Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קורבט עולה פחות מ 250 דולר ליום?

הטסלה מבחינתי זה M5 ומה גם שהלינק הראשון זה לרכב עם חבילת הספורט של טסלה.

בכל מקרה רק הצעתי .

.

הטסלה S עם חבילת ספורט היא אחלה רכב, בהחלט מהירה אבל היא ממש לא M5 או אפילו בסביבה.

היא לא מהנה במיוחד בטח לא בנהיגה ספורטיבית שבמקום לשמוע מנוע בשרני יש רק רחש צמיגים בשילוב רעש רקע של מכונית בשלט רחוק של NIKKO.

היא יופי של מכונית למי שמחפש מהירות וחסכוניות וחרא של תחליף ל-M5.

לגבי השאלה של פות״ש אני חושב שכל עוד לא תשתולל עם כיבוי בקרות שיקולי התרבות של הקורבט מיותרים ונשאר רק לבחור על פי טעמך האישי.

אם אתה חובב אתגרים ואוהב לכבות בקרות תשאיר למישהו אחר את התענוג לפרק את הקורבט על איזה אי תנועה ולך על הקאמרו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב משהו מוזר באתר של הרץ,

לפתע המחיר לקורבט עלה ב200 דולר והמחיר לקאמארו ירד ב70 דולר,על בסיס מה התמחור? מה משפיע עליו?

Porsche 944 turbo

פורסם

כנראה "הרץ" גם גולשים בקארספורום :wink:

בכל מקרה זה נשמע כמו פרמטר שיעזור לך להטות את הכף...

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם
הטסלה S עם חבילת ספורט היא אחלה רכב, בהחלט מהירה אבל היא ממש לא M5 או אפילו בסביבה.

היא לא מהנה במיוחד בטח לא בנהיגה ספורטיבית שבמקום לשמוע מנוע בשרני יש רק רחש צמיגים בשילוב רעש רקע של מכונית בשלט רחוק של NIKKO.

היא יופי של מכונית למי שמחפש מהירות וחסכוניות וחרא של תחליף ל-M5.

לגבי השאלה של פות״ש אני חושב שכל עוד לא תשתולל עם כיבוי בקרות שיקולי התרבות של הקורבט מיותרים ונשאר רק לבחור על פי טעמך האישי.

אם אתה חובב אתגרים ואוהב לכבות בקרות תשאיר למישהו אחר את התענוג לפרק את הקורבט על איזה אי תנועה ולך על הקאמרו.

איך אומרים , אני אשאיר את זה פה.

http://www.youtube.com/watch?v=4Ly0u5YrTR8

ברור לכל אחד טעם אישי ורצון אישי.

אני פשוט חושב שכבר לקחת פורד GT כמה שונה כבר יהיה ה SS או הקורבט ?

לעומת זאת הטסלה עם מומנט מטורף מסלד 1 זה חוייה אחרת לגמרי (לדעתי).

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
או סוף סוף מישהו עם רפרפנס אמיתי!

האם הקורבט הייתה נעימה לנסיעה מנהלתית? עד כמה תא הנוסעים מרגיש זול? לעומת הקאמארו.

כמו שציינתי, נסעתי בקורבט מלוס אנג'לס לווגאס וחזור.. לרב, נסיעה מנהלתית. עם גג פתוח. חוויה אדירה.

מאחר והבחור מתכוון לשכור רכב לתקופה ולא לקנות רכב . אז הפרמטר שצריך לקבוע זו החוויה. נסיעה בקאמרו זו לא חוויה - סתם אוטו גדול, כבד, ולא מרגש.

הקורבט, משהו שנשאר בזיכרון. ואם תשב לידך מישהי , זה משהו שהיא תמיד תזכור לך ואתה תמיד תזכור :wink:

פורסם
איך אומרים , אני אשאיר את זה פה.

http://www.youtube.com/watch?v=4Ly0u5YrTR8

חוץ מהרבה מומנט אין לה מה להציע באמת מול M5 או מול הרכבים שפותח השרשור מדבר עליהם, חלק נכבד מחווית נהיגה ברכב ספורטיבי זה הסאונד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
חוץ מהרבה מומנט אין לה מה להציע באמת מול M5 או מול הרכבים שפותח השרשור מדבר עליהם, חלק נכבד מחווית נהיגה ברכב ספורטיבי זה הסאונד.

