Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה שכן אצלי עדין לא היה את כל החארטות של עיצובים, ובאותו תקופה לא היו הפקות בר מצווה יותר המוניות מחתונות.

וגם קיבלנו מהצלם החזר של כל הכסף (סיפור לא נעים של קלטת נמחקה בטעות, אבל פיצוי מעולה).

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שמתישהו ייכנס לאופנה דווקא לעשות אירוע צנוע וקטן. האירוע שלנו מאוד קטן בהשוואה למה שהולך היום(כ 100 איש), וגם - רק בגלל שההורים רוצים ומשלמים(גם 90% מהמוזמנים הם שלהם).

פורסם

FALOU,

גם אני גדלתי בסביבה טובה, בשיכון ל'.

את הבר מצווה עשינו בבית כנסת, היה דג מלוח, קרקר זהב ומיץ תפוזים :lol:

לא זכור לי שמישהוא מהכיתה עשה איזה "ארוע" לרגל הבר מצווה, המקסימום שבמקסימום היה לפרק במקלט את הארון אלכוהול של האבא של חתן השמחה!

נולדתי במהלך החופש הגדול אז ניצלנו את זה שהבר מצווה נפלה עליו פעמיים, פעם אחת בזה שלא עשיתי מסיבה לכיתה, פעם שניה שזה קרה בתירוץ ש"נסענו לחו"ל".

זה מה שנקרא מצב WIN-WIN.:-P

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני מניח שמתישהו ייכנס לאופנה דווקא לעשות אירוע צנוע וקטן. האירוע שלנו מאוד קטן בהשוואה למה שהולך היום(כ 100 איש), וגם - רק בגלל שההורים רוצים ומשלמים(גם 90% מהמוזמנים הם שלהם).

מוזר לי שהמוזמנים הם של ההורים.

אם כבר אירוע מצומצם, אז לדעתי עדיף את החברים של החתן-כלה (מי שעושה את השמח זה הם).

חוץ מזה שאצלנו כבר יש מעין הסכם שנהוג כמעט אצל כולם, ההורים של הכלה עושים חינה, ההורים של החתן עושים שבת-חתן ואת השאר הזוג משלם כמה שהוא יכול.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

הופ, קבלו עוד המצאה מאוחרת, בריתה...

אשתי הערמומית גיירה לקראת הולדת הבכור

את ה-baby shower האמריקני. מין מסיבת-בנות-מתנות.

צריך איזה רעיון יצירתי להבא בתור :-P

אגב חתונות, בווידאו צפיתי בדיוק פעם אחת

והאלבום עם ההעמדות הפתטיות בשלל זוויות לא נפתח כלל בשנתיים האחרונות.

עדיף להשקיע בהווה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אם לבעל אולם יש מודל עסקי כ״כ מחורבן שהוא צריך לתקוע סעיפים שקריים to brake even זו בעיה שלו. יש הבדל עצום בין לשלם תמורת שירות לבין לשלם תמורת הזכות לבחור בצלם (למשל) שלא ברשימה ״המאושרת״, ואז זה בהחלט עושק.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בדקתי עם אבא שלי, המחיר שלקחו חברת המטפסים עבור בר מצווה שכלל: dj, רקדניות (10), שיר בר מצווה, בנות בקבלת הפנים על במות קטנות שאפשר להצטלם איתם, ריקוד וכניסה לאולם סה״כ יותר מ 10,000₪ דבר שהצדיק את המחיר כל הערב הרקדניות עברו בין האורחים רקדו ללא סוף ובעיקר היה שמח.

בזה הכל נגמר, היה שמח וכולם יצאו מהאירוע עם פרצוף של אני חייב דבר כזה באירוע שלי, היה נהדר.

פורסם
וכולם יצאו מהאירוע עם פרצוף של אני חייב דבר כזה באירוע שלי

רק אורחים מזן מאוד מסוים ייצאו עם פרצוף כזה.

להקיא רק מהתיאור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי פעם בבת מצווה של מישהו שעבדתי איתו, היתה שם הפקה דומה. רקדניות עם עשן ולייזרים ומה לא. בסך הכל בת מצווה, זה אפילו לא טקס חובה מבחינה דתית, בסך הכל יום הולדת 12 לילדה.

הכי אבסורד זה שאותו אחד כל הזמן היה מתלונן בעבודה כמה חסר לו כסף ושהוא לא מרוויח כלום. לך תבין אנשים שמוכנים לחיות ככה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רק אורחים מזן מאוד מסוים ייצאו עם פרצוף כזה.

