Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סחת'ן על התוצאות שקבלתם במראות, הצלחתם להחזיר אותם לחיים ולמקור .

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
לא ניסיתי על הצמיגים. אבל שמעתי תגובות חיוביות מאנשים שדווקא ניסו על פלסטיקה חיצונית.

אני משתמש ב-silk shine cg (בבסיס זה אותו החומר) על הצמיגים אחרי נקיון רציני שלהם, מחזיק בכיף ובשקט כשלושה שבועות פלוס.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה. זה פונטו איבו, הגרנדה זה הדגם הקודם. מעולה, אני מבסוט עליה עד השמיים. עד היום שום בעיה. כמעט 3 חודשים.

בקיצור ממליץ בחום.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
כל הכבוד על העבודה.

לגבי הספריי פלסטיק, גם אני השתמשתי בו תקופה,אפקט מצוין אך הוא דוהה מהר ,עד שבועיים במקרה הטוב.

עברתי להשתמש בblack to black של Mothers, מחזיק קצת מעל חודש ימים על אותם הפלסטיקים.

עבודה יפה,תעדכן לכמה זמן הספריי של החידוש החזיק.

חודש אחרי החידוש חזרתי לעדכן את מצב הפלסטיקים.

בסה"כ מרוצים מהתוצאות ומיחסי עלות תועלת. הפלסטיקים עדיין נראים טוב, כנראה שנחדש בעוד חודש עם ביצוע הפוליש.

כמובן שכל זה לא שווה בלי תמונות:

(תזכורת, הפלסטיק על הפגוש הקידמי לא חודש)

20140205_160439.jpg

1.jpg

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

היי רציתי לדעת אם הלקה הזאת תתאים לאחר שיוף הפנסים

עריכה Murzilka את יכול לעשות פרסומת עם התמונות האלה רק על הקווים רק על הקווים.

5ysv.jpg

ויש לי גם את הספרי לקה הזה

1aux.jpg

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

איזה קווים ואיזה פרסומת?

אני לא מבינה מה אתה רוצה.

בקשר ללכה, לא יודעת, זה לא מה שיש לי.

אני לא מבינה איך מזה שהצעתי לך עזרה בתהליך שמפורט בפורום ונטחן על יותר מ40 עמודים באשכול שמיועד לכך והוא אפילו דביק בלי צורך לחפש אותו(!!!) אתה מצליח לפתח את זה לשני שרשורים אחרים שבכלל לא קשורים לזה. :brickwall::brickwall::brickwall:

תעשה מה שאתה רוצה, איך שאתה רוצה, אני פרשתי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אוהד, נשמה, כפרה, עיניים שלי, שחרר אחי. אין לך מה לדאוג. נעזור לך ונסביר לך הכל במפגש. בינתיים, פשוט תקרא את השרשור הדביק. גם אנחנו, לפני שעשינו את זה, קראנו המון, שאלנו קצת שאלות, ופשוט עשינו את זה. לבד.

בקיצור, תקרא המון, תקבל כמה שיותר ידע, ובמפגש אני בטוח שחוץ מאיתנו יהיו עוד מספיק אנשים שידעו להסביר לך אפילו יותר טוב מאיתנו.

יש פתגם באנגלית שאומר Don't over think it. וזה בדיוק מה שאתה עושה כרגע.

אין לך מה לדאוג.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

חח פרסומת רק על הקווים כל המדינה מכירה את זה, זה משנת 1997 חיפש קטן בגוגל ותמצאי את זה.

GhostBuster תודה אני יפשפש במדריך, אנסה להבין כמה שיותר, אקנה את המוצרים הדרושים, ואולי יעשה את התהלכיך הזה לבד או שאחכה למפגש שיסבירו לי איך בדיוק אמורים לעשות את זה.

פורסם
אוהד , באמת שאין פה מה להסתבך יותר מידי .

אתה צריך לקנות את הלכה הזאת :

http://www.jacobi.co.il/products/colors/wood/SteadfastnessTransparind/%D7%99%D7%9B%D7%98-%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%A9-%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%A7.aspx

וזהו , תעבוד לפי המדריך .

מה שמעצבן אותי זה שיש לי אולי 4 סוגי לקה בבית 1 לעץ (כמו שבתמונה) שקניתי אותו לפני כמה חודשים לפרגולה, שעלה בסביבות ה 250 ש''ח +

יש לי לקות מבריקות פשוטות של יעקובי, ויש לי לקה של טופ קולור, אני בטוח שאחת מהם תתאים לביצוע העבודה, זה לא שיש רק לקה אחת שעושה את העבודה הזאת לגבי חידוש פנסים.

אז לזרוק עוד 100 שקל על לקה, ומה אני יעשה איתה אחריזה? יוסיף אותה לאוסף הלקות שלי? לא לא זה לא יקרה :nono:

• תוכן חדש...