Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בד"כ אין מה להבהב להם כי הימני מהיר יותר, אז פשוט ממשיכים ישר ולמעשה עוקפים.

הצרות מתחילות כשאתה רוצה לעקוף רכב איטי שנוסע בימין אבל מישהו בשמאלי משווה איתו מהירות, או שאתה נוסע במהירות אחידה בימין ומישהו בשמאלי מחליט להשוות איתך מהירות במקום לעקוף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שבוע עם הפולו בלבד, ויש הבדל של שמים וארץ בתגובות הנהגים מסביב כשאני נוהג על הפולו ביחס לפאביה.

מכיוון שאני נוהג כמו סבתא (הרצה) אני מסתכל סביב סביב ורואה תופעות מדהימות: למשל סוזוקי אלטו שחורה עם לדים בכל חור אפשרי צופרת לי כשאני עוצר בתמרור "עצור", וכשאני נוסע הנהגוס מועך את דוושת הגז שלו לרצפה תוך זיגזגים ונעלם חיש מהר!

הרוב המוחלט של בעלי סיאט איביזה למיניהם (במיוחד אלה עם ה- 3 דלתות) נצמדים אלי מאחור ומהבהבים עם האורות וחלק נצמדים לצד הרכב תוך כדי עקיפה - מה נסגר? (אגב, מראה מרכזית מתכהה, לא נורא).

אני פונה שמאלה לכביש דו סטרי (שמאל לשמאל) ומיד אח"כ מדליק איתות ימינה - אך חייבים ללחוץ על הגז, לעקוף אותי מימין ולהיעלם - רק לא לתת לי להשתלב.

מה נסגר, ככה זה יהיה כל הזמן?

פורסם

אני מרגיש מקופחי, עוד מעט חודש עם תלתן שחור, ואף אחד לא עשה עלי פוזות :\

אולי כדאי להדביק פס מירוץ על המכסה מנוע ?

או כונס אויר מפלסטיק ?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

איפה אתם מסתובבים כל היום?

אני נוסע בכל הארץ ולא זוכר מתי פעם אחרונה הבהבו לי, צפרו לי או עקפו אותי מימין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו - אתה נוסע בדנמרק?

אני נוהג בישראל. לי לא נותנים לחזור לימני אפילו כשאני רוצה. מישהו חייב להתפרץ מעל האי המצוייר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סטיוש, כנראה שלא שמת לב לזה קודם. לא צריך רכב ספורטיבי בשביל זה, בדיוק אבא שלי סיפר לי משהו כזה מהיום בבוקר, והוא נוהג בסופר מיני זולה כלשהי. הסוד הוא פשוט ללמוד להתעלם, כפי שאתה עושה במקרים אחרים. לרוב הנהגים האלו גם ככה פשוט ישארו הרחק מאחור, ברגע שהכביש יתפנה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

Stio תתחדש. אצלי עם כל אפקט הבלינג(אבארט עם פסים אדומים), לפחות פעם ביום, ביציאה מרמזור יש את האידיוט התורן שעושה 'פתיחות' עם עצמו. בסוף תתרגל :)

פורסם

אם מישהו ראה סוויפט כחולה שעושה פתיחות עם עצמו אז מצטער- אני כבר 15K ק"מ מנסה לשרוף את הקלאצ' שלי לגמרי כדי לא להרגיש רע כשאני מחליף אותו (התחלתי כשהיה ערך 45K אחרי זינוק בעליה עם אמברקס לא מוצלח שאחריו הקלאצ' התחיל להיות מעצבן אבל לא מת לגמרי). בד"כ אני פותח כמו דביל אבל בלי קשר לרכב שאיתי ברמזור.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
חוץ מהקלאץ׳ אתה הורס עוד כמה מכלולים בדרך.

כן, בעיקר את הגיר בקטנה. אני משתדל למשוך מספיק את הקלאצ' כדי שהשילוב של הגיר יהיה עדין יחסית, לא במכה.

אני לא מושך לסל"ד מטורף, פשוט פותח חזק עד הילוך שלישי ואז נוסע על 100+- (תלוי בכביש כמובן)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אין קשר לרכב.

ולמי שלא נתקל בזה, סע בכביש 6 בבוקר או בעיקר בערב מאיפשהו לאיפשהו דרך ניצני עוז.

הימים הקשים חלפו :-)

• תוכן חדש...