Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר אוטו' מושך הילוכים, סוזוקי ספלאש 2011

makinen456
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

הרכב עם מנוע 1.2 עבר 32,000 ק"מ ונוסע טוב, אבל לאחרונה שמתי לב שהוא מושך יתר על המידה את הילוכים 2 ו-3 בנסיעה רגילה ורגועה.

ממה יכולה לנבוע הבעיה (אם זאת אכן בעיה)?

האם זאת התנהגות נורמלית של הגיר?

תודה לעוזרים!

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנו יש ספלאש 2012. לנו יש כבר כ-35K ק"מ ואני חייב לציין שאין שום בעיה. לדעתי עלייך לבדוק תחילה אם אתה לוחץ את הגז מעט יותר בהילוכים הללו כך שהוא מושך, או לחילופין אם זה נעשה קרוב מאוד למועד התנעת הרכב - כך שהוא עדיין קר ולכן עוד מושך הילוכים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא לוחץ על הגז יותר באותם ההילוכים, אני אפילו מנסה טיפה להרפות מדוושת הגז בשביל שההילוך יעבור, וגם זה לא כל כך עוזר, בסוף לוקח לו כמה שניות ואז ההילוך עובר הלאה.

שמתי לב שהדבר קורה גם כשהמנוע חם.

עריכה אחרונה על ידי makinen456

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הרכב עדיין באחריות,פנה למוסך מורשה לבדיקה.

אם הרכב עבר את תקופת האחריות,פנה למכון גירים אוטומטיים באיזור מגוריך לבדיקה מקיפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאלך לבדיקה של העניין, הייתי רוצה להבין מאיפה יכולה לנבוע התקלה כדי שלא יתחילו "לסבן" אותי במוסך.

האם מחסור בשמן גיר יכול לגרום לתופעה?

דברים נוספים?

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי מושג בדבר הסיבה לתופעה, הנדרשת כמובן לבדיקה מקצועית, יחד עם זה כדאי לדעת שישנן תיבות "לומדות", כאלו שמתאימות עצמן לאופן הנהיגה, כמו ה AL4 ולמרבה ההפתעה גם התיבה הפלנטרית העתיקה מרובעת ההילוכים שבגולפים מסימן 4.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מדובר בתופעה ב 10 הדקות הראשונות על הבוקר בתחילת נסיעה, נראה שהכל תקין. מחשב המנוע מאלץ החלפת הילוך בסלד יחסית גבוה עד שחום התיבה מתיצב בטמפ. עבודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...