Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

שידרגתי את הספק והתשתית ל40 מגה

אך יש לי ראוטר של netgear 2200v2

והבנתי שהוא לא תומך במהירות הנ"ל .

האם יש אופציה יותר רלוונטית מאשר להשכיר מבזק כל חודש ראוטר חדש ב10 שקלים לחודש(הראוטר הישן נשאר אצלי) ?

אין בעיה להוציא סכום כל עוד בסופו של דבר זה יצא משתלם .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם (נערך)

הראוטר שלך הוא משולב מודם ADSL+ ולכן לא מתאים.

אתה צריך לקנות (או לקחת מבזק) ראוטר משולב מודם VDSL או לחילופין לקחת מבזק מודם VDSL ולקנות ראוטר פשוט וזול.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

הראוטר הזה בכלל לא כולל מודם כלשהו, והוא בוודאי לא מתאים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מודם VDSL לא יעלה לו פחות מהראוטר הכולל VDSL שאכותו אינה נופלת מה-TPLINK המוצע, ואולי אף עולה עליו.

יש דגם אחד של מודם VDSL שבזק משווקת, הוא לא יותר זול והוא די נדיר.

יש דגמים ספורים של נתבים עם VDSL שניתן לרכוש בשוק הפרטי, אך המחירים גבוהים הרבה ממה שמוצע ע"י בזק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא יודע אם המידע נכון להיום אבל לפני כחצי שנה כשאני עברתי ל100M לבזק כלל לא היו מודמי VDSL אלא רק ראוטר-משולב מדגם VVG2000 של נטגיר, כמובן שברירת המחדל היא "למכור" אותו ללקוח תמורת ₪10 לחודש או משהו כזה, אבל מי שהתעקש "לקבל רק מודם בחינם" היה מקבל את אותו הVVG2000 בחינם עם החייגן מכובה ברמת תוכנה. (מה שעשו פעם עם Alcatel Speedtouch Home/Pro)

לאן אני חותר? יכול להיות שעדיין אפשר להתעקש על מודם ובעצם לקבל ראוטר מכובה, לצרוב אותו עם התוכנה הנכונה ולחסוך כמה זוזים.

מצד שני יכול להיות שכבר יש להם כבר מודמים פשוטים לVDSL, לא יודע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

אני לא בקיא בנהלים של בזק כרגע, אני יודע שעד לפני כחודש היה אפשר לקבל מודם בהשאלה בחינם, אולי כרגע אין אפשרות ואז האופציה המעשית היחידה היא לשכור מהם מודם-ראוטר, צריך לברר את העניין.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

אם אתה מדבר אלי אז ככה

היה לי 15 מגה ושילמתי 89 לבזק ו33 לבזק בינלאומי .

את בזק בינלאומי בינתיים שידרגתי ל45כי לא היה לי זמן לבדוק מחירים ובזק זה בחינם בעקבות המבצע .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
שלום לכולם ,

שידרגתי את הספק והתשתית ל40 מגה

אך יש לי ראוטר של netgear 2200v2

לא מכיר את הדגם הנ"ל אך גם לי יש את הנטגיר VVG2000,ושבוע שעבר שדרגתי ל40מגה אצלם כמוך,והכל עובד כמו שעון.

בדוק אם יש אופציה לחכור אותו מהם,תציק לשימור אולי יתנו חינם..(נדיר,but never say never)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

היה לו DGN2200, שעובד בADSL. הVVG2000 עובד בVDSL. דומה אבל שונה :wink:

בדקתי, לבזק יש את הדבר הזה http://www02.bezeq.co.il/support/Pages/VDSL-TWDSL699U5.aspx בהשאלה בחינם למי שלא רוצה נתב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...