Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בלנו 96 אוטו׳

כשאני נוסע בכביש מהיר החום מנוע יורד לגמרי (100 קמ״ש)

בטסט הקודם החלפתי ממיר קטליטי כי הוא הלך והבנתי שחוסר תרמוסטט גורם לממיר לההרס.

1) איפה אמור להיות התרמוסטט ?

2) איך מתקינים אותו ?

3) איפה קונים תרמוסטט שמותאם לבלנו ?

השאלה השניה זה ניקוי מערכת ההזרקה לפני טסט לרכב.

אפשר לפרק את המסנן אוויר ולהכניס לשם ספריי קרבורטור ?

חיפשתי ולא מצאתי תשובה ברורה בגלל זה אני שואל פה.

אם לא, אז איך בכל זאת מנקים בשביל לא להכשל בזיהום אוויר ?

תודה רבה (:

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

לפי מה שאתה כותב אכן ישנו מצב שהטרמוסטט שלך תפוס על פתוח, אבל אני לא רואה קשר לחוסר תרמוסטט ונזק לממיר. צריכת דלק יותר כן.רכיב לא יקר, וניתן לרכוש בכל חנות למכירת חלקים לרכב. ההתקנה לא הכי מסובכת בעולם אבל צריך קצת ידע טכני בכדי לאתר, לפרק ולהרכיב.

באשר לניקוי מערכת ההזרקה, רצוי להוסיף פחית חומר ניקוי לתוך מיכל הדלק כ 14 - 21 יום לפני הטסט. ככה המערכת תקבל ניקוי ממושך ויסודי יותר מאשר סתם ניקוי חד פעמי. בבוקר של הטסט סע עם האוטו במאמץ, בכדי שהאוטו יהיה ממש חם, ורק אז תלך לטסט.

בהצלחה.

פורסם
שלום יש לי בלנו 96 אוטו׳

כשאני נוסע בכביש מהיר החום מנוע יורד לגמרי (100 קמ״ש)

בטסט הקודם החלפתי ממיר קטליטי כי הוא הלך והבנתי שחוסר תרמוסטט גורם לממיר לההרס.

1) איפה אמור להיות התרמוסטט ?

2) איך מתקינים אותו ?

3) איפה קונים תרמוסטט שמותאם לבלנו ?

השאלה השניה זה ניקוי מערכת ההזרקה לפני טסט לרכב.

אפשר לפרק את המסנן אוויר ולהכניס לשם ספריי קרבורטור ?

חיפשתי ולא מצאתי תשובה ברורה בגלל זה אני שואל פה.

אם לא, אז איך בכל זאת מנקים בשביל לא להכשל בזיהום אוויר ?

תודה רבה (:

ככל הניראה לא קיים אצלך טרמוטט כלל. טרמוסטט אני ממליץ לשים אך ורק מקורי.

לגבי הריסוס שאליו אתה מיתכוון הוא ניקוי מצערת אך לא כך מנקים אלא מפרקים אותה אל מחוץ לרכב ורק אז מנקים. אם המנוע עובד כמו שצריך ללא זיופים בסל"ד אל תתעסק עם זה!

פורסם

1.התקנת תרמוסטט לוקחת במקסימום 30 שעה, אבל יש צורך בידית מומנט ובוקסה מתאימה ופלייר,במידה ואינך יודע עדיף לקפוץ למוסך או חבר שמבין.

עלות המקורי לא אמורה לעבור את ה-90 שקל מציע גם בדרך לבדוק מה מצב הצינורות שמתחברים לרדיאטור, המקורי מגיע עם אטם מובנה מסביב תרמוסטט.

במידה ותחליט לעשות במוסך ניקוי מצערת והחלפת תרמוסטט אני מתאר שמדובר בסכום סביב ה400 ₪.

פורסם

תודה רבה לכולם !

את הצינורות החלפתי לפני יומיים, איפה התרמוסטט נמצא?

יש לי את כל הכלים והבוקסות.

בקשר לניקוי הזרקה, לפרק את כל הבית הזה שהמצערת מחוברת אליו ולנקות עם ספריי קרבורטור ?

