Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היילקס 2001 שסתום EGR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב היה לא תקין החלפתי אותו,וחיברתי את השסתום egr שהיה מנותק ומאותו רגע אי אפשר לנסוע מאחוריי מהכמיות עשן שחור שהאוטו פולט....

האם משפצים את השסתום / מנקים אותו/ או שרוכשים חדש ?

אשמח לקבל עצות

פורסם

בדרך כלל מנקים ומכוונים אותו, שזה הדרך התקינה לעשות את זה.

(רק אציין שקיימת גם אופצייה נוספת - ביטול EGR. זאת אפשרות, אם אתה משפר את הקירור של האינטרקולר, ועוד כמה דברים וקיט. אחרת, המנוע יכול להגיע לטמפרטורות בעירה גבוהות מידי, שזה נזק וסכנה למנוע, ונזק של פליטת גזים רעילים יותר.)

פורסם

ממה שאני מכיר ברכב הזה, הרוב הגדול מבטל אותו.

פשוט דוחפים גולה קטנה של מייסב בצינורית הווקום וכך לא רואים שזה מנותק, זה גם מה שעושים חלק ממכוני הדיזל\מוסכים.

וגם טסט הוא עובר כך.

הדרך הנכונה יותר היא לסגור את הכניסה והיציאה עם פחית.

http://www.toyotawiki.org/index.php?title=Blocking_off_EGR_Valve

זה שהוא מבוטל לא אומר שהוא דפוק (חבר את הצינורית העליונה ותיצור וואקום עם הפה, אתה כבר תרגיש אם הדיאפרגמה אטומה שתעזוב תשמע את השסתום חוזר), אני היתי עובר על צינורות הוואקם לראות שהכל מחובר כמו שצריך ולמקום המיועד שלו.

פורסם

ממה שאני מבין ,הכי קל זה לעקוף אותו( לבטל אותו).

אך מצד שני אני מבין שמשמעות ביטולו כרוכה בעלייה בתצרוכת הדלק וירידה בהספקי המנוע- במידה והבנתי נכון ,במידה ולא אנא תקנו אותי.

• תוכן חדש...