להקיא רק מהתיאור.

את רוצה להגיד לי שלא הייתה באירוע אחד בחיים שלך שאמרת לעצמך באירוע הבא שאני יעשה זה יהיה?

הייתי פעם בבת מצווה של מישהו שעבדתי איתו, היתה שם הפקה דומה. רקדניות עם עשן ולייזרים ומה לא. בסך הכל בת מצווה, זה אפילו לא טקס חובה מבחינה דתית, בסך הכל יום הולדת 12 לילדה.

הכי אבסורד זה שאותו אחד כל הזמן היה מתלונן בעבודה כמה חסר לו כסף ושהוא לא מרוויח כלום. לך תבין אנשים שמוכנים לחיות ככה.

מצטער להגיד לך את זה אבל יש אנשים שמעדיפים לנהוג על bmw סידרה 7 וללבוש מותגים באלפי שקלים אבל לגור בצריף ולא לאכול.

נכון שזה לא חובה אבל בשביל הרבה אנשים זה לא רק אירוע זה יותר מזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ואני מצטער שדרך חיים כזאת הופכת ונהיית נורמה בחברה שלנו. זה לא רק אירוע (מיותר), זה בעיקר לעשות שופוני לחברים וקרובי המשפחה, להראות להם שאני כאילו שוחה בכסף. זה מגעיל, לפחות אותי.

אם ההופעות, הרקדניות וכל ההפקה והפיצוצים מסביב קונים אותך יותר מהעובדה הפשוטה שלחבר/ בן משפחה יש אירוע משמח, לדעתי אתה אדם רדוד מאד (לא אתה ספציפית חו"ח).

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עופר,

מסכים איתך שחתונה זה אירוע שהוא מותרות לחלוטין.

יכול לומר לך שאישית אני לא הייתי ממש בעד קיום אירוע, פעם אחת מהסיבה שציינתי שאני לא מתלהב מאירועים כאלה, סיבה שניה מכיוון שגם ככה אישתי ואנוכי בקושי הכרנו את המשפחות אחד של השניה (הכרנו בחו"ל, פעם שניה שהיינו בארץ יחד היא קיבלה טבעת, אחרי שיצאנו שנתיים) כך שהיה נראה לי מיותר.

לבסוף כן התחתנו באולם אבל כדי לחסוך הרבה כסף בחרנו אולם שנחשב למצויין ונראה טוב (ירד סעיף העיצוב המטופש), היה בר אלכוהול מצויין (שחסך את הצורך להביא בר חיצוני) וכן הלאה.

טיפ חשוב מאוד למתחתנים עתידיים:

אם אתם מכירים מישהו שבקיא ומכיר את ענף האירועים מבפנים ואת אולמות האירועים- תעזרו בו, הוא יוכל אולי לחסוך לכם המון כסף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בדקתי עם אבא שלי, המחיר שלקחו חברת המטפסים עבור בר מצווה שכלל: dj, רקדניות (10), שיר בר מצווה, בנות בקבלת הפנים על במות קטנות שאפשר להצטלם איתם, ריקוד וכניסה לאולם סה״כ יותר מ 10,000₪ דבר שהצדיק את המחיר כל הערב הרקדניות עברו בין האורחים רקדו ללא סוף ובעיקר היה שמח.

בזה הכל נגמר, היה שמח וכולם יצאו מהאירוע עם פרצוף של אני חייב דבר כזה באירוע שלי, היה נהדר.

נשמע כמו גרסה מקומית של בדיחת "האריסטוקרטים".

פורסם

אני עכשיו עסוק בארגון בת מצוה לגדולה ואין סיכוי שאני מביא דבר כזה. לחברות שלה (כ 50 ילדים) אני עושה אירוע באולם סביר בהשקעה של כ 12K כולל צילום ומוזיקה ולמשפחה ארוחה יפה באיזו מסעדה טובה. הכל ביחד לא יגיע ל 17K.

בהיתחלה חשבתי לקחת את כולם לטיסה בכדור פורח ואחר כך מסיבת טבע אבל זה יצא יקר מידי אז ירדנו מזה.

במקום לשפוך עשרות אלפי שקלים על האירוע מעדיף לצמצם בו ולהוסיף לטיול משפחתי. זה דבר שכולנו נזכור הרבה יותר מהמסיבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...