אני חדש בכל העניין של הטיפולים העצמיים אבל מאוד מעניין אותי ולוקח על עצמי את האחריות על כל נזק שיהיה (;

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

שלום,

ישנם שני צינורות עבים שמתחברים לרדיאטור,תעקוב אחרי התחתון ותראה שהוא מתחבר למעין חלק מברזל בעל צורה כדורית משהו,שם תמצא ברגים(נראה לי 2),פתח אותם ותחשוף את התרמוסטט.

אחרי שהוצאת אותו נקה היטב את המקום בו התרמוסטט ישב בעזרת נייר זכוכית,מרח RTV-לא הרבה ולא מעט באזור, מקם את התרמוסטט החדש וסגור את הברגים.

לא לשכוח למלא מים שנשפכו ולנקז אוויר ממערכת הקירור בסיום העבודה.

האינדיקציה לפעולת תרמוסטט תקינה-תן למנוע לעבוד כ-10 15 דקות וגע בצינור התחתון הוא אמור להיות חם,בהצלחה!

פורסם
שלום,

ישנם שני צינורות עבים שמתחברים לרדיאטור,תעקוב אחרי התחתון ותראה שהוא מתחבר למעין חלק מברזל בעל צורה כדורית משהו,שם תמצא ברגים(נראה לי 2),פתח אותם ותחשוף את התרמוסטט.

אחרי שהוצאת אותו נקה היטב את המקום בו התרמוסטט ישב בעזרת נייר זכוכית,מרח RTV-לא הרבה ולא מעט באזור, מקם את התרמוסטט החדש וסגור את הברגים.

לא לשכוח למלא מים שנשפכו ולנקז אוויר ממערכת הקירור בסיום העבודה.

האינדיקציה לפעולת תרמוסטט תקינה-תן למנוע לעבוד כ-10 15 דקות וגע בצינור התחתון הוא אמור להיות חם,בהצלחה!

טעות! התחתון לא מתחבר לטרמוסטט.

הצינור העליון מתחבר לבית טרמוסטט.

משם המשך, 2 ברגי 12מ"מ,

עוד בורג אחד 10 מ"מ אם יש לך את האבטחה המקורית.

לאחר מכן תוכל לפתוח את בית הטרמוסטט.

טרמוסטט חדש עולה כ80 ש"ח.

פורסם
טעות! התחתון לא מתחבר לטרמוסטט.

הצינור העליון מתחבר לבית טרמוסטט.

משם המשך, 2 ברגי 12מ"מ,

עוד בורג אחד 10 מ"מ אם יש לך את האבטחה המקורית.

לאחר מכן תוכל לפתוח את בית הטרמוסטט.

טרמוסטט חדש עולה כ80 ש"ח.

לא ראיתי בעיניים איך זה בבלנו,אך בכל המכוניות שראיתי,והיו הרבה, הצינור התחתון מתחבר לתרמוסטט ואם תחשוב על זה יש בזה הגיון..

כידוע מים חמים נוטים מעלה וקרים נוטים מטה,הצינור העליון מקבל את המים החמים מראש המנוע ואז המים יורדים לתחתית הרדיאטור החלק היותר קר ומשם כאשר התרמוסטט מאפשר זאת בחזרה למנוע.

אינני מתכוון להתווכח מאחר ואין כמו מראה עיניים וכפי שציינתי לא ראיתי איך זה בבלנו,האם אתה בטוח במה שכתבת? שלא נטעה את הבחורצ'יק...

פורסם
לא ראיתי בעיניים איך זה בבלנו,אך בכל המכוניות שראיתי,והיו הרבה, הצינור התחתון מתחבר לתרמוסטט ואם תחשוב על זה יש בזה הגיון..

כידוע מים חמים נוטים מעלה וקרים נוטים מטה,הצינור העליון מקבל את המים החמים מראש המנוע ואז המים יורדים לתחתית הרדיאטור החלק היותר קר ומשם כאשר התרמוסטט מאפשר זאת בחזרה למנוע.

אינני מתכוון להתווכח מאחר ואין כמו מראה עיניים וכפי שציינתי לא ראיתי איך זה בבלנו,האם אתה בטוח במה שכתבת? שלא נטעה את הבחורצ'יק...

ישנם לא מעט רכבים שבהם הטרמוסטט ממוקם בצינור העליון.

• תוכן חדש...