Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שמתי לב שלאחרונה יש לכלוך בחורים הקטנים שעל הגאנט שלי, זה ניראה כמו חלודה אבל יכול להיות שזה לא ואני מאמין שאפשר לנקות את זה דיי בקלות, השאלה עם מה אני מנקה את זה בלי לגרום נזק לגאנט?

5n97jo.jpgView Raw Image" height="755" width="1006.6666666666666">

20kucr9.jpgView Raw Image" height="755" width="1006.6666666666666">

מרחוק לא רואים את זה (כן זה היה תרוץ לדחוף לכם תמונה לא קשורה לדיון!)

wa52qu.jpg

עריכה: תראו אותי במראה של הברגים רואים אותי מתכופף כאילו אני עושה קקי :lol:

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

מזה מנקה מקטרות?

וחשבתי גם על WD40 זה באמת חומר מצויין נגד חלודה, אבל עם מה בידיוק אני משפשף שם את כל העסק כמו שצריך?

צריך איזו מברשת קטנה מתאימה, או שאני באמת יאלתר משהו על חתיכת בד או מטלית וזהו, תודה.

פורסם
מזה מנקה מקטרות?

וחשבתי גם על WD40 זה באמת חומר מצויין נגד חלודה, אבל עם מה בידיוק אני משפשף שם את כל העסק כמו שצריך?

צריך איזו מברשת קטנה מתאימה, או שאני באמת יאלתר משהו על חתיכת בד או מטלית וזהו, תודה.

בשביל להוריד את החלודה הזאת לא ניראה לי שצריך הרבה מאמץ ולכן הייתי מנסה בהתחלה עם חתיכת בד שמרחת בקצת שמן,

אם זה לא עוזר תן לשמן לשבת קצת על החלודה איזה שעה והכל ירד

מברשת או משהו אחר סתם ישרוט או יוריד צבע אין צורך במשהו חזק

פורסם

תודה, הזמנתי 20 כאלה שיהיה, בנתיים אני אנקה עם איזה מטלית או משהו

http://www.ebay.com/itm/20PCS-Intensive-Cotton-Smoking-Pipes-Cleaning-Tool-Tobacco-Pipe-Cleaners-/131091283332?pt=AU_Tobacciana_Collectables&hash=item1e85a63d84

ועוד משהו, אני מחפש בקבוקון בשביל לשמור לקה ולהשתמש בה תוך כדי מהבקבוק, עדיפות לבקבוק סכוכית, ושיהיה פקק שניתן לפתוח אותו ולסגור כמו הפקקים שיש למי עדן למשל, איפה אני מוצא דבר כזה?

פורסם

נסה בחנויות יצירה או בחנויות של תמרוקים בשקל. יש שם הרבה דברים טובים לרכב :-)

100 מנקי מקטרות ב-5 ש"ח

מברשות ספוג קטנות

מכחול לדיטיילינג

קופסאות פלסטיק

בקבוקי ספריי פשוטים

פורסם

הזמנתי כבר מאיביי 20 מנקי מקטורת, והייתי בחנות של דברים לציור יקר שם רצח.

בסוף קניתי איזה בקבוקון זכוכית כמו של טרופות מבית מרקחת חח ב 10 שקל בקבוקון רייק דיי מתאים למה שאני צריך.

• תוכן חדש...