Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי סאב Rockford p2d4-8

עפ"י הנתונים שחישבתי בעזרת תוכנה נרשם לי שאני צריך לבנות תיבה עפ"י הנתונים הבאים :

f3: 59.73 Hz

fc: 67.81 Hz

Vc: 6.66 lt

Qtc: 0.82

מה זה אומר?

איך אני בונה את התיבה?

ואיזה מ"מ/ס"מ וסוג עץ עדיף לבנות איתו?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם
שלום לכולם,

קניתי סאב Rockford p2d4-8

עפ"י הנתונים שחישבתי בעזרת תוכנה נרשם לי שאני צריך לבנות תיבה עפ"י הנתונים הבאים :

f3: 59.73 Hz

fc: 67.81 Hz

Vc: 6.66 lt

Qtc: 0.82

מה זה אומר?

איך אני בונה את התיבה?

ואיזה מ"מ/ס"מ וסוג עץ עדיף לבנות איתו?

תודה רבה לעוזרים.

ערב טוב . תעלה לינק של הנתונים של הסאב ונישמח לתכנן לך תיבה . הנתונים שרשמת אינם מספיקים .

פורסם

SOUND KNOWLEDGE

קישור לאתר היצרן פרסם Audio King (אני עדיין לא יכול לפרסם קישורים)

Audio king

מה זה אומר שאני יכול לחבר רק ב-2 או 8 אום ? במה זה מגביל אותי?

אם זה משנה יש לי את המגבר SIERRA ED-4056 והמאפיינים שלו הם:

4 ערוצים

50W x 4ch at 4Ω

90W x 4ch at 2Ω

175W x 2ch at 4Ω (Bridged)

ואני רוצה לרכוש רמקולים Infinity Ref9633i והמאפיינים שלהם הם:

System Type 3-Way Coaxial Speaker

Size 77 mm

Rated RMS Power (W) 100

Rated Peak Power (W) 300

Sensitivity (dB) 94

Frequency Response 46Hz – 21kHz

זה בסדר?

פורסם

על פי הנתונים באתר האופציות המוצעות לך הן : תיבה פורטד בעלת טיונינג של 40 הרץ . בסיס תחתון 30 סמ . בסיס עליון 20 סמ . רוחב 52 סמ . גובה 26 סמ . פורט עגול בקוטר 3 אינץ באורך 34.5 סמ . האופציה השניה היא תיבה אטומה בעלת 0.805=Q . בסיס תחתון 20 סמ . בסיס עליון 10 סמ . רוחב 38 סמ . גובה 24 סמ . לכל אחת מהתיבות יש יתרונות וחסרונות . האטומה קטנה מבחינה פיזית ובאס פלאטי אך נצילה פחות וה SPL יהיה נמוך יותר בסדר גודל של 2 Db מהתיבה האטומה . הפורטד לעומת זאת יותר גדולה פיזית פחות פלאטית אבל יותר נצילה ו SPL יותר גבוה .

פורסם
SOUND KNOWLEDGE

קישור לאתר היצרן פרסם Audio King (אני עדיין לא יכול לפרסם קישורים)

Audio king

מה זה אומר שאני יכול לחבר רק ב-2 או 8 אום ? במה זה מגביל אותי?

אם זה משנה יש לי את המגבר SIERRA ED-4056 והמאפיינים שלו הם:

4 ערוצים

50W x 4ch at 4Ω

90W x 4ch at 2Ω

175W x 2ch at 4Ω (Bridged)

ואני רוצה לרכוש רמקולים Infinity Ref9633i והמאפיינים שלהם הם:

System Type 3-Way Coaxial Speaker

Size 77 mm

Rated RMS Power (W) 100

Rated Peak Power (W) 300

Sensitivity (dB) 94

Frequency Response 46Hz – 21kHz

זה בסדר?

מגבר הסיירה אינו מתאים להפעלת סאב זה מכיוון שכאשר תרצה לחבר את הסאב בברידג המגבר ינתק מכיוון שאינו עובד ב 2 אום מונו . מומלץ להפעיל סאב זה עם מונו בלוק . בהתנגדות 8 אום זה גם לא בא בחשבון מכייוון שהמגבר לא יהיה מספיק חזק .

פורסם
מגבר הסיירה אינו מתאים להפעלת סאב זה מכיוון שכאשר תרצה לחבר את הסאב בברידג המגבר ינתק מכיוון שאינו עובד ב 2 אום מונו . מומלץ להפעיל סאב זה עם מונו בלוק . בהתנגדות 8 אום זה גם לא בא בחשבון מכייוון שהמגבר לא יהיה מספיק חזק .

אז לפי מה שאני הבנתי אני צריך עוד מגבר?

מכיוון ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף איזה מגבר עדיף לי לקנות מיד שניה? מונו בלוק? ואם כן איזה התנגדות וכמה ואט?

מצטער שאני מציק פשוט אני לא מבין כל כך בעניין הזה, ותודה רבה.

פורסם
אז לפי מה שאני הבנתי אני צריך עוד מגבר?

מכיוון ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף איזה מגבר עדיף לי לקנות מיד שניה? מונו בלוק? ואם כן איזה התנגדות וכמה ואט?

