Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רוצה לראות את הניירת?

מ נובמבר ביטוח החובה הוא 1500 ש"ח (שינוי תעריפים), הרכב הוא פיג'ו 306 1800 אוט' 95, במחירון 33-35 אלף, ביטוח ל 2 נהגים מעל 34 עם הרבה שנות נהיגה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
אתה רוצה לראות את הניירת?

מ נובמבר ביטוח החובה הוא 1500 ש"ח (שינוי תעריפים), הרכב הוא פיג'ו 306 1800 אוט' 95, במחירון 33-35 אלף, ביטוח ל 2 נהגים מעל 34 עם הרבה שנות נהיגה.

נו, אז המצב שלך הוא קיצוני לצד השני. אם יש פה נהגים חדשים שמתלוננים שעל סיוויק לוקחים להם 6000 ש"ח מקיף, אז אתה גם מעל 30, עם ותק גבוה ובלי תאונות, אני מניח, וגם נוהג ב-306 שהביטוחים עליה זולים יחסית. 1500 לחובה נשמע קצת נמוך אבל אני מאמין לך (אני משלם 1700 בערך).

אבל אתה לא יכול לטעון שנשמע לך גבוה 3000 ש"ח למקיף, זה סכום נורמלי מאוד. אתה הוא זה שיוצא החוצה מהסקאלה לכיוון הלא נורמלי (רק לכיוון הטוב :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• 15 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שאלה: תאונה קרתה בסוף החודש האחרון שהביטוח תקף, מובן שלא צריכה לשלם השתתפות עצמית אבל השאלה אם יש מצב שהביטוח ישלם לי פחות מהמחירון?

מי קובע את המחירון? השמאי? לפי מה? נכנס לאתר כמו שאני יכולה להכנס? 

לפני החלטה 

• תוכן חדש...