Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל התעשייה הזו של "חתונות" זו תעשיית עושק ענקית.

כמו שאמרו פה לפני, אנשים מרגישים בנוח לבקש סכומים מופרכים כי תמיד יהיה דביל שישלם את זה.

כאחד שמתפרנס מחתונות, כצלם,...אשמח לענות לך.

300 לאיזה פועל/סבל/מרכיב (רובם מגיעים עם מישהו)

כסף, הם כבר לא עושים בתחום.

הם מתפרנסים..וגם בקושי.

שני דברים:

אני הייתי עוזר צלם בכמה אירועים, חוץ מצדיק אחד בסדום, אף אחד לא שילם לי (הייתי ילד טיפש).

כולם יוצאים מנוקדת הנחה שהם "עושים לך טובה" בזכות זה שאתה יכול "ללמוד" מהם !

אף אחד לא משלם לעוזרים האלה שקל, וגם אם כן זה סכום שאולי מדגדג 100- 200 ש"ח.

דבר שני,

לא עושים כסף בתחום זו הצהרה שהיא על גבול הדמגוגיה בגרוש.

תעשה לי טובה, אני לא יודע באיזה אזור בארץ אתה עובד,

אני יכול להעיד שבמרכז הארץ להגיד שאנשים שעובדים בתעשיה הזו של "חתונות" ,

מתפרנסים בקושי זה לעבוד עלינו בעיניים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נ.ב. יש DJs שהם טובים מאחרים. לא מקובעים בפלייליסט ומקשיבים לעורכי האירוע וגם מרגישים את הקהל. הם אכן עושים חתונה ליותר שמחה. לא בטוח שהם עולים יותר...

הנסיון שלי אומר בדיוק את זה, והם לא תמיד יעלו יותר.

ד"א בחיפוש אחר תקליטן נתקלתי גם בכאלה שביקשו סכומים גבוהים עד פי 2 ממה שצוין, חלקם "מפורסמים" וחלקם מפורסמים, חלקם מופיעים בערוצי טלוויזיה כאלה ואחרים (ודווקא הם לא הגיעו לבקש 10K אלא יותר לכיוון 6K).

אגב אצלי בחתונה נבחר בסוף אחד שהרגשתי שהוא בכמה רמות מעל האחרים, עשינו איתו עוד 3 פגישות (אחרי פגישה אחת של הצעת מחיר וסגירה) שכל פגישה הייתה בערך 3 שעות (סה"כ 9 שעות עוד לפני יום האירוע), הציוד היה ברמה גבוהה מאוד, עד לרמה שהוא מחזיק את כל הציוד כפול למקרה של תקלה, אני בטוח שזה רחוק מלהיות זול, בניית הפלייליסט (לפי אילוצים שאנחנו הכתבנו, אין שום סיכוי שזה פלייליסט מוכן) לוקחת לפחות עוד כמה שעות, ביום האירוע הוא הגיע עם העובד שלו להקים את הכל, ונשאר אחרינו לקפל הכל.

אני לא אופתע אם יש השקעה של מעל ל-20 שעות בכל אירוע, שזה כבר מוריד את המחיר לשעה ל-250 שקל.

וכמובן שבחורף הם עובדים פחות, ובין פסח לל"ג בעומר אין אירועים בכלל וכו'.

אגב לגבי תשלום על המוזיקה (אקו"ם) זה נדמה לי משהו כמו 250 שקל לאירוע שהזוג משלם וזה לא כלול במחיר ה-DJ.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האמת שאחרי שאני קורא את התגובות אני מרגיש יותר בנוח עם תשלום שכזה לדיג'יי. זו בעצם היתה מטרת השירשור...

ועכשיו נשארה השאלה- איך אני בכלל בוחר דיג'יי? אין לנו טעם ספציפי..שנינו בגדול זורמים עם כל הסגנונות.

פורסם

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מאיזה איזור אתם ובאיזה איזור אתם מתחתנים?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

די ג'יי בוחנים רק עפ"י זה שהולכים לשמוע ארועים שהוא עושה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמו שאמרו לך כבר, לא חסר להם הוצאות ויש גם תקורה, הדיג'י שלקחנו מחזיק משרד בנמל ת"א, אחר שהיינו אצלו יושב בוילה ברמת גן. יש מזכירות, אנשי מכירות, ביטוח, הציוד מתבלה, אחזקת רכב וכו'...

זאת תעשיית עושק אחת גדולה אין ספק, לשלם לדיג'י חמישיה לאירוע זה לא מעט, אבל נקח למשל אולם כלשהו במרכז שעובד עם מספר דיג'יים מצומצם ומה לעשות שבא לך להביא מישהו אחר, תצטרך לשלם לאולם אלפי שקלים על הזכות הזה, הידעת זאת?

יש אולמות שגובים מעבר למחיר מנה גבוה גם שכר מלצרים ומנהלי אירוע בנפרד.

תאורה והגברה באולמות הרבה פעמים שייכת לנותן שירות כלשהו ואתה יכול לקחת אותה במחיר שלו או לוותר על תאורה והגברה באירוע, כנ"ל מקרנים.

לא חסר דוגמאות לעושק טהור בתעשיה הזאת וזה עוד מבלי להזכיר "עיצוב בסיסי" בחלק מן האולמות חובה מעצבת הבית מתחילים לדבר איתך ב 3,500 ש"ח לאירוע.

פורסם

עם כל הכבוד לכל התחשיבים שעשו פה הם בכלל לא קשורים.

תשלם את מה שאתה מוצא לנכון כמתאים לך ביחס לתמורה ולאלטאנטיבות. אתה והדי ג'יי לא שותפים ולא עניינך אם הוא מרויח וכמה.

כמו שבאגירה אמר, לך לשמוע ולראות אירוע של כמה ותבחר את זה שהכי מתאים לך תוך שיקלול המחיר ביחס לתמורה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
האמת שאחרי שאני קורא את התגובות אני מרגיש יותר בנוח עם תשלום שכזה לדיג'יי. זו בעצם היתה מטרת השירשור...

ועכשיו נשארה השאלה- איך אני בכלל בוחר דיג'יי? אין לנו טעם ספציפי..שנינו בגדול זורמים עם כל הסגנונות.

הייתי בהחלט ממליץ על שחר שהוא גם חבר פורום כאן, יצא לי להיות ב2 אירועים שהוא ניגן בהם והיה פשוט מעולה, אני ממליץ בחום בחור מאד מקצועי ולפי מה שראיתי מבין גם את הקהל. שיהיה בהצלחה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
סליחה , אני חוזר בי.

כל דיג'יי מרוויח מארוע 5000 שקל , כפול 365 יום בשנה.

תהיו בריאים

1,825,000 שקל לשנה!!! ואתה עם B4? הייתי מצפה מינימום למזראטי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

5K זה די בזבוז, בשביל משהו שכל בחורצ'יק עם אייפוד יכול להרים אם הוא משתמש במערכת של האולם.

חתונה זה תעשייה שלמה שמתבססת על עושק של בני זוג. יש המון סעיפי חיוב שהם אשכרה על סתם (זכות לנשום אוויר של אולם - 4000 ש"ח) וזה לא ישתנה כל עוד אנשים מוכנים לשלם.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...