיושק בארץ, לכאן היא תגיע ללא גלגלים ויחידת המנוע תוחלף לאוטומטית בעלת 4 הילוכים משנות 1920 עם 61.5 כ"ס, כל זה לפני מע"מ ולצבע בסיס ורוד, החל מ-99.000 במחיר השקה\"מבצע".

פורסם (נערך)

בדיחה טובה אך לא. תגיע גם מאזדה 2 בדגם 5 דלתות (מיפן?) וגם 4 דלתות (תאילנד?) במספר רמות גימור עם מנועי סקייאקטיב 103 כ"ס או 112 כ"ס, תלוי בדגם. סביר להניח תיבת 6 הילוכים אוטומטי.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

105 אלף?

כנראה שדלק בונים יותר על לקוחות הליסינג ופחות על הפרטי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קצת מעצבן הזילזול של דלק מוטורס בצרכן הישראלי.

למרות הביקוש הרב לגרסא ידנית הם מביאים רק את האוטומטית היקרה כדי לחזק את הפיאסטה..

• תוכן חדש...