Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור מישהו שהולך להציע בקרוב, כל פעם שאני קורא על האירועים בארץ, אני מזדעזע! רקדניות על במות קטנות בקבלת הפנים? עדיף כבר לעשות את האירוע במועדון הדנג'ן ואז בטוח זה ירשים את האורחים.

בתחשיב פשוט, אם אני משתכר ממוצע (9000 ברוטו, 7500 נטו), אני צריך לעבוד שנה שלמה כדי לארגן אירוע קטן, כאשר באותה שנה אני לא אוכל/גר מתחת לגג. אך לצערי (כפלוני אינטרנטי), רוב הסיכויים הם שאני משתגר כ6500 ש"ח ברוטו שזה שכר החציוני. ואז החתונה הפכה להיות עניין של שנה וחצי של עבודה.

כמובן, אני יכול לבחור לא להתחתן באולם, לא קרה כלום. רק כל הסביבה תדבר על "המסכן ההוא שלא היה לו כסף לחתונה". וזה עוד לפני שאני מערב את הכלה ומשפחתה...

ייתכן שיש הצדקה כלכלית לצלם לקחת 10000 ש"ח ולדיג'יי 5000 ש"ח. מבחינתי אין מצב שאשלם את זה.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני עכשיו עסוק בארגון בת מצוה לגדולה ואין סיכוי שאני מביא דבר כזה. לחברות שלה (כ 50 ילדים) אני עושה אירוע באולם סביר בהשקעה של כ 12K כולל צילום ומוזיקה ולמשפחה ארוחה יפה באיזו מסעדה טובה. הכל ביחד לא יגיע ל 17K.

בהיתחלה חשבתי לקחת את כולם לטיסה בכדור פורח ואחר כך מסיבת טבע אבל זה יצא יקר מידי אז ירדנו מזה.

במקום לשפוך עשרות אלפי שקלים על האירוע מעדיף לצמצם בו ולהוסיף לטיול משפחתי. זה דבר שכולנו נזכור הרבה יותר מהמסיבה.

תספר את זה לבן דוד שלי שהחליט לקחת את הילד שלו לטיול במקום לעשות בר-מצווה.

אבל מה, הילד מתבאס כי היום נהייתה "תחרות" למי הבר-מצווה הכי מושקעת.

וככה הוא מצא את עצמו מארגן גם אירוע ל-200 איש.

שזה חתונה עוד אפשר לעשות משהו מצומצם כי זה החלטה של החתן-כלה, אבל נראה אותך שילד מוזמן לבר מצוות של חברים ואז מגלה שלא רוצים לעשות לו בר מצווה כמו כולם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ועוד אירוע שיצא לי לשמוע לאחרונה ומקווה שלא יתפוס תאוצה: "חלאקה".

מה זה אומר?

עד גיל 3 רוב הדתיים נוהגים לא לספר (יענו לקצץ בשיער) את הילד.

בגיל 3 עושים לו את הטקס הזה, אומרים כמה ברכות וזהו.

מי שהיה רוצה לעשות משהו המוני, היה לוקח את הבן שלו להר מירון.

לא מזמן גיליתי שכבר שני אנשים שאני מכיר עשו את החלאקה באולם עם די ג'יי, צלם וכל הפררם מסביב.

מקווה שזה רק מיעוט ולא משהו שיתפוס תאוצה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בתור מישהו שהולך להציע בקרוב,

אתמול בערב השתרבבה מאחד הארונות שהילדים הפכו קלטת החתונה של אישתי ושלי. ב VHS.

אני מודה כי עד היום ראיתי אותה רק פעם יחידה, רק את ההתחלה שלה, בחנות של הצלם לוודא שהוא לא נותן לי קלטת ריקה.

אישתי הושיבה פעם אחת את האחיות שלה לראות את החתונה, אירוע בו הן כמובן נכחו, כך שלא היה לי ברור למה להושיב אותן לצפות בו.

בקיצור, אישתי שהתעקשה על קיום החתונה למרות הצעתי לבטל אותה עוד טרם האירוע, פתאום זורקת לי "איזה אירוע הזוי, איך נגררנו לזה? היום בחיים לא הייתי עושה חתונה כזו".

השורה התחתונה, וכך להערכתי צריך להתייחס לזה, אתה הולך להזמין מאות אנשים, שאת חלקם הגדול אינך מכיר כלל, לארוחת ערב שעולה 300 שקל לאדם. תזכיר לי מתי ישבת אתה ואישתך לעתיד במסעדה ושרפת 600 שקל על שניכם? עכשיו תכניס למסעדה הזו את הבני-דודים, והילדים הקטנים שלהם (הם תופסים כיסא = > 300 שקל לפעוט ) , והחברים של ההורים, והחבר'ה שלכם ועוד ועוד - זה בדיוק העניין.

אפשר וצריך להתנהל אחרת.

והכי חשוב...שיהיה במזל טוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ועוד אירוע שיצא לי לשמוע לאחרונה ומקווה שלא יתפוס תאוצה: "חלאקה".

מה זה אומר?

עד גיל 3 רוב הדתיים נוהגים לא לספר (יענו לקצץ בשיער) את הילד.

בגיל 3 עושים לו את הטקס הזה, אומרים כמה ברכות וזהו.

מי שהיה רוצה לעשות משהו המוני, היה לוקח את הבן שלו להר מירון.

לא מזמן גיליתי שכבר שני אנשים שאני מכיר עשו את החלאקה באולם עם די ג'יי, צלם וכל הפררם מסביב.

מקווה שזה רק מיעוט ולא משהו שיתפוס תאוצה.

ככל שהמצב נהיה קשה יותר כלכלית אני שומע על עוד ועוד רעיונות למסיבות או אירועים בכדי להפיג את התחושה הזאת.

