Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתכוון לקחת בליסינג את אחד הרכבים הבאים:

פורד פוקוס סטיישן 1600

קיה סיד סטיישן 1600

יונדאי1600

יש לנו תאומים כלומר שני מושבי בטיחות וחניה צרה ולא נוחה, אגב כל הרכבים אוטומטים ומנוע בנזין

הקריטוריונים שמעניינים אותי:

נוחות

אבזור ופנים הרכב

אמינות

צריכת דלק

מה דעתכם? אשמח לשמוע

פורסם

אני לקחתי את הסיד סטיישן וממליץ עליה מאוד.

כסאות רחבים ומרווח פנים עדיף משמעותית מהפוקוס שמאוד מאוד צפופה מאחור.

אבזור עשיר הכולל בין היתר: בקרת שיוט, תאורת DRL לד יומית, תאורת לד לילית, פנסי ערפל עוקבי פנייה, מראות מחוממות ומתקפלות חשמלית בעלי תאורת מדרכה, תא כפפות מקורר, מערכת 6 רמקולים עם יציאת USB AUX וזיכרון אחסון פנימי( מדובר על המובנית, אצלי ברכב יש מולטימדיה) גימורי עור להגה, ידית הילוכים, ידית בלם יד ועוד.

מנוע 1600 GDI הזרקה ישירה לצילנדרים מה שתורם לכוח נוסף וצריכת דלק משופרת, גיר כפול מצמדים (בדומה לDSG של קונצרן VAG) עם מנופי העברה מאחורי ההגה ובעל מצב ספורט ותפעול ידני.

לגבי אמינות - מדובר בסיד השנייה שאני לוקח בליסינג עם הראשונה לא הייתה אפילו בעיה אחת , כנ"ל לגבי החדשה כבר עם 30 אלף ק"מ..

צריכת הדלק לפי מחשב הרכב עומדת עירוני על 1 ל12,13 בנסיעה די אגרסיבית ללא מצב חסכון ECO. בינעירוני צריכה טובה משמעותית.

אני חושב שכיסיתי הכל פחות או יותר, אשמח לענות אם יש שאלות.

פורסם

אמינות לא צריכה לעניין אתכם בכלל. קודם כל כי זה רכב חדש, אין בעיות אמינות. חוץ מזה זה רכב ליסינג, אז יחליפו לכם אותו לפני שהוא יהיה ישן. חוץ מזה 2 זה רכב ליסינג, זה לא שתקלות עולות לכם כסף.

לדעתי הקיה עדיפה אבל היונדאי מגיעה היום עם מולטימדיה (והקיה לא). יש אנשים עם ילדים שבשבילם מערכת מולטימדיה שווה הרבה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אמינות לא צריכה לעניין אתכם בכלל. קודם כל כי זה רכב חדש, אין בעיות אמינות. חוץ מזה זה רכב ליסינג, אז יחליפו לכם אותו לפני שהוא יהיה ישן. חוץ מזה 2 זה רכב ליסינג, זה לא שתקלות עולות לכם כסף.

לדעתי הקיה עדיפה אבל היונדאי מגיעה היום עם מולטימדיה (והקיה לא). יש אנשים עם ילדים שבשבילם מערכת מולטימדיה שווה הרבה.

לגבי ההערה שלך על אמינות, האם היית מכניס רכבים נוספים לרשימה?

פורסם

מעניין אותי מדוע עם ישראל מתרכז תמיד באותן מכוניות ליסינג המוניות ולא מתעניין במכוניות כגון ניסאן נוט, שעונות באופן מלא על ציפיותיך.

עריכה: האם המדובר ברכב חדש או משומש? כי בקרוב צריכה להגיע ניסאן נוט חדשה ומשודרגת...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
מעניין אותי מדוע עם ישראל מתרכז תמיד באותן מכוניות ליסינג המוניות ולא מתעניין במכוניות כגון ניסאן נוט, שעונות באופן מלא על ציפיותיך.

עריכה: האם המדובר ברכב חדש או משומש? כי בקרוב צריכה להגיע ניסאן נוט חדשה ומשודרגת...

קודם כל מדובר בחדש, שנית ידידי היקר מצטער להגיד לך אבל חכמת ההמונים ברכבים צודקת לחלוטין. מכל הרכבים שהיו לי (טויוטה פיאט יונדאי פיגו ומאזדה) הרכב הכי טוב היה מאזדה 3 המונית ופשוטה.

אגב אלך לראות את הניסן נוט

תודה

• תוכן חדש...