Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר עד 45000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום, אני חייל שרוצה לקנות רכב עד 45000 .

חשוב לי שהרכב יהיה ידני מהשנתונים הגבונים יחסית כלומר 2006 ומעלה וכמה שיותר ספורטיבי.

חשבתי על סיאט איביזה 08 1.6 צורת ספורט או על פולו 08 1.4 צורת ספורט, מה אתם אומרים על הרכבים הנ"ל או שיש לכם הצעה אחרת?

פורסם
מחיר הקנייה זו רק ההתחלה,

תוכל לעמוד בהוצאות הביטוחים, דלק, טיפולים\תיקונים וכו'?

אני חושב שכן , מה אתה חושב על הרכבים האלו?

פורסם

שתי האופציות נהדרות, רק קח בחשבון שהביטוח יהיה מאוד יקר, וכך גם האחזקה (במידה ותדרש כזו).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
שתי האופציות נהדרות, רק קח בחשבון שהביטוח יהיה מאוד יקר, וכך גם האחזקה (במידה ותדרש כזו).

משום מה יש לי נטייה לכיוון האיביזה , אתה יודע מה צריכת הדלק שלה?

פורסם

הרכבים שהצעת הם באמת אופציה טובה.. מצאת אותם במסגרת התקציב שלך? שווה להיות קצת ראש פתוח לגבי דגמים בימים האלה כי יש סיכוי למצוא בגלל סוף השנה הנחות מאוד משמעותיות אולי על דגמים אחרים אבל שנתונים מתקדמים יותר.. קח לך כמשימה לעשות את זה בימים הקרובים ותעשה סקר.. שווה גם ללכת לסוכנויות כמו אלבר למשל ששם יש ממש מחירי סוף עונה לכל דבר. יכול להיות שבתקציב שלך שהוא מכובד תוכל למצוא משהו אפילו יותר טוב מההצעות שלך.

פורסם

בדרך כלל מקומות כמו אלבר וסוכנויות דומות מציעות רכבי ליסינג וקצת קשה לי להאמין שאני אמצע רכבים צעירים טיפה ספורטיבים בעלי גיר רגיל שם.

איזה אופציות אני אמצע שם לפי דעתך?

• תוכן חדש...