Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, טוב אז יש לי סיאט טולדו טורבו דיזל 1900 2004 ,

ואני הבנתי שלרכבים אטמוספרים חשוב שיהיה שעון לחץ למד הטורבו ,

רציתי לדעת אם גם שעון למד השמן נחוץ כל כך,

ואיפה אפשר לקנות בארץ וכמה עולה או שעדיף להביא מאיביי

, ואיך מרכיבים את זה,

תודה רבה לעוזרים !

פורסם

אני אתקן אותך קצת, רכב אטמוספרי הוא ללא מגדש טורבו אז הוא בעצם לא צריך שעון גדישה,

הרכב שלך לא אטמוספרי הוא מגיע עם טורבו, לכן אצלך אפשר לקבל קריאה של כמות הגדישה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קונים בסדנאות שיפורי רכב בארץ, או באיביי ביותר זול.

מרכיבים את זה למערכת חשמל של הרכב, ולאחד מצינורות הוואקום של המנוע.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אפשר להציג שעון גדישה על גבי סמארטפון לאחר קניית מתאם OBD2-בלוטוס' ב 8 דולר באינטרנט.

בתאכלס, ברכב סטנדרטי אין הרבה מה לעשות עם השעון הזה ולאחר שבוע נמאס ממנו.

פורסם

אוקי, אז איפה הסדנאות האלה? ונגיד אני מבין מאיביי , זה מגיע לי עם הכבלים וכו ואני צריך ללכת למכונאי שיחבר את זה?

למה זה מתחבר? מאיפה ? ואיך? אני צריך למצוא מוסך של שיפורים ושטויות כאלה כי יש מוסכים שלא יודעים לעשות את זה ואת כל שאר הדברים בסגנון,

• תוכן חדש...