Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

לאחרונה שמתי לב שמצטברים לי ממש הרבה אדים על האוטו ברמה מוגזמת. כשאני מתניע את האוטו אין בכלל אדים ואחרי 5 דקות נסיעה כבר מצטבר אדים. אני נוסע עם חלון סגור. כאשר האדים מצטברים אני מפשיר אותם עם המזגן, ושוב אחרי כמה דקות מצטבר שוב כמות גדולה של אדים על השמשה.

האם יש כנראה בעיה ברכב שבגללה אני צריך להדליק כל 5 דקות תמפשיר אדים?.

פורסם

1. תשטוף טוב את השמשה, עם סבון כלים או APC ותנגב טוב שלא יהיו מריחות (עם מגבת ואפל, עם ריבועים או עיתון)

2. תפתח את החלון קצת. 1-2 ס"מ יספיק

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תבדוק שאצלך מצב סירקולציה של מאוורר מבחוץ , כלומר שיכניס אוויר מבחוץ ולא מבפנים.

סבלתי מזה גם בעבר עד שהעברתי שיכניס אוויר מבחוץ.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...