Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטוביאנקי שנת 86.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייי

הרכב עומד 5 שנים. מלא חלודה ולגבי מנוע בטוח צריך שיפוץ.

אין לי מושג איך להתחיל....

אשמח להמלצות לפחחות (באיזור הקריות חיפה ) כולל מקורות בארץ או בחו״ל לגבי חלקי חילוף.

איציק

עריכה אחרונה על ידי Zoob
פורסם

איציק שלום, לפני שאתה קופץ למים בוא למפגש של מועדון החמש המתקיים כל יום שישי מ 16 עד 19 במתחם ביג בצומת קרית אתא. תוכל שם לפגוש הרבה אנשים עם ידע שיוכלו לתת לך תשובות. בכלל כדאי שתצטרף כחבר למועדון החמש. להתראות.

שלמה דן גדרון

פורסם

נתחיל מזה אם אתה מעונין להעלות את האוטו עכשיו או ב2016?

במידה והתשובה 2016 , ממליץ לך להתחיל לאסוף חלקים ולהתחיל את השיפוץ בתחילת 2015

פורסם

איביי איטליה וגרמניה ייתנו לך אפשרות למצוא די הרבה חלקים.

שים לב לפני קנייה האם המוכר שולח לארץ, והאם מקבל פאייפל לתשלום. אחרת אל תקנה.

פורסם

אם לא עברת טסט 5 שנים, אם תחזיר לכביש לפני 2016 תצטרך לשלם אגרה על 5 השנים, ואילו ב 2016 תהיה אספנות ואז תהיה פטור מהחובות הללו. לשיקולך.

לדעתי עדיף לחכות שנתיים ולאסוף חלקים לאט.

קנייה ראשונה לדעתי זה ספר הרכב שמתאר את כל חלקי הרכב עם מספר קטלוגי ואיורים הפורסים כל חלק ברכב.

תמצא באיביי או באמזון.

פורסם
הייי

הרכב עומד 5 שנים. מלא חלודה ולגבי מנוע בטוח צריך שיפוץ.

אין לי מושג איך להתחיל....

אשמח להמלצות לפחחות (באיזור הקריות חיפה ) כולל מקורות בארץ או בחו״ל לגבי חלקי חילוף.

איציק

תתחדש

כאחד ששיפץ רכב כזה עד לבורג שנת84

נורא קשה עד כמעט בלתי אפשרי למצוא חלקים

עם המון קשרים באיטליה הצלחתי לייבא חלקים ולשפץ רכב לתפארת

יש לי חבר עם מלאי חלקים של78/9 ויכולים להתאים

אל תוותר כיף אמיתי לנהוג ברכב הזה

0524806148חיים

פורסם

במידה ולרכב אין ערך סנטימנטלי, לדעתי לא כדאי לשיפוץ.

בפרט שרשמת "מלא חלודה".

אם אתה כל כך אוהב את הרכב הזה אזי תייבא אחת מודל 1983 מאירופה , ייצא לך הרבה יותר זול וטוב.. אולי אפילו אבארט.

דעה אישית שלי.

פורסם (נערך)

די מצטרף למי שלפניי: אם אוטו מלא חלודה (תגדיר "מלא חלודה", קודם כל- יש הבדל שמיים וארץ בין חלודה "שטחית" לבין רקבונות בכל האוטו!!)- השיפוץ אצל הפחח שמכבד את עצמו- יעלה הון, ואני לא מגזים. הכל תלוי- לאן אתה רוצה להגיע? -אם רק ש"ייראה טוב" לזמן-מה- משהו אחד. לשיפוץ איכותי להרבה שנים (אם זה בכלל אפשרי לרכב שכנראה עמד לא רחוק מהים, וגם ככה עם נטיה להחליד)- זה כבר משהו אחר לגמרי. דווקא מכנית אני מניח שזה הרבה פחות בעיה- זוהי "פיאט ישנה וטובה" שדי מכירים אותה בארץ ומניח שיש עוד חלקים. אה, ואל תשכח: אם הרכב עמד כמה שנים בלי טסט- 1)אם לא "הופקדו" הרישיונות- תצטרך לשלם את הפיגורים. 2)יש סיכוי סביר שתצטרך בדיקת מעבדה מוסמכת- שזה גם קצת כאב ראש וגם עוד הוצאה כ-800-900 ₪ "ברוטו" (מבלי להכנס לכמה צריך להשקיע כדי להגיע למצב, שהוא יעבור את הבדיקה בשלום).

עריכה אחרונה על ידי gluk

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...