Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב, אי אפשר לדעת מה רמת האחזקה של הרכב ומה רמת הפדנטיות של הבוחן כי לא ראינו את זה במו עינינו, כך שאי אפשר לאמת או להפריך את הטיעונים שלך.

לגמרי מסכים עם מה שנאמר,

גם לי זה נשמע כמו בוחן קפדן שנתקל ברכב מוזנח, נכון ש4 פעמים לנסיעת מבחן זה קצת יותר מדי, אבל עדיף יותר מאשר בכלל לא.

מעניין מה הייתה התגובה באם היה קורה משהו יום או שבוע לאחר ה"טיפול" במוסך הזה.

"[h=2]האם המצב של המוסכים המורשים כל כך עגום?[/h]

עשיתי טיפול ברכב במוסך מורשה, יום למחרת הרכב נלקח לבדיקת מכירה והתגלו בפניי הליקויים.

לא בודקים את הרכב בטיפול?"

או תגובה כזו

"עשיתי טיפול ברכב במוסך מורשה, יום למחרת אני פותח מכסה מנוע אני מגלה נזילת מים מצינור יבש ופגום.

לא בודקים את הרכב בטיפול?"

או תגובה כזו

"עשיתי טיפול ברכב במוסך מורשה, יום למחרת ניגש לבדיקת הרישוי השנתית(טסט) לפתע, נכשל על נזילות שמן, על גומיה לציריה וכו'........"

והרשימה עוד ארוכה............

וכמו שאמרו, לא ניתן לאמת או להפריך את הטיעונים שלך.

פורסם

אמרתי כבר לגבי מוסכים של יבואן אחר - היבואן דוחף חלפים למוסכים המורשים שלו. מה זה דוחף? מכריח אותם לקנות כמויות מסויימות. הדרך שלהם להתמודד זה להעביר כמה שניתן ללקוח. בגלל זה אני אומר - אל תטפלו במורשים, לכו למוסכים מתמחים. יותר מקצועיים, יותר זולים, יותר אמינים.

וזה עוד לפני שדיברתי בכלל על אינטרס של מוסכים מורשים להסתיר תקלות בזמן אחריות..

פורסם

vpvi,נראה לי שזה בדיוק העניין וסיכמת את זה בקצרה.

אפשר להפסיק את הדיון המטופש הזה כי לא באתי להכפיש שם מוסך שלא הזכרתי את שמו ולכן לא אכפת לי מה תחשבו על מה שטענתי.

מי שרוצה יכול להמשיך להקשיב לכל שטות שהמוסך רוצה לעשות עליכם כסף.

כל חלק חשוב כמו גומיה של ציריה או אטמי שמנים הוחלפו.

אפשר לנעול את הדיון,

מי שרוצה להיות הממן של המוסכים בעיניים עצומות שיהנה.

פורסם

תשמע, ברכב שנמצא על הכביש כמעט 10 שנים אם המוסכניק / בוחן יחפש צינורות בלויים קצת / יובש בגומיות (יובש לא רציני אבל עדיין לא חדש מהחברה!) ברור שהוא ימצא 100X ליקויים וכל שניה יוסיף משהו למשוואה, לעניות דעתי וגם בגדר ההיגיון אני הייתי מחפש מהמוסכניק שלי לדווח לי על דברים מהותיים (כמובן שאם חומרת היובש או הצינור היא חמורה ועלולה ליצור בעיה יש לדווח) אבל לא "להכנס בקטנות" ולגרור שעות עבודה על הגב שלי, ככה שאני מאד מבין את פות"ש בנושא הזה, את המילה כסת"חנות כבר אמרנו?

בכל אופן יש פה צד חיובי, לא ביצעו שום תיקון בלי ליידע אותך קודם, והתערבת באמצע ומנעת את ההמשך שריפת זמן שלך במוסך שם, תכנס למקום אחר (רצוי אחרי חוות דעת) ותסגור סיפור.

• תוכן חדש...