Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משמע אם אני עומד באור אדום, מותר לי לדבר בסלולרי, לשלוח הודעות, לגלוש בקארס וכו'?

האם כבר יצאה פסיקה חדשה בנושא שמבטלת את עניין העצירה?

1920516_647875501946078_126147976_n.jpg

פורסם

בואנה, צילמת מסמך מקורי, הייתכן כי יש לפורום INSIDE MAN? (חוץ מאייל).

תודה על ההודעה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא אני צילמתי את המסמך אלא קרוב משפחה שמתעסק בתחום.

אני רק משתף בדברים שאני נתקל בפייסבוק שלו... :)

אם המסמך נכון ותקף, נראה לי שזה חשוב לכולם לדעת.

פורסם

עד כמה שאני יודע ההוראה תקפה זה זמן לא קצר. כשהרכב בעצירה אני בקנדי קראש!!

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

זוהי ההנחיה כבר כמה שנים. אין כאן שום דבר חדש. כנראה מדובר ברענון ההנחיות לשוטרים.

המשטרה בוחרת בדרך הקלה והמקלה ומעדיפה שהנושא לא יגיע לבית משפט ולא יווצרו תקדימים משפטיים מחייבים.

הויכוח הוא עתיק יומין בשאלה למה כוונת המחוקק כשחוקק את התקנה "כשהרכב בתנועה". האם הכוונה היא IN TRAFFIC ואז גם שימוש בטלפון בעצירה הוא עבירה שכן הרכב הוא חלק מהתנועה הסובבת אותו או שמא מדובר ב- IN MOVEMENT ואז הרכב כאשר הוא בעצירה הוא לא בתנועה כלומר בתזוזה.

בתי המשפט בזמנו נטו לכאן ולכאן לפי הפירוש שכל שופט ראה לנכון.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

הפסיקה האחרונה בנושא, שאם אני זוכר נכון הייתה גם פסיקה מנחה, לפני כמה שנים בודדות, קבע כי הפירוש המקובל הוא In Movement.

אמנם יש הימנעות של אגף התנועה ממתן דו"חות כאלה, אך מעטים ניתנו וחלקם גם הגיעו לבית המשפט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש הרבה מסמכים, עדכונים ומכתבים אשר מופצים לכל השוטרים אשר בידייהם מייל משטרתי ( כן, גם פקידים בשירות חובה למשל ) כך שאלו לא מסמכי הפנטגון.

אבל מה שכן, צריך באמת לקרוא אותם מדי פעם שכן, הרוב מוחקים כמויות עצומות של עדכונים לא רלוונטים ... כל הכבוד :)

פורסם

עם כל הכבוד, לדעתי הסלולרי צריך להיות מחוץ לתחום גם בזמן העמידה ברמזור.

כמות האנשים שחולמים ולא מתחילים ליסוע במעבר של הרמזור מאדום לירוק עקב עיסוק בסלולרי נהיה פשוט בלתי נסבל. וזה מחמיר משנה לשנה עם התקדמות והתגברות התלות של החברה והזמינות שלה און ליין בסלולר.

בשלב מסויים הסמארטפונים האלו יהיו פשוט קללה ולא ברכה. במיוחד לאלה שלא יודעים לשים גבולות שימוש.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בכל מקרה, מהתבוננות חוזרת בהנחיה ניתן לראות שמדובר ברענון לשוטרים שכן הסימוכין מגיע מחוזר של מחלקת התביעות המשטרתית מ- 10/2011.

• תוכן חדש...