מצטער שאני מציק פשוט אני לא מבין כל כך בעניין הזה, ותודה רבה.

אתה צריך מונו בלוק שיעבוד מול התנגדות 2 אום . מומלץ מינימום 300 rms ב 2 אום . את הסלילים של הסאב תחבר במקביל וכך תקבל 2 אום התנגדות של הסאב .

פורסם
אתה צריך מונו בלוק שיעבוד מול התנגדות 2 אום . מומלץ מינימום 300 rms ב 2 אום . את הסלילים של הסאב תחבר במקביל וכך תקבל 2 אום התנגדות של הסאב .

ראיתי את המגבר הזה vtrek tp 430

המאפיינים שלו הם :

Features:1). Pulse power2). 12dB bass boost3). THD≤0.05% (1kHz, 4ohm, 10W)4). Short-circuit/overloading/thermal/DC offset protectionSpecifications:1). Type: 4-CH2). 4ohm RMS Output Power: 4*75W, Max power: 4*110W3). 2ohm RMS Output Power: 4*75W, Max power: 4*150W4). BTL Output Power: 2*240W Max power: 2*320W

הוא יעשה את העבודה?

ומה זאת אומרת לחבר את הסלילים של הסאב במקביל ?

פורסם
ראיתי את המגבר הזה vtrek tp 430

המאפיינים שלו הם :

Features:1). Pulse power2). 12dB bass boost3). THD≤0.05% (1kHz, 4ohm, 10W)4). Short-circuit/overloading/thermal/DC offset protectionSpecifications:1). Type: 4-CH2). 4ohm RMS Output Power: 4*75W, Max power: 4*110W3). 2ohm RMS Output Power: 4*75W, Max power: 4*150W4). BTL Output Power: 2*240W Max power: 2*320W

הוא יעשה את העבודה?

ומה זאת אומרת לחבר את הסלילים של הסאב במקביל ?

גם המגבר הזה אינו מתאים לך . מעטים מגבריי 4 ערוצים שיכולים לעבוד בברידג 2 אום . לכן המלצנו לך לרכוש מונו בלוק שיתן לך מענה מקסמאלי . על מנת לחבר שני סלילים במקביל עליך לחבר + של אחד ל + של השני ומינוס של אחד למינוס של השני ולאחר מיכן את שתיי הפלוסים המאוגדים ואת שני המינוסים המאוגדים למגבר . כאשר כל סליל בעל התנגדות של 4 אום וחיברנו אותם במקביל נקבל 2 אום התנגדות .

פורסם
גם המגבר הזה אינו מתאים לך . מעטים מגבריי 4 ערוצים שיכולים לעבוד בברידג 2 אום . לכן המלצנו לך לרכוש מונו בלוק שיתן לך מענה מקסמאלי . על מנת לחבר שני סלילים במקביל עליך לחבר + של אחד ל + של השני ומינוס של אחד למינוס של השני ולאחר מיכן את שתיי הפלוסים המאוגדים ואת שני המינוסים המאוגדים למגבר . כאשר כל סליל בעל התנגדות של 4 אום וחיברנו אותם במקביל נקבל 2 אום התנגדות .

הבנתי...

האם הוא טוב?

CERWIN VEGA XL150.2

2 x 75 watts into 2 ohms @ less then 0.1% THD

2 x 50 watts into 4 ohms @ less then 0.1% THD

Vega Bass! Boost Control

High Current MOSFET power supply

Audiophile Class A/B Bipolar Output Stage

Variable 12dB/oct Highpass/Lowpass Crossover

High Level Speaker Inputs

Thermal and Overload Protection

פורסם
הבנתי...

האם הוא טוב?

CERWIN VEGA XL150.2

2 x 75 watts into 2 ohms @ less then 0.1% THD

2 x 50 watts into 4 ohms @ less then 0.1% THD

Vega Bass! Boost Control

High Current MOSFET power supply

Audiophile Class A/B Bipolar Output Stage

Variable 12dB/oct Highpass/Lowpass Crossover

High Level Speaker Inputs

Thermal and Overload Protection

אתה צריך לחפש מגבר 4 ערוצים שבברידג של הערוצים הקידמיים או האחוריים יוכל לעבוד מול התנגדות 2 אום . שוב אני חוזר על כך מעטים הם . בהצלחה .

פורסם
אתה צריך לחפש מגבר 4 ערוצים שבברידג של הערוצים הקידמיים או האחוריים יוכל לעבוד מול התנגדות 2 אום . שוב אני חוזר על כך מעטים הם . בהצלחה .

אוקיי אבל לפני אמרת שאפשר מונובלוק שעובד עם 2 אום ואם אני לא טועה האחרון שהצגתי לך עובד עם 2 אום...

פורסם
אוקיי אבל לפני אמרת שאפשר מונובלוק שעובד עם 2 אום ואם אני לא טועה האחרון שהצגתי לך עובד עם 2 אום...

עובד 2 אום אבל בסטראו לא בברידג .

פורסם
עובד 2 אום אבל בסטראו לא בברידג .

יש לך דגמים שאתה יכול להמליץ לי עליהם (עדיף זולים) שאני יקנה מאמזון/איביי

• תוכן חדש...