Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן עילי של תדיראן שמקרר אך מחמם חלש מאוד

Fitch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום וערב טוב,

עברתי דירה לפני כחודשיים, כזכור לי המזגן קירר ממש טוב כשהדלקתי אותו.

עכשיו בוא החורף, אני מדליק אותו על HI וI FEEL ומה לא, והוא מחמם כאילו כיוונתי אותו ל-20 מעלות. ועושה המון רעש.

ערכתי חיפוש ומצאתי זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=188505&highlight=%D7%9E%D7%96%D7%92%D7%9F+%D7%9C%D7%90+%D7%9E%D7%97%D7%9E%D7%9D

ניקיתי את הפילטרים אך זה לא ממש עזר. מנגיעה בצלעות מתחת לפילטר תוך כדי עבודה - הטמפ' שלהן היא בטמפ' החדר.

מה זה יכול לקרוא? כדאי לקרוא לטכנאי או פשוט להחליף את המזגן? (מדובר על מזגן עילי 2-3 כ"ס לדעתי).

משכנתא זה קל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לעיתים קשה להבחין האם רק המאוורר פועל או כל המדחס. בדיקה יותר פשוטה- האם ברגע שהיחידה החיצונית נכנסת לפעולה אתה רואה ירידה רגעית בעוצמת האור בנורה הקרובה. בדיקה אחרת היא האם מונה החשמל מתחיל לרוץ באופן שמתאים למדחס בגודל הזה. עוד בדיקה- גע בצינורות הגז בכניסה ליחידה החיצונית ובדוק האם מורגש הבדל טמפ' ביניהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ייתכן וחסר גז - אך גם יכולות להיות בעיות אחרות שגורמות לזה.

אם עשית את כל שביכולתך (שזה בעצם רק לנקות את הפילטרים, כי כלי עבודה למיזוג אין לך :) ) עליך לקרוא לטכנאי באיזור מגוריך.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנצל את השרשור. מזגן של טורנדו עילי - 1 כ"ס אני מעריך. על קירור אין תלונות. אם רוצים חימום נורמלי - 30 מעלות !

ניקוי פילטרים שלב ראשון , מה השלב הבא ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לכם תקרה גבוהה?

תריס האוויר מכוון כלפי מטה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לכם תקרה גבוהה?

תריס האוויר מכוון כלפי מטה?

תקרה רגילה לחלוטין. התריס מכוון אלי. אני יושב מתחת למזגן. מדי פעם , פעם בכמה דק' אני מרגיש זרם קר פתאום.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...