Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

online shop opening copy.jpg

לפני זמן קצר פתחנו עבורכם את ה Showroom היחיד מסוגו בארץ עם מגוון מוצרי הדיטיילינג הרחב ביותר בישראל. שמחנו לראות שהגיעו המון לקוחות מהפורום ובכלל, שציפו לזה ומאוד נהנו מהשירות החדש ומהמגוון הרחב.

אז לפני הכל, תודה רבה לכם על הפרגון ועל כך שאתם מתפתחים ומתמקצעים יחד איתנו יד ביד, כיף לראות שתחום הדיטיילינג בישראל מתגבש לכדי ענף של ממש :-D

בהמשך לפתיחת ה Showroom, הודעה נוספת משמחת מאוד לחובבי הדיטיילינג:

אנו שמחים לעדכן שהחל מהיום בערב 3.2.14 נחזור להפעיל את חנות הדיטיילינג האינטרנטית הגדולה והמקצועית ביותר בישראל!

החנות שהתחילה את כל העניין, החנות שגרמה להמון משתמשים להעריך ולהוקיר את השירות והמגוון של VIX, ומה שבאמת היה צעד חשוב בפיתוח ובניית ענף הדיטיילינג בישראל, חוזרת לפעול במתכונת מורחבת ומקצועית אף יותר מקודמתה!

-מגוון עצום של מוצרים, מבצעים, ציוד, ערכות, ועוד…

ניתן למצוא בחנות 9 מהמותגים הטובים ביותר בעולם הדיטיילינג, וכפי שאתם ודאי יודעים, אנו מייבאים את כולם. העובדה שאנו מוכרים רק את המותגים שאנו מייבאים ומייצגים בישראל, ואיננו מחזיקים מותגים אחרים, מאפשרת לנו להעביר אליכם הצרכנים את המחיר הטוב ביותר.

-כל מחירי המוצרים בחנות מציגים את מחיר המחירון, ולצידו את מחיר ההנחה באתר אשר ניתן ללא שום צורך בהזנת קופון. מרבית המוצרים כוללים 10% הנחה ממחיר המחירון, מוצרים אשר נמצאים בקטגוריית מבצעים ובקטגוריית ערכות כוללים עד לכ-50% הנחה.

-שמענו את תלונותיכם על מחירי הגלונים שפנו בעיקר לשוק המקצועי, וכעת כל קבוצת הגלונים של Chemical Guys כוללת הנחה של 20%-50% מהמחיר אותו הכרתם עד כה אצל המפיצים שלנו, כדי שגם לכם המשתמשים הביתיים תהיה אפשרות להנות מהם.

-מחירי המשלוח ירדו משמעותית, וכעת כל המשלוחים מתבצעים ע"י שליח עד לבית בתיאום מראש (בניגוד לדואר רשום/ דואר שליחים ללא תיאום שהיה בגרסה הקודמת)

בנוסף, כעת יש אפשרות לאיסוף עצמי ללא תשלום מחדר התצוגה שלנו.

-אפשרות להשכרת ציוד מקצועי ברמה הגבוהה ביותר, פולישרים מקצועיים, מכונות מקצועיות לניקוי וחיטוי בדים ומושבים, מד צבע, אקדחי חום, ועוד.

-מבחר דוגמיות רחב של Chemical Guys, כדי לסייע לכם לחוות ולהתנסות ברוב המוצרים הפופולריים של המותג.

ובקיצור, כל מה שהיה טוב בגרסה הקודמת, עכשיו טוב אפילו יותר :-)

אז אתם מוזמנים לעשות את ההזמנה הראשונה כבר עכשיו, האתר פתוח ומוכן, הכנסו ל"קטלוג המוצרים" כדי לראות את מגוון המוצרים:

http://www.vixdetailing.co.il

שיהיה ערב מצוין לכולם, אנחנו כאן לענות על שאלות אם יש :)

*יתכן שבחלק קטן מהמוצרים יופיע חוסר במלאי, המלאי אמור להתעדכן בימים הקרובים ורוב המוצרים שחסרים יגיעו יחד עם עוד רבים אחרים.

