Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזלך שהרכב שלך לבן .

תעבור על הקילופים עם פחית צבע + מברשת דקיקה , וכאילו לא קרה כלום.

השיטה הזאת מבאסת כי אף פעם זה לא יצא יפה ומדוייקת, אבל עדיף מהקילוף השחור, יש מקומות שעדיף להשאיר את זה ככה, כמו הנקודות הקטנות על מכסא המנוע.

אבל במקרה הזה באמת עדיף למרוח קצת צבע, בגלל שזה גם ימנע פחות או יותר את המשך הקילוף, וגם ממרחק של מטר אף אחד לא ישים לב שעברתי שם עם צבע בלי להתמקד במקום יותר מידי.

rupni ליפני הקניה נאמר לי שהפגוש האחורי עבר צבע, וזה באמת יכול להעיד שהוא נצבע בצורה לא איכותית, כי היו סדקים בצבע.

מקדימה לא היו סדקים אבל האבנים (או מה שזה לא יהיה) עשו אחלה עבודה, ביחד עם השיפשופים שהיו.

אבל בסדר אני יפסיק להתבכיין, תמיד אפשר לצבוע ולתקן, זאת לא בעיה בכלל.

זמן וקילומטרג' לא מעידים על איכות הצבע, אבל תוסיף לזה הזנחה + זמן + קילומטרג' בהחלט מעידים על כך.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תפסיק "לחטוף" נושאים, תסתכל על הכותרת ותראה לאן הגעת.

הוצאת לי את המילים מהמקלדת. תודה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

כן ושאני פותח דיונים לחוד אומרים לי למה אתה פותח 10 דיונים, תרשום את מה שיש לך להגיד בדיון המתאים, והינה במקרה בדיון הזה הסבירו איך לחדש פנסים..

אז הגבתי כאן באותו נושא, גם זה לא בסדר?

ואם לא הייתי מגיב פה, אז הדיון הזה היה שוקע לו במעמקי הפורום, אז מה אתם כועסים שאני פותח כאן שיחה על הנושא?

טוב אני מקווה שבמפגש הכל הסתדר ולא אצתרך עוד לדון בנושא הזה אף פעם חח.

עריכה: Murzilka אחרי כל מה שהיה בינינו? GhostBuster זה לא מה שאתה חושב :roflmao:

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

אוהד, יש שרשור של 45 עמודים שמרכז את כל המידע בנושא חידוש פנסים. הפנתי אותך לשם 274 פעמים בשלושה ימים אחרונים. אשמח גם לדעת איך בעיות הצבע שלך קשורות לשרשור. בעצם לא, זה לא מעניין אותי. השרשור יכול לשקוע, זה דרכו של כל שרשור.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...