Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו למדתי נהיגה על אופנוע וכמעט הגעתי לטסט, קצת זמן לפני עשיתי תאונה עם הרכב שלא באשמתי וכל החשק לאופנוע ירד לגמרי! עכשיו כמה שנים אחרי בא לי לסיים את הרשיון.

בזמנו למדתי נהיגה על יוסאנג קסטום שהרגיש מאוד מגושם וממש לא חיבבתי אותו בלשון המעטה, אני מחפש מורה נהיגה לקטגוריה של עד 33 כ''ס בפ''ת (רק בפ''ת) ושהוא לא מלמד על האפריליה הזה אלא על משהו יותר נוח!

אשמח להמלצות! תודה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
תראה את אורן ויובל

http://www.uno-drive.co.il/drive.asp?p_id=2

בחורים נחמדים נמצאים ברחוב צהל, כשאני למדתי היו להם הונדה CBF

אבל הם השדרגו בסאנג יאנג וולף

יש גם את קפלר ברחוב הסתדרות, אם אני לא טועה מלמדים על קטם דיוק.

1+ ממליץ על אורן

פורסם

הקטע שהאופנוע ממש לא היה לי נוח, שלא נדבר על השמיניות איתו, אולי גם אני סובל ממעט נכות אבל האופנוע תרם לזה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

+1 לאורן ויובל.

חלק מדרגות הרישיון שלי עשיתי אצל מורה אחר, לא חשוב שמות. כשהוצאתי את הדרגה האחרונה הבנתי איך מורה נהיגה אמור להתנהג.

שלא תטעה, כל המורים בארץ מספקים יותר שירותי השכרה ופחות לימוד, אבל אורן ויובל הכי בסדר ומשתדלים ללמד ולעזור כמה שיותר.

בהצלחה!

• תוכן חדש...