Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הרבה שנות שימוש בחברת פיניש באופן בלעדי ובכל המוצרים, מדי פעם נשמעות אימרות מצד המשפחה או הדודים, שאולי כדאי לנסות את פיירי פה ופיירי שם, המדיח נקי יותר וכו' וכו'.

מה דעתכם? מה ההבדל?

יצא לי לקרוא מספיק כתבות על אופן התנהלות השוק, אך לא נתקלתי בכתבה אחת שתבדוק בפן הטכני והעובדתי, מה טוב יותר והאם החסכון הכספי, שווה את המעבר?

כמו כן, חלק מהאנשים טוענים שנשאר ריח וטעם קל בחימום הכלים של לימון וכו', נכון או לא? ( אני מניח שמאז יצאו נוסחאות חדשות )

אני אסביר:

נכון להיום, אנחנו רוכשים חבילות של 100 טבליות פיניש ALL IN ONE במחיר של 65 ש"ח ( כן, המדיח עובד פעמיים ביום למעלה מ 6 שנים). מה שאומר, סה"כ 0.65 ש"ח לטבליה, מה רע?

או פיניש קוואנטום במחירים של 1 שקל לטבליה מתמוססת עבור כלים או הדחות קשות.

פורסם

אני משתמש כבר ררבה מאוד שנים בטבליות של פיניש, בזמן האחרון All in One במחיר דומה לזה שציינת.

לפני שבוע-שבועיים השתמשתי בכמה טבליות אחרות שקיבלתי כדוגמית - איזה סוג שמגיע בתוך מעטפת שקופה ונכנס עם המעטפת למדיח (כנראה פיירי) - לא הרגשתי בהבדל.

לא משתמש בטבליות מיוחדות להדחות קשות, לכלוך עמיד יוצא בניקוי ידני (בגלל זה הידיים שלי נראות כמו של rupni).

שאר חומרי הניקוי - אבקה להדחה הראשונה, נוזל הברקה ומלח - קונה את הזול ביותר שיש במבצע. בזמן האחרון זה בדרך כלל המלח והנוזל ממותג הבית של שופרסל, כאשר הבעיה היחידה היא שלבקבוק נוזל ההברקה פקק מאוד לא מוצלח שגורם ללא מעט בזבוז נוזל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קונה כל פעם את הטבליות הזולות ביותר בין המותגים המוכרים או את אחד הנוזלים (פיירי, סומט, פיניש וכו').

בכולם הכלים יוצאים נקיים אותו הדבר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני בדר"כ איש של מותגים, אך יש דברים שבהם אני קונה את הזול ביותר, כי זה פשוט עושה את אותה העבודה בדיוק. טבליות למדיח זו הדוגמא המושלמת לכך. נוח לי יותר טבליות, אז אני משלם יותר על העובדה שזה מגיע בטבליות, אבל אני קונה ממש את הזול ביותר שאני מוצא.

בדר"כ זה יוצא הטבליות של Hepi. הכלים נכנסים מלוכלכים עם שטיפה מינימלית ויוצאים נקיים לחלוטין. המדיח עצמו הרבה יותר חשוב מהטבליות..

ואגב, למי שעדין לא יודע, אין שום סיבה לקנות מלח למדיח "ממותג". יש שם שרף מחליף יונים רגיל לחלוטין, ומלח גס רגיל עושה בדיוק את אותה עבודה, עולה חמישית, ואפילו נוח יותר מבחינתי למזיגה ונשיאה.

פורסם

משתמש בטבליות של פיניש. התוצאות טובות.

לא הייתי מרוצה מהתוצאות של סומט.

לאחרונה ניסיתי את הטבליות של פיירי - והן מצויינות. ברמה של פיניש.

כעת קונה פיניש או פיירי - מה שיותר זול.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עד היום השתמשנו בפיניש והתחלנו לנסות את פיירי. אני מאוד התלהבתי בגלל כמה סיבות.

1) יש מבצעים על פיירי תמיד

2) הטבליות של פיניש לפעמים בהדחה קצרה (eco) הייתה נשארת חתיחה שלא התמוססה. בפיירי לא קרה ולו פעם אחד.

3) פיירי משאיר ריח לימון כאילו יש רייחן ואני אוהב את זה יותר.

יש לציין שמאז פיירי אני לא מגלה גרגירים קטנים ולא נתקל בקטע שלא כל הטבליה מתמוססת.

יש לציין שהשתמשנו בפיניש רגיל ולא all in one.

החיים הם כמו....

פורסם
קונה כל פעם את הטבליות הזולות ביותר בין המותגים המוכרים או את אחד הנוזלים (פיירי, סומט, פיניש וכו').

בכולם הכלים יוצאים נקיים אותו הדבר.

+1.

תקנה את הזול מבינהם, התוצאה תהיה אותו דבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן, המדיח אצלי כבר 16 שנים וראה רק מלח גס רגיל.

טבליות הכי זולות שיש (הפי בדרך כלל) ואין שום תלונות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם אנחנו משתמשים כבר כמה שנים טובות במלח גס, וטפו טפו טפו הכל טוב

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...