Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ראשית אומר שאני חדש בעולם הדיטיילינג

שנית קראתי הרבה מאוד בפורום ואני מתרשם מאוד

שלישית, גילוי נאות, אני מוכרח לציין שלמרות שמאוד הייתי רוצה, ואני מאוד מעריך רכב שגם נראה טוב, אין לי כרגע הרבה זמן להשקיע בדיטייליג.

לעניין עצמו,

הרכב שלי בן 4 ואני לא מטפל בו באופן סדיר מבחינה אסתטית (לצערי ולבושתי). שטיפה שגרתית נעשית (לפחות עד כה) בשטיפה אוטומטית בלבד - וחשוב לומר שאחרי שטיפה האוטו נראה מצוין במבט כללי.

במבט מקרוב ניתן לראות נקודות שחורות ואיזה כתם אחד קטנטן בצבע חום (אולי התחלה של חלודה??? למרות שלא נראה לי).

בכל מקרה הייתי רוצה לעשות שכבה של אוטם צבע, מאחר שהבנתי שאין הרבה הבדל בתוצאות לעומת ווקס והוא מחזיק זמן רב יותר. להבנתי האוטם שבכותרת טוב וקל ליישום במיוחד לחסרי ניסיון כמוני.

השאלה היא האם ניתן לבצע את זה אחרי שטיפה אוטומטית (מכונה)?

האם אפשר לבצע את זה על האוטו במצב בו הוא נמצא? או שזה עלול לקבע את הנקודות השחורות (או משהו כזה)? האם זה יכול להעלים אותן?

אציין רק שבנוסף לתשובות מקצועיות שאפשר שאקבל כאן אנא התייחסו לנקודה שייתכן ואם חייבים בתהליך מורכב מידיי ייתכן שלא אבצע כלום. לכן, האם זה עדיף על כלום (לעשות אוטם במצב הנוכחי של הרכב) או האם עדיף לא לעשות כלום בגלל מצב הרכב, האם זה יגרום יותר נזק מתועלת?

תודה ושבוע טוב.

פורסם

היי

אני מתנצל על הטעות,

מדובר על אופטי סיל - OPT Opti Seal

139 ש"ח באוטוסטור

(המערכת לא נותנת לי לפרסם קישור בגלל שאין לי מספיק הודעות)

תודה.

פורסם

אני משתמש בו....קלות השימוש פשוט מדהימה ושפריץ אחד מתאים לכיסוי שטח גדול מאוד.

עמיד היטב בסביבות השלושה חודשים קדימה לפי רוב הביקורות.

אצלי עברו כבר כחודשיים מאז היישום האחרון ושם לב שמתחיל להחלש כבר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

מה בנוגע לשימוש בו ללא ניקוי יסודי/ידני/פלסטלינה?

אתה יודע האם זה יוציא את הנקודות השחורות?

יגרום להן להישאר? יקשה על הוצאתן בעתיד?

תודה.

פורסם

החומר הזה הוא חומר הגנה נטו...הוא לא מוציא שום נקודות ולא מנקה שום דבר.

הרכב חייב להיות נקי ושטוף, רצוי אחרי פלסטלינה מינימום, על מנת שהפח יהיה הכי נקי ממזהמים שאפשר כדי שהחומר יצמד לפח היטב ויחזיק הרבה זמן.

את הנקודות השחורות אני מאמין שתוריד הפלסטלינה...

לחומר לא תהיה השפעה על הנקודות השחורות, רק שתדע שככל שהנקודות נמצאות על הרכב יותר זמן, כך לדעתי יהיה לך יותר קשה להסיר אותן וכך הנזק שיעשה ללכה ולצבע גדול יותר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

גם אני משתמש באוטם (ואפילו מתכוון ליישם אותו היום) ואני מרוצה מאוד. הוא פשוט נוח לשימוש ומחזיק זמן סביר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...