Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.ברצוני לדעת אם אני מבקש להישפט על דוח חניה שקיבלתי מעיריה איפה אני אמור להישפט?בעיריה?או בבית המשפט?

peugeot 206 xs 2003

פורסם

בבית המשפט כמובן, זה חוסר דמוקרטיה מובהק אם אתה אמור להישפט בפני אותו גוף שגם תובע אותך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
שלום.ברצוני לדעת אם אני מבקש להישפט על דוח חניה שקיבלתי מעיריה איפה אני אמור להישפט?בעיריה?או בבית המשפט?

אתה מגיש בקשה להישפט , וזה מתבצע בבית משפט לעניינים מקומיים, יש שם שופט לכול דבר וענין ולא קשור לעיריה.

פורסם

לפי אתר עיריית נהריה, שעות האכיפה בכחול לבן הן

א'-ה' 08:00-19:00 , ו' 08:00-14:00.

אם מדובר בעבירה מסוג אחר, או שילוט מגביל אחר, אני בספק שיש מגבלת שעות.

לצורך הענין בעברי קיבלתי דו"ח חניה, בתל אביב אומנם, ב-2 בלילה...

אם ברצונך לקבל סיוע מחברי הפורום, תוכל להעלות את הדו"ח, בהשמטת פרטים אישיים ולתאר את כל הסיטואציה.

פורסם

הסיפור הוא כזה:אני גר ברחוב חד סיטרי יש בעית חניה (כמו לכולם)חניתי לפני חוגש את הרכב על המדרכה למחרת בבוקר ראיתי דוח (בשעה 07:23) בבוקר ,אין מצב שפקחים ערים בשעות הבוקר.הבנתי שמשהו חשוד.אחרי בדיקה קצרה התברר לי שהמקום שחניתי בו "שייך" לעובד עירייה שמחנה שם את רכב העיריה בשעות הבוקר אחרי שחוזר ממשמרת לילה.צילמתי אותו במשך כמה ימים כולל מספר הרכב.השאלה אם אני יכול ללכת לבית משפט ולעשות צדק??

peugeot 206 xs 2003

פורסם

תעלה את הדו"ח בהשמטת פרטים אישיים ונוכל לחוות דעה יותר מוצקה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הסיפור הוא כזה:אני גר ברחוב חד סיטרי יש בעית חניה (כמו לכולם)חניתי לפני חוגש את הרכב על המדרכה למחרת בבוקר ראיתי דוח (בשעה 07:23) בבוקר ,אין מצב שפקחים ערים בשעות הבוקר.הבנתי שמשהו חשוד.אחרי בדיקה קצרה התברר לי שהמקום שחניתי בו "שייך" לעובד עירייה שמחנה שם את רכב העיריה בשעות הבוקר אחרי שחוזר ממשמרת לילה.צילמתי אותו במשך כמה ימים כולל מספר הרכב.השאלה אם אני יכול ללכת לבית משפט ולעשות צדק??

רגע רגע רגע. זה מקום שמישהו שעובד בעירייה תמיד מחנה בו? האם זה מקום מסומן? האם זו חנייה חוקית?

מהודעתך משתמע שזו סתם חניה על המדרכה (לא חוקית). נכון?

אם זה פשוט עובד עירייה שמחנה בצורה לא חוקית, והתעצבן ש"תפסת" לו את ה"חניה", אז אתה יכול לעשות קצת רעש. לביטול הדו"ח זה לא יביא, מכיוון שחנית במקום לא חוקי. מצד שני, אולי תצליח איך שהוא להוכיח שגם עובד העירייה מחנה כך על בסיס קבוע, ושהדו"ח הוא כדי להזיז אותך משם. זה יהיה קשה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה על התגובה.

זה חניה על מדרכה ( לא מסומנת )כאילו שזה של אבא שלו (לצערי נכון כן הוא עובד עירייה)

במחשבה שניה ולצערי נראה לי אני ישלם את הדוח ושלום על ישראל.

נראה לי עם המצב של היום יש לי יותר מה להפסיד מאשר להרויח צדק.

peugeot 206 xs 2003

פורסם

בחנייה על מדרכה אתה תמיד יכול להתקשר למשטרה ולהגיד שיש רכב שחונה על המדרכה ומפריע להולכי רגל.

זה לא יפטור אותך מעונש, אבל אולי יגרום לאותו עובד עירייה להפסיק לחנות שם.

בניגוד לכחול-לבן, משטרה כן יכולה לאכוף חנייה על מדרכה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תודה על התגובה.

זה חניה על מדרכה ( לא מסומנת )כאילו שזה של אבא שלו (לצערי נכון כן הוא עובד עירייה)

במחשבה שניה ולצערי נראה לי אני ישלם את הדוח ושלום על ישראל.

נראה לי עם המצב של היום יש לי יותר מה להפסיד מאשר להרויח צדק.

לדעתי זו ההחלטה הנכונה.

אנא ממך, בפעם הבאה כאשר הוא מנצל את כוחו לרעה התקשר למשטרה ודווח להם שרכב חונה על המדרכה, וכתושב השכונה זה נורא מטריד אותך. במקרה גם ראית גברת עם עגלת תינוק שנאלצה לרדת לכביש. פעם, פעמיים או חמש בסוף זה ייפסק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה להתעצבן

כתובתך מעודכנת? מוציא דואר רשום?

תזדיין בסבלנות עד שיגיע לך בדואר רשום ואז עוד 90 יום לתשלום או 30 יום לבקש ביטול הדו"ח

מהדו"ח שקיבלת ניתן לעשות עפיפון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...