השיטה עובדת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

האירועים האלו פשוט נהיו בדיחה, כל פעם שאני רואה חתונות/בר מצווש/ בריתות עם כל מיני אפקטים מזעזעים בטעם רע, או שפשוט שילמו עליהם הון תועפות, אני פשוט נגעל. נראה לי שרוב האנשים בחברה הישראלית חושבים שכמה שיותר זה יותר טוב - גדול יותר, יקר יותר, בכמות גדולה יותר וכו'.

אף אחד לא עוצר לחשוב מה מתאים לו.

ודרך אגב אריסטוקרטים, זאת אחלה להקה:

http://www.zappa-club.co.il/%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%94/%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D/13_04_2014/22_00

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
ככל שהמצב נהיה קשה יותר כלכלית אני שומע על עוד ועוד רעיונות למסיבות או אירועים בכדי להפיג את התחושה הזאת.

השיטה עובדת.

אני מכיר לפחות מדינה אחת שאצלה זו דרך חיים. רוסיה. רוב ההמון בקושי סוגר את החודש וכל יום יש שם קונצרטים ומופעים בטלויזיה. ככה כנראה מפיגים את טירדות היום מראשם של האנשים...

פורסם
אני עכשיו עסוק בארגון בת מצוה לגדולה ואין סיכוי שאני מביא דבר כזה. לחברות שלה (כ 50 ילדים) אני עושה אירוע באולם סביר בהשקעה של כ 12K כולל צילום ומוזיקה ולמשפחה ארוחה יפה באיזו מסעדה טובה. הכל ביחד לא יגיע ל 17K.

בהיתחלה חשבתי לקחת את כולם לטיסה בכדור פורח ואחר כך מסיבת טבע אבל זה יצא יקר מידי אז ירדנו מזה.

במקום לשפוך עשרות אלפי שקלים על האירוע מעדיף לצמצם בו ולהוסיף לטיול משפחתי. זה דבר שכולנו נזכור הרבה יותר מהמסיבה.

השורה האחרונה שלך מאוד נכונה. מסיבת בר/בת מצווה באולם זה בעיקר בשביל ההורים, פחות בשביל הילד.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יצא לי להיות באירוע בת-מצווה, במהלכו כלת השמחה נכנסה לאולם בעודה מבצעת שיר שנכתב במיוחד לאירוע, כשמלווים אותה התקליטן ומתופף שהובא במיוחד לאירוע. מה אומר ומה אדבר - הרגשתי מאוד מאוד נבוך מהסיטואציה, מהסגידה לעגל הזהב ומהראוותנות שכל העסק משדר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הייתי מציע לך את להקת LOVE-STORY ,הופיעו בחתונה של אחי והם באמת תותחים.

הם בעצם להקה+זמרים+זמרות ליווי+מנחה של הערב+DJ לאפטר.

הבעיה שהם תופסים מלא מקום ובאים עם ציוד משלהם,החתונה של אחי הייתה בגן אירועים אז לא הייתה בעיה אבל אם אתה מתחתן באולם קטן אז זה קצת בעיה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
רוב ההמון בקושי סוגר את החודש וכל יום יש שם קונצרטים ומופעים בטלויזיה. ככה כנראה מפיגים את טירדות היום מראשם של האנשים...

אז זו הסיבה שערוץ 1 משדר כל לילה משחקים של מכבי ת"א בשחור לבן בלופ?....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפעמים אין ברירה וחייב לעשות אירוע, זה גם לא נחמד לילד שהולך נון סטופ לבר/בת מצוות שהוא לא יחגוג אחת. אפשר היום לעשות ב"דיסקו" (מועדון בסופ''ש שמתפקד באמצע''ש כמועדון בר/בת מצוות) בעלות די נמוכה של 4-5K (או לפחות ככה היה כאשר אני הייתי בעסק לפני 3 שנים).

אני הבן אדם שהכי תומך בהיגיון כלכלי ודחיית סיפוקים אבל צריך לעשות לילד משהו נחמד.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

שמע, אני מבין את הכיוון שלך, אבל לפי דעתי אפשר פשוט לתת לילד לבחור: או מסיבה מפוצצת או נסיעה לחו"ל (כאשר מקציבים לכל העניין סכום זהה בערך).

אפשר להוציא מזה גם מסר חינוכי בנוגע לשימוש בכסף.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
שמע, אני מבין את הכיוון שלך, אבל לפי דעתי אפשר פשוט לתת לילד לבחור: או מסיבה מפוצצת או נסיעה לחו"ל (כאשר מקציבים לכל העניין סכום זהה בערך).

אפשר להוציא מזה גם מסר חינוכי בנוגע לשימוש בכסף.

ברור. אם רוצים טיסה לחו"ל אז לעשות את המינימום הזה של האירוע הצנוע.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
תספר את זה לבן דוד שלי שהחליט לקחת את הילד שלו לטיול במקום לעשות בר-מצווה.

אבל מה, הילד מתבאס כי היום נהייתה "תחרות" למי הבר-מצווה הכי מושקעת.

וככה הוא מצא את עצמו מארגן גם אירוע ל-200 איש.

שזה חתונה עוד אפשר לעשות משהו מצומצם כי זה החלטה של החתן-כלה, אבל נראה אותך שילד מוזמן לבר מצוות של חברים ואז מגלה שלא רוצים לעשות לו בר מצווה כמו כולם.

הכל בתיאום עם הילדה וההחלטה היא בסופו של דבר שלה (במגבלות התקציב. איך לחלק אותו היא תחליט).

יש בנות בכיתה שבחרו לוותר לגמרי על המסיבה ויש כאלה שעשו משהו מנקר עיניים. מבחינתי כל הדבר הזה הוא עונש אבל מה לא עושים בשביל הילדים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...