Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עליתי לארץ ב99, ככה שפרסומות מ97 אני לא אכיר.

או שאני כותבת משהו בעברית לא ברורה, או שאתה לא קורא את מה שאני כותבת.

אמרתי לך (כבר אתמול, בשרשור של המפגש) שאם תרצה אני יכולה להביא לך את הלכה המומלצת של יעקובי בכמות שאתה צריך במחיר סמלי (15 ש"ח?).

או שתשתמש במה שיש לך. מה יש לחפור על זה עוד?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול להיות שהיא מאוד איכותית, אבל צריך לדלל את הלכה עם טרפנטין ביחס של 1:1. קצת קשה לעשות את זה עם ספריי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אלא אם כן, הלכה של טופ קולור לא דורשת דילול כי זה סוג אחר של לכה. אין לי מושג למה היא מיועדת ולמה לא.

הקאץ' בלכה של יעקובי זה מסנן הUV שאמור למנוע מהפנסים לדהות שוב בקרוב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

התפקיד של הלכה זה רק לישמור על הפנס לאחר השיוף והחידוש שלו?

הלכה לא קשורה לפעולת חידוש הפנסים?

הלקה של טופקולור מיועדת להגן על צבע של רכב, שלפי דעתי אין הגנה יותר חשובה מזו, מה שאומר שהיא כניראה איכותית מאוד, השאלה אם זה מתאים גם לפנסים, למרות שאני מאמין שכן, הכי טוב מחר אני התקשר לטופ קולור לשאול אותם אם זה מתאים.

עוד משהו, אין מצב שאני מצליח להוריד את השריטות על הפנסים דרך פוליש? בלי צורך בשיוף הפנס על ניירות ליטוש?

פורסם

סיויק....למה אתה מסתבך? אנשים כתבו שחור על גבי לבן שיביאו לך לכה ויעזרו לך לבצע את התהליך. למה להתקשר ולשאול שאלות קיטבג??

לכה לצבע מדולל לא מדולל....התהליך הוא פשוט מאוד.

יש ערכות שבאות עם ניירות ליטוש ויש ערכות שבאות עם פוליש גס ופיניש...אתה יכול להרכיב לך ערכה ולחסוך הרבה כסף, זאת הפואנטה

מעבר לזה אין צורך "ללכלך" את כל האשכולות בפורום בשאלות על לכה ופנסים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אין דבר כזה לכה בספרי שהיא לא מדוללת.

רשום לדל 1:1 כדי שהלכה תהיה מימית כמן בספריי. אם הלכה בספריי לא תהיה מדוללת לא היה יוצא כלום.:sly:

פורסם

עכשיו ניסיתי לעשות שוב פוליש לפנס עם מכונה ופד לא עוזר, השריטות לא יורדות, כניראה רק שיוף של הפנסים יעזור

Murzilka שלחתי לך הודעה פרטית, אולי לא שמת לב אליה כי היא כבר מאתמול, רשמתי לך שתביאי קצת מהלקה למפגש אני אקנה מימך.

בכל מקרה אני אקנה את הנירות שיוף ויביא איתי קצת טרמפנטין, ומגבות וכל מה שצריך כבר למפגש.

עדיף לחכות עוד כמה ימים מאשר שאני יעשה איזה נזק.

פורסם (נערך)

וואי המצב של הצבע ברכב שלי כניראה ממש על הפנים, הורדתי את המסקנטייפ מהחלק העליון של הפנס ואיתו ירדה שכבה של צבע :-(

זה כזה מעצבן שהבעלים הקודמים לא שמר על האוטו בכלל מבחינה חיצונית, שלא נדבר על זה שכל המכסא מנוע והכנפיים מלאים בחורים מאבנים שעפו על הרכב.

עריכה: יש דרך למנוע התקלפות מהאזור הזה? (ולמה שכבת הצבע כל כך דקיקה?)

2ujmlox.jpg

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

מסקיינטייפ אתה לא יודע להסיר נכון ?

אין קשר לבעלים הקודמים למצב הצבע בהתמונה.

למה השכבה דקה ? כי היפנים אוכלים סושי.

מציע לך לנוח עד המפגש.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

מסקיינטייפ אתה לא יודע להסיר נכון ?

אין קשר לבעלים הקודמים למצב הצבע בהתמונה.

למה השכבה דקה ? כי היפנים אוכלים סושי.

מציע לך לנוח עד המפגש.

אתה צוחק או מה? מה ניראה לך שאני מנסה ''להוריד שעווה'' לרכב? ברור שהסרתי את המסקיינטייפ בעדינות רבה

אני מודע לרגישות של הצבע במיוחד ברכב הזה אחרי מה שהוא עבר, אבל לא תארתי לעצמי שמסקיינטייפ יקלף לו את הצבע.

אתה לא יודע איך הרכב הזה היה ניראה שקניתי אותו, עוד בעל הרכב אומר לי, זה כלום תעשה לו פוליש והוא כמו חדש.

מספיק שתסתכל עליו מקרוב ותבין כבר במה מדובר, כל מכסא המנוע והכנפיים מלאים בחורים קטנים שכניראה נוצרו מאבנים שעפו על הרכב.

הבנאדם היה גר במושב ונסע המון ברכב, כמו שאתם יודעים הקילומטרג' שלו יחסית לשנה מאוד גבוה, כבר 219 ל אמצע שנת 2007.

כניראה שבשנים הקרובות אני גם אצתרך לצבוע את המכסא מנוע והכנפיים בגלל זה, אז כבר יצא שצבעתי שלושטרווה מהאוטו.

בפגוש האחורי בכלל המצב היה חמור, הצבע היה יבש וסדוק, תאמין לי שלא סתם צבעתי את הפגושים רק בגלל כמה שפשופים ושריטות, זה הרבה מעבר לזה.

פורסם

איזה מסקנטייפ אתה שם ? חום או כחול ?

דרך אגב, לא ממש אכפת לצבא כמה הרכב נסע, במיוחד בפגוש האחורי (בקדמי אתה עוד יכול להגיד שיש מכות מאבנים), לדעתי זה שהצבע עייף מעיד יותר שהפגוש נצבע בצורה לא מקצועית.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...