Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טורים גבוהים בהתנעה, סוזוקי סוויפט 2000

sfargol
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היום בבוקר נסעתי עם הרכב שלי סוזוקי סוויפט 2000 אוטומט 1.3 . נסעתי לי לקניות בעיר . אחרי 40 דק' אני חוזר לאוטו ומתניע . פתאום האוטו על הילוך P על סל''ד 2500 ואז אחרי 5 דק' קפץ לי לבין 3 - 4 סל''ד האוטו פשוט צרחחח משהו מפחיד . התקשרתי להתייעץ עם אבא שלי ועם בעלה של אחותי שמבין ברכבים מה עושים במצב חשבתי שיש מצב הדוושת גז נתקעה לי אבל היא לא :| בכל מקרה לא הייתה ברירה אלא לקפוץ למוסך קרוב . חשוב לי רק לציין שהאוטו היה על סל''ד גבוהה מאוד ומרעיש מאוד שגם אם שמתי על הילוך N הוא לא נרגע אז כאשר שילבתי לD והתחלתי נסיעה האוטו פשוט נסע בעצמו ולא הייתי צריך ללחוץ על גז וכתוצאה מזה הבלמים שלי בקושי הגיבו משהו מפחידד אששש כאילו האוטו בקושי בלם ורוב הזמן נסיתי לבלום כי הוא זוחל בעצמו וכמעט נכנסתי במכוניות ( נסעתי עם איתות מצוקה שיידעו שיש לי בעיה) נאלצתי להשתמש עם בלם היד בפמפומים קיצר לא מאחל לאף אחד לנסוע במצב שכזה .

הגעתי למוסך והם בדקו את המנוע ואמרו לי שהבעיה שהלך לי משהו שנקרא "מקודד מנוע" שהוא בעצם אחראי על ויסות הסל''ד , זה מין דבר מלבני קטן כזה שיושב באמצע . בכל מקרה האוטו אחרי שעה במוסך נרגע כאשר השאירו מונע לרבע שעה ואח''כ השאירו מדומם ל45 דק' . כעבור שעה התניעו את האוטו והמצב נרגע והסל''ד חזר למצב נורמלי ( בין 1- 2 ) סל''ד אבל עדיין הם אמרו לי שכדי לי להזמין את החלק הזה של "מקודד מנוע" ואמרו לי שהם יכולים להשיג לי אחד משומש מפירוק בעלות 600 שקל ( חדש יעלה לי 2000 שקל , ולא שווה לשקיע באוטו כזה ישן ) . מה דעתכם בנושא ועל הצעת מחיר של 600 שקל לחלק כזה עבור סוזוקי סוויפט 2000 ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה מקודד מנוע?! אולי זה בשפה שלהם מנוע צעדים.. מה שקובע את סלד הסרק. בכל מיקרה לפני שאתה רץ להזמין את החלק בצע ניקוי יסודי לבית המצערת ולמנוע הצעדים ורוב הסיכויים שבעייתך תיעלם לחלוטין. אני רק מקווה שבמוסך לא ניסו לגעת בכל מיני בורגי כיוון סל"ד למיניהם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה של מאור, לך למוסך מומלץ ותבצע ניקוי יסודי של בית מצערת.

תנסה לבקש המלצה בפורום למוסך טוב באזור שלך.

בשום פנים ואופן שלא ייגעו בכיוונים של הסל"ד

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן נזכרתי עכשיו לפי מה שאמרת "מנוע צעדים" זהו השם שאני אמור להחליף . בנוגע לעבודה במוסך אז ככה הוא פתח מכסה מנוע חיפש מה הבעיה , עלה על הבעיה במנוע צעדים הזה והשאיר את האוטו מונע לאיזה 15 - 20 דק' ואז אח''כ דומם אותו לחצי שעה 40 דק' ככה ואז אח''כ התניע והטורים חזרו למצב נורמל של 1 ומשהו סל''ד .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי לידו מהרגע שהגעתי למוסך ועד יציאתי , הוא רק פתח מכסה מנוע בדק את הבעיה ועלה על זה שזה "מנוע צעדים" שיש בעיה איתו והוא המליץ להחליף אותו . הוא אמר הוא יכול להשיג לי אחד משומש מפירוק ב600 שקל אז הוא הזמין לי ונתתי לו את הטלפון שלי שייצור איתי קשר מתי יגיע החלק כדי שאחליף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...