Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ולוו S60 או מגאן 2 לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעונינים לקנות רכב עם דגש על בטיחות גבוהה ועלות סבירה לנהג חדש - מה עדיף S60 2003/4 ואולי להוסיף לו גפ"מ או מגאן 2 שנת 2008 +/-. אם יש רעיונות אחרים אשמח לשמוע בגדול התוכנית היא להוציא בסביבות ה 30 אש"ח.

פורסם

אף אחת מהן, למה נהג חדש צריך רכב משפחתי או מנהלים, שיכביד עליו בהוצאות הדלק?

מעבר לכך, רכב ישן + תחזוקה יקרה (וולבו) זה מתכון לצרות.

למה לא רכב קטן יותר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בטיחות זה לא רק גודל. זה גם ההרגשה הנוחה של הנהג. חפשו רכב קטן יותר, רצוי עם esp.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אף אחת מהן, למה נהג חדש צריך רכב משפחתי או מנהלים, שיכביד עליו בהוצאות הדלק?

מעבר לכך, רכב ישן + תחזוקה יקרה (וולבו) זה מתכון לצרות.

למה לא רכב קטן יותר?

אין שום בעיה עם רכב קטן. יש ענין של בטיחות הסובארו והפולו שיש בבית הן סבבה אבל הנהג שעתיד להגיע לפול הנהגים בבית לדעתינו צריך משהו קצת יותר עם סיכויי הישרדות וסלחנות לטעויות טירון כמו טעויות היגוי נהיגה בגשם וחס וחלילה כניסה לתאונה.

המלצה על משהו אחר ? באזור ה 30K ? וצריכת דלק כן יכולה להיות מומרת בגפ"מ.

פורסם

אני גם בעד רכבים בטיחותיים לנהגים חדשים וצעירים, וגם ההורים שלי נהגו כך בזמן שהוצאתי רישיון, ואני דוגל בזה גם עכשיו למרות שיש לי כבר איזשהו וותק על הכביש.

בסופר מיני צריך לבדוק מי רלוונטית. אם אתם לא פוסלים רנו אז אולי אפשר לשקול רנו קליאו, אם כי היא לא חסכונית במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אין שום בעיה עם רכב קטן. יש ענין של בטיחות הסובארו והפולו שיש בבית הן סבבה אבל הנהג שעתיד להגיע לפול הנהגים בבית לדעתינו צריך משהו קצת יותר עם סיכויי הישרדות וסלחנות לטעויות טירון כמו טעויות היגוי נהיגה בגשם וחס וחלילה כניסה לתאונה.

המלצה על משהו אחר ? באזור ה 30K ? וצריכת דלק כן יכולה להיות מומרת בגפ"מ.

לדעתי הכיוון שגוי. רכב גדול לא בהכרח יותר בטוח. בטח שאין לו יתרון בבטיחות אקטיבית (טעויות היגוי).

מצד שני רכב חדש בהחלט יותר בטוח. גם כי מערכות הבטיחות מתקדמות עם השנים וגם כי יש לו פחות בלאי.

בקיצור לך על סופר מיני עם ציוני בטיחות טובים ויותר חדש.

• תוכן חדש...