Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפעמים אין ברירה וחייב לעשות אירוע, זה גם לא נחמד לילד שהולך נון סטופ לבר/בת מצוות שהוא לא יחגוג אחת. אפשר היום לעשות ב"דיסקו" (מועדון בסופ''ש שמתפקד באמצע''ש כמועדון בר/בת מצוות) בעלות די נמוכה של 4-5K (או לפחות ככה היה כאשר אני הייתי בעסק לפני 3 שנים).

אני הבן אדם שהכי תומך בהיגיון כלכלי ודחיית סיפוקים אבל צריך לעשות לילד משהו נחמד.

משהו נחמד בטח ועל מכובד בכלל לא מוכן להתפשר אבל לא צריך להשתולל בשביל זה.

בר מתוקים מכינים בעזרת חברים (ייסגר בסביבות האלפייה כולל ארוחה זוגית במסעדה יוקרתית לזוג שעמל על העניין), אוכל שמותאם לילדים (לא רק שלא פלצני והם נהנים יותר אלא עולה הרבה פחות), עיצוב אולם ע"י חברים ובכוחות עצמיים ורק צלם, תקליטן וביגוד קונים בחוץ.

אפשר לשפוך עוד הרבה אלפים של שקלים אבל בשביל מה? הילדה לא אוהבת את כל הטררם של הופעה שלמה שהיא המרכז, לילדים זה עוד אירוע כמו כל אירוע אחר ומה שמעניין אותם זה קצת אוכל, מוזיקה וחברים ובשבילי זה סתם עוד עונש. במקום זה מעדיף לרהט לה מחדש את החדר, טיול יפה של כל המשפחה ושישאר משהו בצד. לא צריך לשרוף כל גרוש שחסכנו ולהיכנס לחובות מפה ועד להודעה חדשה. יש חיים גם אחרי האירוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
הכל בתיאום עם הילדה וההחלטה היא בסופו של דבר שלה (במגבלות התקציב. איך לחלק אותו היא תחליט).

יש בנות בכיתה שבחרו לוותר לגמרי על המסיבה ויש כאלה שעשו משהו מנקר עיניים. מבחינתי כל הדבר הזה הוא עונש אבל מה לא עושים בשביל הילדים.

שאני הייתי בכיתה ו', הבית ספר שלי עשה לכל הבנות בת מצווה כיתתית.

גבו מכל הורה סכום סמלי ועשו להן מסיבה מרוכזת באולם, עם ריקודים, אוכל, צלם וברכות.

שנה אחרי זה, אמנם ההורים עשו לכל אחד מצווה באופן עצמאי, אבל הם לא היו "מפוצצות".

בגלל שהיינו בבית ספר דתי, אז הורים של תלמידים גם נמנעו מלהביא רקדניות.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הכל בתיאום עם הילדה וההחלטה היא בסופו של דבר שלה (במגבלות התקציב. איך לחלק אותו היא תחליט).

יש בנות בכיתה שבחרו לוותר לגמרי על המסיבה ויש כאלה שעשו משהו מנקר עיניים. מבחינתי כל הדבר הזה הוא עונש אבל מה לא עושים בשביל הילדים.

מה לא עושים בשביל הילדים?!?

מספקים להם גבולות, למשל?

ילד בגיל 12 יכול להבין מצוין מה זה שופוני ולמה זה רע,

אם טורחים להסביר לו. כמובן שלא יעזור כלום

אם ההורה עצמו לא מהווה דוגמה.

לאור העובדה המצערת שמבוגרים רבים כושלים בדחיית סיפוקים,

אכן יהיה קשה ללמד את הילד... מסרים סותרים זה כישלון ידוע מראש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הגבול הוצב. איך לחלק את התקציב אני משאיר לה עם כיוון שלנו. ילדה בת 12 היא לא תינוקת ולא ילדה קטנה. לא ריך להציב גבול כגבול אלא לעזור לה להגיע להחלטות הנכונות לבד.

המה לא עושים בשבילם מתייחס למה שאנחנו מוכנים לסבול עבורם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני רק אעדכן שבסוף סגרנו עם דיג'יי שנראה ממש אחלה, הרשת מפוצצת בביקורות משבחות עליו, הוא בתחום בערך 10 שנים ובפגישה איתו היתה אחלה כימיהה והוא מייד קלט את הראש. בנוסף הוא הסביר מה הוא עושה ולמה, וממש התרשמתי עמוקות. זה בהחלט לא ללחוץ על פליי בלבד...

כמו כן, הוא ביקש מחיר משמעותית זול יותר - 3000 שח.

פורסם

קצת באיחור אבל אני יכול להמליץ בחיפה על פונזי ( למרות שעברו כבר כמעט 8 שנים ) ועל אורן ליאור

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...