*יתכן שהאתר ילווה בחבלי לידה קלים, כעת הפונטים וסדר ההצגה של האתר אינם תואמים באופן מלא לדפדפני אקספלורר ופיירפוקס. כל התקלות יטופלו בימים הקרובים, עמכם הסליחה.

1891277_282601378559200_766121922_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי VIX Detailing
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיכיתי לזה, נראה מתי אוכל לקפוץ

בעניין הדוגמית - בהחלט יוזמה מבורכת! אני בטוח שזה יקל על מי מאיתנו בקבלת ההחלטה בבחירת המוצר המתאים.

שיהיה בהצלחה!

M-TECH E46

פורסם

באמת צעד חשוב לענף הדיטיילינג בישראל. (הזמנה בדרך)

בעבר ביקשתי כמה פעמים דוגמיות של מגוון המוצרים שלכם, שמח שיש לכם עכשיו.

אשמח לדוגמית של G6 למרות שאני מאוד מרוצה "מפלאש דש" הייתי רוצה לבדוק מוצרים נוספים.

האם יש בחנות בתל אביב?

פורסם

מזל טוב!

מה הכתובת של האולם תצוגה? לא מוצא באתר שלכם (נראה לי קצת מפספס את הרעיון)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

מזל טוב, איך אומרים - it's about goddamn time.

שאלה - האם יהיה ניתן לבוא ולרכוש דוגמיות במקום? כלומר נניח וארצה לרכוש 3 דוגמיות ולא 5, ואגיע לחדר תצוגה, האם מתאפשר?

כמו כן, מה הכתובת המלאה של המקום?

פורסם
מזל טוב!

מה הכתובת של האולם תצוגה? לא מוצא באתר שלכם (נראה לי קצת מפספס את הרעיון)

ז'בוטינסקי 43 רמת גן בסמוך למתחם הבורסה

פורסם

בהצלחה, נראה מעולה, נשמח לעידכונים לגבי טיפולי הדיטיילינג שאתם מציעים.

אגב מחיר מעולה לשמפו של דודו born to be mild! אם מישהו רוצה לרכוש ביחד, נא להודיע לי בפרטי. (כמות של 500 מ"ל בדילול נכון יכולה להספיק בשקט לשנה וחצי פלוס).

עלו והצליחו.

צריך לקפוץ אליכם מתישהו.

"יאללה בירי".

פורסם

מזל טוב. כיף לעבוד אתכם :).

האם תייבאו גם את המקציף שמתחבר לגרניק?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
באמת צעד חשוב לענף הדיטיילינג בישראל. (הזמנה בדרך)

בעבר ביקשתי כמה פעמים דוגמיות של מגוון המוצרים שלכם, שמח שיש לכם עכשיו.

אשמח לדוגמית של G6 למרות שאני מאוד מרוצה "מפלאש דש" הייתי רוצה לבדוק מוצרים נוספים.

האם יש בחנות בתל אביב?

בהחלט, כל הדוגמיות קיימות גם ב- Showroom.

ובאותה הזדמנות, הכתובת היא: רח' ז'בוטינסקי 43 (סמוך למתחם הבורסה), רמת גן

פורסם
מזל טוב, איך אומרים - it's about goddamn time.

שאלה - האם יהיה ניתן לבוא ולרכוש דוגמיות במקום? כלומר נניח וארצה לרכוש 3 דוגמיות ולא 5, ואגיע לחדר תצוגה, האם מתאפשר?

כמו כן, מה הכתובת המלאה של המקום?

הדוגמיות נמכרות במקבץ של 5 לפחות, זו הדרך היחידה להביא לכם לנסות מוצרים יקרים יחסית במחיר נגיש מאוד.

לגבי הכתובת, ראה תגובתי למעלה :)

פורסם
ראשית מזל טוב ובהצלחה.

אולי אני לא מבין,בלשונית של showroom לא מופיע כלום!

כפי שציינו, האתר מתעדכן במלואו בימים אלו ממש, עד סוף השבוע רוב הלשוניות הריקות יתמלאו בתוכן.

• תוכן חדש...