Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

קניתי את קיה פיקנטו 2013 לפני שנה עלה לכביש ב 31.1.13,עשיתי 14,320 ק״מ והגיע זמנו לעשות טיפול רכב 1.

נסעתי היום בבוקר לסניף השלושה בת״א-ברח גולומב 44 .

אני הבנתי שבמהלך הטיפול הם צריכים להוציא לי את הגלגלים ולבדוק את תקינותם?

הבעיה שאני לא ראיתי שהם הורידו לי אותם. הם בדקו מה שצריך לטענתם, החליפו לי שמן וכו ,קיבלתי שטיפה חיצונית +פנימית +נוזל לשמשות חינם. והחליפו לי את המגב הימני בשמשה הקדמית ללא תשלום. ( רק אחד כי השני היה תקין)

נתנו לי קבלה חתמו לי בספר האחריות לרכב וכל זה בעלות של 425 ש״ח ובסיום נשלחתי לדרכי בשלום.

אין לי ידע וניסיון, אני רוצה לוודא שמה שהם עשו זה תקין לחלוטין?

אחזור בזמן לשם ההמחשה למה אני לא בוטחת כל כך במוסכים -חודש אחרי שקניתי את הרכב אחי עשה תאונה וכאשר נדרשתי להגיע למוסך של קיה ברחובות - לאחר קבלת הרכב התאכזבתי לגלות כי כאשר הם צבעו את הרכב שמו וקס אבל מבלי לכסות את הפלסטיק השחור ברכב.( הפלסטיק השחור מתחת למראה השמאלית)

(מאוחר יותר התברר שזה לא היה מקצועי בעליל אבל לא היה לי מה לעשות עם זה כבר)

ועד היום בפלסטיק השחור מופיע לי צבע לבן. וטיפה בפנס מקדימה. התשובה שזכרתי עד היום מהמוסכניק ברחובות שזה ירד לי בשטיפה. ובגלל שאני תמימה ואין לי ניסיון האמנתי ונסעתי לדרכי.שאלה נוספת היא אם יש מה לעשות בנדון?

עוד התייעצות נוספת חשובה, היום שטפתי את הרכב בcar wash ברח הצפירה 13 בת״א- בגלל השובר חינם שקיבלתי לרכב לאחר הטיפול.

ניסו למכור לי איזשהו טיפול לרכב שעושים אותו פעם בשנה וחצי לטענתו של מנהל המכירות במקום.

תגידו לי את דעתכם- קריסטל שיין ציפוי טפלון - עם שלוש שכבות של ניקיון הגנה ועטיפה של החומר בעלות ״סמלית״ של 650 לאחר הנחה 600.

השאלה היא- כל כמה זמן באמת עושים טיפול כזה? האם הוא באמת עוזר ושומר על הצבע? זה המחיר ?

בנוסף, מנהל המכירות אמר שחרא של יונים על האוטו מזיק לרכב כי החרא שלהם הורס את הצבע כי הוא ממש נטמע על הרכב כמו קעקוע על גוף אדם.

, אני כבר לא יודעת אם להאמין לישראלים או לא.

אין לי שום ניסיון ברכבים כפי ששמתם לב, ואין ספק שההודעה הזו גרמה לחלקכם לחייך :)

תהיו אנשים טובים ותעשו לי סדר בבלאגן. בסהכ קניתי רכב וכל פעם שאני צריכה לקבל שירות מקצועי מרגישה שעובדים עלי.

תעזרו לי : )

• ספונסר פורום
פורסם

425 ש"ח זה מחיר הוגן מאוד (ואפילו זול) לטיפול קטן במוסך מורשה יבואן.

לגבי הבלמים אל תדאגי, זאת האחריות של המוסך לבדוק שהבלמים אצלך ברכב תקינים בזמן הטיפול וקשה לי להאמין שמוסך מקצועי יתרשל בבדיקה כזאת. מה גם שלמוסך יש אינטרס לגלות שהבלמים שלך שחוקים, כי אז תצטרכי להחליף אותם וזאת הכנסה נוספת למוסך.

הבחור מהשטיפה צודק. לשלשת ציפורים חומצית ויכולה לפגוע בצבע של הרכב במידה ולא מסירים אותה בזמן. אבל זה לא אומר שצריך לעשות טיפול טפלון אחת לחצי שנה, אפשר גם להסיר את הלשלשת בהקדם האפשרי עם מטלית לחה או קצת מים וסמרטוט.

פורסם

היחידי שיצא "צדיק" בסיפור הזה הוא המוסך שאצלו ביצעת את הטיפול 15, עשה את המוטל עליו, גבה מחיר הוגן (בקנ"מ ישראלי) ולא ניסה להשחיל אף אלמנט.

לא ברור לי מה מטרת השרשור, אבל הפורום קיים כדי לעזור. להבא מומלץ להתייעץ כאן לפני שאת ניגשת לבעל מקצוע או מקום כזה או אחר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

600 שקל? אני מציע לעשות לבד,החומרים יעלו לך בערך 100 שקל לווקס+מטליות,הבקבוק יחזיק לכמה שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ועד היום בפלסטיק השחור מופיע לי צבע לבן. וטיפה בפנס מקדימה. התשובה שזכרתי עד היום מהמוסכניק ברחובות שזה ירד לי בשטיפה. ובגלל שאני תמימה ואין לי ניסיון האמנתי ונסעתי לדרכי. שאלה נוספת היא אם יש מה לעשות בנדון?

נסי את החומר הנ"ל:

http://www.autodepot.co.il/default.asp?catid=%7B3C2F2068-DF15-4810-A89D-33B098AEF4E1%7D&details_type=1&itemid=%7B00000071-0000-0000-0000-000000000000%7D

מחיר: 20-35 ש"ח בתחנות דלק!

• תוכן חדש...