Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

גם אצלי הבעיה לא נפתרה לאחר ניקוי קטבי המצבר, שהיו מלוכלכים אך ללא קורוזיה.

נתוני המצבר שבדקתי דומים לשלך.

השלב הבא מבחינתי הוא החלפת החוטים.

מצאתי כתבה מעניינת בנושא הוספת ממסר הגברה למערכת התנעה

http://www.autoshow.co.il/default.aspx?Pageid=73#

פורסם

אתה אומר שעם מצבר של אוטו אחר זה הניע ישר ושהמצבר שלך תקין, אז זה נראה לי בטוח הכבל של המינוס, בהנחה ואת המינוס מהמצבר של החבר חיברת לגוף האוטו ולא למצבר שלך עצמו, ככה עקפת את המינוס הלא תקין (לכאורה) שלך בעצם.

תבדוק את המקום שאילו הכבל הזה מתחבר לא בצד של המצבר, תנקה ותחזק שמה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

טוב עדכון עדכון עדכון!!!!!!!!

אחרי שיחה קצרה עם המוסכניק שלי מסתבר שיש אור בקצה המנהרה!

הוא אמר שאם זה אחרי עצירה ארוכה רוב הסיכויים שזו משאבה אז הוא נתן לי ספריי קרבורטור {בחינם} ואמר לי לרסס מעט לצינור היניקה של האויר ואם הרכב מניע בפעם הראשונה אז הבעיה זה דלק מכמה סיבות במהלך הלילה הדלק חוזר לטנק ובבוקר המשאבה לא מספיקה להחזיר אותו למנוע ביגלל לחץ PSI נמוך במשאבה או לכלוך או שזה ריליי של המשאבה שלא תקין או איזה מסנן סתום בדרך או אל חוזר וכדי לדעת מה הוא צריך לבדוק בעצמו לקחתי את הספריי הודיתי לו והביתה.

לקחתי חופש מהעבודה במיוחד ובבוקר ביצעתי את הבדיקה וקרה בדיוק מה שהוא תיאר הרכב הניע בפעם הראשונה מה שאומר לשלב ב'- לחשמלאי רכב, אבל לפני שאני רץ להוציא כסף מהכיס כדאי שאני יבדוק בעצמי מה שאני יכול אז פירקתי את המשאבה החוצה ואכן....היא ממש מתקשה לעבוד והמסנן הראשי שלה ממש סתום!!! מיד לסדנה שלי ויאללה טיפול פירקתי אותה לגורמים ניקיתי את כולה עם מגוון חומרים ולחץ אויר המסנן קיבל כביסה בספריי קרבורטור זז קל ואוקטן 95,

הרכבתי את הבלגן בחזרה והתחלתי להתפלל ונחשו מה?! יש אלוהים!!!!!בויה מניעה כמו סוסה והצליל שנובע מהמנוע ממש כמו טוסיק של דוגמנית על! הקשבתי למשאבה בתוך הטנק וגם היא ממש חלקה והרבה פחות מתאמצת!!! אז לפני שאתם רצים להוציא כסף יכול להיות שזה שטויות אז תחפרו קצת בנושא ואגב אם הסדנה שלי נשמעת לכם מטורפת אז ממש לא כולה קונטיינר עם שולחן וכמה כלים אז כולם יכולים לעשות את זה בבית!!!

צירפתי תמונות להמחשה ואשמח לענות על שאלות כמו כן בדיקה סופית מחר בבוקר.

DSC_0153.jpgDSC_0152.jpgDSC_0156.jpgDSC_0166.jpgDSC_0158.jpgDSC_0159.jpgDSC_0162.jpgDSC_0148.jpg

פורסם

רק אני שמתי לב שמתי שאתה מחבר מצבר של אוטו אחר אתה מניע בשניה?

המצבר גם שהוא "מת" יכול לתת 12V קריאה אבל לא מספיק זמן לתנעה.

תבדוק בבקשה מה המתח על המצבר שאתה מניע רק בעזרת המצבר שלך!

אם שאתה מסובב את המפתח המתח פתאום יורד ל10V או מתחת הבעיה היא שם.

או לחילופין תוציא את המצבר שלך ותכניס של חבר זמנית תשאיר ללילה ותן סטרטר בבוקר ותראה אם יש חדשות.

בהצלחה!

פורסם

וואלה אתה צודק הטיפול שלי באמת סידר את המשאבה והיא הניע לי בבוקר אבל היה קושי של הסטרטר נכנסתי למוסך שלי והוא ביצע בדיקת מצבר ובעמידה וזמן עבודה הקריאות תקינות אבל תוך כדי הנעה יש נפילה של מתח תחת עומס אז לא הייתה ברירה שלפתי את כרטיס האשראי שלי עם הגב הכואב ורכשתי מצבר חדש ובום הרכב חדש, נפרדתי מ700 תקילין בכאב לב אבל נפטרתי מהבעיה אחת ולתמיד! תודה לכל העוזרים!

נ.ב- המוסכניק שלי ממש התלהב מהטיפול במשאבה ונתן לי ציון "מקצועי"!!!

פורסם

לאחר ששללתי בעיית הארקה, גם אצלי זה הסתיים בהחלפת מצבר (450 ש״ח) שפתרה את הבעיה.

המצבר הישן היה בן מעל שלוש, נקווה שהבעיה לא תחזור בשלוש השנים הבאות.

• תוכן חדש...