Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מגבר מעולה ובד"כ עושים אותם בהזמנה אישית כאשר חלק גדול מהרכיבים במגבר הזה, שמים אותם רק בסוף, בעבודת יד

אם אתה קונה ישירות דרך היבואן שמזמין לך אותו דרך היצרן עצמו אז אתה גם אמור להיות מסוגל לבחור שם בין מפרט של סוגי קבלים שונים (קבלים שהמילוי שלהם הוא אורגני למשל - הם מגיעים לרמות האלו), סוגי חיווט שונים וכו' וכו' רכיבים של BB (בר-בראון) או לא וכך הלאה.

אם אתה קונה מהאתר - תברר אם הם בחרו קונפיגורציה משלהם למגבר או שאתה תתבקש מהם לבחור מפרט גם כן

תיקח בחשבון את הגודל הפיזי של המגבר שכן הוא לא בדיוק קטנטן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה מגבר מעולה ובד"כ עושים אותם בהזמנה אישית כאשר חלק גדול מהרכיבים במגבר הזה, שמים אותם רק בסוף, בעבודת יד

אם אתה קונה ישירות דרך היבואן שמזמין לך אותו דרך היצרן עצמו אז אתה גם אמור להיות מסוגל לבחור שם בין מפרט של סוגי קבלים שונים (קבלים שהמילוי שלהם הוא אורגני למשל - הם מגיעים לרמות האלו), סוגי חיווט שונים וכו' וכו' רכיבים של BB (בר-בראון) או לא וכך הלאה.

אם אתה קונה מהאתר - תברר אם הם בחרו קונפיגורציה משלהם למגבר או שאתה תתבקש מהם לבחור מפרט גם כן

תיקח בחשבון את הגודל הפיזי של המגבר שכן הוא לא בדיוק קטנטן.

Lanosforce אתה מלך !!!

HU: Clarion HX-D3 special edition Amp Macintosh mc 4000m .Comp: Focal utopia be no 7 active SubWoofer: Focal Utopia 21wx

פורסם

לא,

אני פולני.

ואני גם חבר טוב של היבואן מימי תחילתנו בפורום הזה אז אני מכיר את הנתונים והפרטים של סדרות הבילט והקופר המון בזכותו.

אני מעולם לא רכשתי ממנו מגבר של TRU - לא סטיל, לא בילט בטח ובטח שלא קופר - לא יודע, משום מה אני לא מתחבר למותג אולד סקול שכזה ודווקא אוהב יותר מגברים עם טכנולוגיה חדשה יותר, מתקדמת יותר עם קלאס נחות יותר :-D וחי על טהרת האמונה - שמה שהאוזן לא מסוגלת לשמוע, המגבר לא מצדיק במחיר שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה אתה רוצה לאנוס את המלך? :shock:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...