במיוחד ברכב עם V8 גרגרני,הנה דוגמא מהטיול האחרון שלי,

Porsche 944 turbo

פורסם

אני מקווה שהפעם תקפוץ לבקר

תריץ חיפוש על סוכנויות השכרה פרטיות, אני כותב מהטלפון אז זה קצת בעייתי, פשוט לחפש exotic car rental los angeles, יכול להיות ששם תמצא את הc7 .

haters will hate

פורסם
אני מקווה שהפעם תקפוץ לבקר

תריץ חיפוש על סוכנויות השכרה פרטיות, אני כותב מהטלפון אז זה קצת בעייתי, פשוט לחפש exotic car rental los angeles, יכול להיות ששם תמצא את הc7 .

תהיה פנוי! אקפוץ לבקר,אגב יש לך אולי במקרה קופון מעניין להרץ?

C7 תהיה יקרה מידי עבורי,אבל C6 תעשה את העבודה.

Porsche 944 turbo

פורסם
אני אהיה פנוי, אבל לא יכול להתרחק מלוס אנג'לס. אם כבר אז באנטרפרייז יהיה קל יותר להשכיר

סיפור דהיה לי באנטרפרייז (ואן נייס, חצי שעה מלוס אנג׳לס) :

החזרתי רכב ששכרתי לנסיעה לסאן דיאגו. למחרת הייתי אמור לנסוע לוגאס עם רכב של גיסי. בזמן שעושים לי את החשבון, אני מסתכל על הברושור שלהם ועיני צדה את הקורבט. שאלתי כמה תעלה ל 48 שעות ) נסיעה לוגאס וחזרה - בלי הגבלת מיילים וכל הביטוחים. עשו חשבון והגיעו ל 780 $ . אני כמו ישראלי, זרקתי , שב 500 זה שווה לי ואני לוקח - חשבתי שאני מכיר את האמרקאים, ציפיתי לתשובה Have a nice day, sir , אמרו לחכות, עשו טלפון וחזרו עם תשובה No problem sir , הווה אומר, ברכבים המיוחדים יש על מה להתמקח איתם. הרכבים הללו עומדים ומחכים ללקוח ..

פורסם
סיפור דהיה לי באנטרפרייז (ואן נייס, חצי שעה מלוס אנג׳לס) :

החזרתי רכב ששכרתי לנסיעה לסאן דיאגו. למחרת הייתי אמור לנסוע לוגאס עם רכב של גיסי. בזמן שעושים לי את החשבון, אני מסתכל על הברושור שלהם ועיני צדה את הקורבט. שאלתי כמה תעלה ל 48 שעות ) נסיעה לוגאס וחזרה - בלי הגבלת מיילים וכל הביטוחים. עשו חשבון והגיעו ל 780 $ . אני כמו ישראלי, זרקתי , שב 500 זה שווה לי ואני לוקח - חשבתי שאני מכיר את האמרקאים, ציפיתי לתשובה Have a nice day, sir , אמרו לחכות, עשו טלפון וחזרו עם תשובה No problem sir , הווה אומר, ברכבים המיוחדים יש על מה להתמקח איתם. הרכבים הללו עומדים ומחכים ללקוח ..

חשבתי להתקשר ולנסות להשיג את המחיר של שבוע שעבר (200 דולר פחות לא הולכים ברגל ,910 דולר לשבוע),אגב רציתי לשאול,מתמונות תא הנוסעים של הVETTE נראה שעשוי מחומרים ממש אבל ממש זולים,האם זה הורגש? האם זה הוריד לך מהחוויה? אני חייב לציין שהמוסטנג GT הייתה ממש לא רעה באיכות תא הנוסעים. הבנתי שהמושבים ממש לא נוחים ומאוד לא אוחזים האם נכון הדבר?.

Porsche 944 turbo

פורסם

אנטרפרייז בvan nuys מצויינים אבל הם סגרו את הסניף הקטן ועברו למעלה הרחוב ושם הם קצת סנובים, כמה בלוקים משם יש סניף ענקי בtarzana, מהם הוצאתי מיניוואן טאון אנד קאונטרי עם כל התוספות (הם לא זולים) ב160 דולר ל7 ימים.

כמובן בלי הגבלת נסועה וגם הודעתי להם שאני הולך לעשן ברכב :-)

haters will hate

• תוכן חדש...