Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שמי אופיר ואני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

בעיינן פורד מוסטנג 1999 מנוע 3800 v6 יבוא אישי.

מה צריכת הדלק?

האים הטיפולים שלה יקרים?

אין לה מחירון בארץ ולכן אני לא יודע האם שווה לקנות אותה ב 55000 שקל, כמו שהוא דורש.

מדובר בסוחר רכבים.

פורסם

האם הרכב הוא משנת 99 או 2012?

אם אתה קונה את הרכב מסוחר כאשר הרכב כבר נמצא בארץ, יש לו רישוי והכל, והסוחר מבקש 55 אלף ש"ח, תבקש ממנו שיסביר לך על סמך מה הוא מבקש מחיר כזה.

הוא בטח יראה לך איזה מחירון שמשקף משהו בארה"ב, לדעתי אין לזה כל משמעות, הוא פשוט מחפש פראייר תורן שיתן לו מחיר מחירון.

רכבים כאלה, בפרט בשל העובדה שהם בולעים דלק, נסחרים במחירים נמוכים משמעותית ממחירון כזה או אחר.

מציע לך בכל מקרה להתמקח איתו היטב ולא להראות לו שאתה מתלהב מהרכב.

פורסם

מדובר בקבריולט שפורסמה בפשפשוק?

אני אישית לא הייתי נותן לו 55 אלף על האוטו,סתם מטחנת דלק שלא מזכירה במהומה את הצורה המסורתית של מוסטנג.

פורסם

אתה צריך להגדיר מה זה בולע דלק מבחינתך

זה לא עושה תצרוכת של מאזדה 3 .

במידה והוא גיר ידני התצרוכת דלק שלו יכולה להפתיע בנסיעה רגילה .

בכל אופן זה רכב יחסית מיושן, ולא היה ביבוא סידרתי .

מה שאומר שאין לך ממש חלקים פה בארץ ואת הרוב תצטרך ליבא .

המנועים האלו דיי אמינים ואם עשו טיפולים בזמן ושמרו עליו לא אמור להיות בעיות .

הגיר במידה והוא אוטומטי יש סיכוי שיצטרך מתי שהוא שיפוץ בקרוב, זה נזק שמגיע ל בערך 5 אלף לעבודה ברמה גבוהה.

סה"כ רכב נחמד ביותר , לא חזק במונחים של מכוניות ספורטיביות היום , אבל אישית אני אוהב את הצורה שלו הרבה יותר מהדגמים האחרונים , יש כל מיני שיפורים למכוניות האלו , אבל אם אתה בכיוון הייתי מחפש אחת שהיא בבסיס שלה כבר V8

55 קצת יקר לטעמי

לדעתי 40 יותר משקף רכב כזה .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

שלום אופיר,

הרכב ישן מאוד ולכן תיקח בחשבון את הבלאי הגדול שיהיה לרכב כגון טיפולים וחלקים שאינם זמינים.

צריכת הדלק ברכב הנ"ל היא 1 ל - 5 ,כמובן תלוי בצורת הנהיגה אבל זהו הממוצע האמיתי .

לגבי המחיר 55000 ₪ זהו מחיר לשנת 99 הרכב צריך להראות כמו 2012 לא פחות.

בכל זאת אנו היבואנים הרשמיים של פורד שמביאים בין היתר את הפורד מוסטנג לסוגיה השונים כמובן

רכב פרטי חדש עם 0 ק"מ ואחריות יצרן מלאה(לא ייבוא אישי).

פורסם

אני חושב שקצת נסחפו כאן,מדבור אכן בדגם מיושן,אם מדובר בגירסאת הקבריו ,אני חושב שזה דגם נאה,פשוט מכאנית (זול לתחזוקה) מנוע עצל אבל מזיז את הרכב (190 סוסים ומומנט מכובד) בהנחנ והרכב מאובזר בטעם ,עם נסועה נורמלית ובמצב שמור 50 זה מחיר ריאלי בעבוא מוסטנג קבריו לאחר מתיחת הפנים. צריכת דלק לא נוראית כמו שנאמר מעליי אך עם זאת היא רחוקה להיות חסכונית.

Porsche 944 turbo

פורסם

היה לי כזה רכב, במילה אחת : עגלה !

אוטו עצלן ברמה של פדיחה... לא שווה את הכסף, אם אתה מחפש את הפוזה אז אולי קצת...

ב 55 אלף אתה קונה פאג'רו קינג 2001-2

פורסם

אני חושב שמחיר של 55 אלף ש"ח- זהו מחיר מנופח מאוד.

אגב, לאחרונה ביררתי עבור חבר מחירים של מרצדס אס קלאס, שחלקן הגדול הגיע ביבוא אישי.

מסתבר, שהבעלים מעוניינים לעשות קופה במכירה, הם רק שוכחים שרק האל שבשמים יודע אצל מי שירת הרכב יד ראשונה בגרמניה, לעתים, הרכב שירת בחב' השכרה, לעתים הוא עבר איזה התעללות כגון גניבה, תאונה וכו'.

לא בכדי, לוי יצחק מגדיר את הסכום שצריך להוריד בעבור רכב ביבוא אישי.

נכון שלעתים הרכבים ביבוא אישי מאובזרים ברמה גבוהה יותר מהרכבים שהגיעו ביבוא סדיר, אבל עדיין, ישנם פרמטרים רבים שמצדיקים הורדת מחיר ביחס לרכב שהגיע ביבוא סדיר.

• תוכן חדש...