Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה כנראה היום הכי כיפי שהיה לי באסטוניה (עם בגדים :-P).

סופ"ש שעבר הייתי במסלול הקל"בי עם הניסאן ונהגתי כמו ילדה קטנה עם קוקיות. הפעם לבימר יש מצבר חדש ואין תירוצים. השכם בבוקר (13:30) יצאתי מהבית ושמתי פעמיי ללייטצה. לא יאומן - אפילו גררתי לשם את עומר.

מגיע למקום ו...מה קורה פה? עשרות מכוניות מכל הסוגים ממלאות את החנייה ותור ארוך משתרך בכניסה למסלול. מה מסתבר - המסלול חינם אין כסף והאסטונים מגיעים בהמוניהם (שתבינו, בימים אחרים המסלול עולה 10 יורו לשעה והוא כמעט ריק). טוב, נכנס לעמדת ה(אין)תשלום ושואל מה אני צריך בשביל לעלות. הפקידה נותנת לי דף מצ'וקמק למלא, ומבקשת ממני לתת אותו למרשל בכניסה למסלול.

איזה דף ואיזה בטיח. מעניין לו ת'תחת אם נרשמתי. מעניין לו גם ת'תחת אם אני עם קסדה או לא, אם הרכב שלי תקין, אם אנשים עושים דריפטים מטר ממנו על היציאה או אם יש לי בכלל רישיון נהיגה, שלא לדבר על ביטוח. אסטוניה, מה...

יאללה, עולים. המסלול הוא תערובת של קרח ושלג והאחיזה אפסית ברמות מצחיקות, גם עם צמיגי הניטים החדשים.

הרכב נהדר. פשוט נהדר. תערובת מושלמת של כוח וזוויות הגה בשביל המסלול המושלג. טונות של פידבק, המון שליטה ואפס חשש שאעשה נזק - כל הסיפור הרי עלה בערך 2000 יורו.

אח"כ עומר עולה לנהוג ושנינו צוחקים כמו ילדים קטנים - על הסיטואציה, על האסטונים הטמבלים ועל עצמנו.

אני מצרף סרטון ראשון שמומלץ לראות ב-1080P. זו הקפה מלאה משתי זוויות כולל מענה מחייב לטלפון באמצע. בהמשך אעשה סרטון היי-לייטס משלל הספינים והשטויות.

רוני

נ.ב. סתם אנקדוטה: לאחרונה שדרגו לי את האינטרנט ל-100 מגה אפלואד ללא תוספת תשלום. הסרטון שוקל 150 מגה ולקח לי בערך 13 שניות להעלות אותו ליוטיוב... :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נ.ב. סתם אנקדוטה: לאחרונה שדרגו לי את האינטרנט ל-100 מגה אפלואד ללא תוספת תשלום. הסרטון שוקל 150 מגה ולקח לי בערך 13 שניות להעלות אותו ליוטיוב... :-D

:fist:

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

לא אכפת לי כמה קר זה נראה- אני מתכוון להעביר חורף אחד באירופה ולהתנסות בנהיגת שלג במשך תקופה.

תודה רבה על הצילום.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני מתכנן מתישהוא להגיע עם שתי מכוניות ולצלם מרכב לרכב. יכול להיות משעשע.

בינתיים, הנה סרטון של ספינים ושטויות נוספות:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...